Založ si blog

Objav nový outdoor s Topo Designs

Spoločnosť Topo Designs opisuje svoj tím ako vášnivých objavovateľov miest a sveta, ktorí majú hlboké korene v horskej kultúre a živote v prírode. Svoju inšpiráciu čerpajú z klasických kempingových dizajnov, kombinujú ich s pokročilými technológiami a robia to tak dobre, že sa stali celosvetovo známymi medzi výrobcami outdoorového vybavenia.

Pozri na ich modelya zisti, či máte aj spoločný vkus: https://wilderoben.com/sk/brands/topo-designs-8

Veselá pohodlná flanelka do mesta aj do hôr

Teraz sa značka zameriava na to, čo nazýva ‚The New Outdoor‘. Táto iniciatíva stojí na troch hlavných pilieroch: užitočnosť, udržateľnosť a inkluzivita. The New Outdoor odzrkadľuje rastúci dopyt v celom odvetví po inkluzívnejšej outdoorovej kultúre. To znamená, že outdoor nie sú len horolezci, špičkoví skialpinisti, alebo turisti, čo zhltnú každý deň 40 kilometrov. Všetci ľudia potrebujú vzduch, krajinu a prírodu a každý si v nej dokáže nájsť to svoje. Niekedy stačí z práce ísť sa trochu prejsť do parku, niekomu vyhovuje sobotná túra s deťmi alebo dlhá prechádzka so psom okolo jazera. Na to nepotrebuješ tie najtechnickejšie vychytávky, na to potrebuješ oblečenie, ktoré sa hodí do práce aj na von, zohreje ťa a ochráni pred vetrom, je praktické a odolné. V takom oblečení sa nemusíš chodiť prezliekať, ale môžeš do prírody vybehnúť kedy sa ti zachce, a to je tá predstava, na ktorej Topo Designs stavia svoje nové návrhy a modely. 

Fleece Pants Topo Designs
Štýlové ceple gace a.k.a. Fleece Pants

Topo Designs má štýl, ktorý je zároveň klasický aj originálny. Dokázali to tak, že čerpajú inšpiráciu z osvedčených a obľúbených outdoorových kúskov, ale vždy ich ozvláštnia charakteristickými detailami, ako sú veľké vrecká, kontrastné detaily, jedinečné potlače a neošúchané farebné kombinácie; alebo vytvoria kompletne nový dizajn s použitím dobre známych prvkov. 

topo designs
Topo je povestné svojimi unikátnymi potlačami

V ponuke Topo Designs nájdeš tričká zo 100% organickej bavlny, fajnové bavlnené flanelky, fleecové mikiny, či známe Global Pants ako stvorené na cestovanie a všetko, čo ťa na cestách môže postretnúť. K nim do série patrí Global Jacket, ľahká nepremokavá bunda na tri sezóny. Ak potrebuješ niečo teplejšie, je tu páperka Puffer Hoodie; na leto Topo ponúka kraťasy, tielka a košele. Dôležitú súčasť  sortimentu tvoria najrôznejšie tašky a ruksaky. Od veselých mini peňaženiek až po neprehliadnuteľné a premakané cestovné batohy má Topo Designs všetko. Silne sa pritom prejavuje ich zmysel pre praktickosť a odolnosť – tašky sú vyrábané najčastejšie z nylonových tkanín s dlhou životnosťou, pochádzajúcich z certifikovaných tovární s minimalizovaným dopadom na životné prostredie. 

batoh Topo
S batohom od Topo sa môžeš vydať kamkoľvek

Pokiaľ máš pocit, že nepotrebuješ vlastniť príliš veľa vecí, ale uprednostňuješ všestranne využiteľné kúsky so šmrncom originality, máš niečo spoločné s Topo Designs. Ak si užívaš čas strávený vonku, ktorý je prirodzenou súčasťou tvojho denného rožimu, si totálne v zhode s Topo Designs.

Topo Global Travel Bag
Topo Global Travel Bag je osvedčený parťák na cesty 

Zdroje: https://intrinsicprovisions.com/collections/topo-designs, rootsoutdoor.com

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 732550x
Priemerná čítanosť článkov: 1406x

Autor blogu