Založ si blog

Milovníci lezenia, máte svoju značku!

Vo svete, kde dobre známe globálne značky často dominujú našim spotrebiteľským rozhodnutiam, nás občas láka kúzlo niečoho nového a odlišného. Hľadanie značiek, ktoré nie sú zaťažené korporátnymi konvenciami, ale poháňané autentickosťou a inováciami, sa stalo motívom aj pre wilderoben a pre ľudí, naladených nielen nájsť dokonalý produkt, ale aj jedinečný zážitok. 

Svojho nového parťáka na skalku aj inam si vyber tu: https://wilderoben.com/sk/brands/looking-for-wild-13

looking for wild
Perfektné pre pohyb smerom k výšinám

Pátrací tím wilderoben sa zoznámil s mladou francúzkou značkou, ktorá má divokosť priamo v názve pred pár rokmi a rýchlo si padli do oka. Looking for Wild sa orientujú na perfektný výsledok a posúvajú latku vo svojom segmente stále vyššie. S ich lezeckými nohavicami sa už na trhu ustálili a našli si svoju klientelu, mimoriadne spokojnú s materiálom, prevedením a dizajnom ich produktov. Maximálna funkčnosť a estetika, ktorá umožňuje nosiť ich lezecké gate aj na každý deň, sú v LFW cieľom, ale ich rovnako silným záväzkom je zodpovednosť voči životnému prostrediu. Používajú organickú bavlnu, svoje oblečenie si nechávajú vyrábať mimo Ázie a poskytujú aj opravy oblečenia.

novinka od looking for wild
Dĺžku si môžeš prispôsobiť podľa potreby

Looking for Wild sú lezci telom a dušou, a robia všetko pre to, aby ich produkty spĺňali čo najpodrobnejšie požiadavky. Strih je spracovaný tak, aby poskytoval svojmu nositeľovi úplnú voľnosť pri pohybe, k čomu dopomáha napríklad vsadka v oblasti rozkroku alebo elastické prvky. Klasické Fitz Roy Pants, alebo ich dámska verzia Laila Peak, sú nohavice z bavlny s prímesou elastanu, v ktorých sa budeš rovnako sebaisto a pohodlne cítiť pri boulderingu ako aj večer na party. Na skale ťa však rozhodne nesklamú – oplývajú detailami, ktoré každý lezec ocení. Elastický pás a manžety na spodku nohavíc držia gate bezpečne na mieste bez toho, aby ti čokoľvek prekážalo alebo tlačilo. Vrecká sú vyriešené prakticky tak, aby do nich mal človek jednoduchý prístup a zároveň bezpečne uchovali svoj obsah vnútri. Ak ti v lete vyhovujú na lezenie kraťasy, LFW majú pre teba Cilaos Pants.

Fitz Roy Pants
Fitz Roy Pants a ich dôraz na detail 

Novinka od Looking for Wild sú nohavice Pro Model, taktiež primárne určené na lezenie. Ich najväčšou inováciou je materiál – pružná zmes polyamidu s elastanom. Vyznačuje sa najmä vysokou odolnosťou voči najrôznejším mechanickým vplyvom, takže na týchto gatiach pravdepodobne odery a diery tak skoro neuvidíš, ani ak ich budeš chodiť namáhať na skaly každý deň. Ich dizajn je minimalistický, elegantný, s osvedčeným elastickým pásom a viacerými vreckami. Pre turistov a dobrodruhov, čo sa neboja vydať do divočiny, ako je Island, Looking for Wild prináša F208 Pants.  Sú to odolné nepremokavé gate navrhnuté na dlhé trasy, náročnejšiu turistiku, alebo kam sa ti len zachce, a je celkom jedno, aké tam je počasie. 

LFW
Lezkyne majú v LFW k dispozícii rovnako široký sortiment

Liezť po skalách sa dá vo všeličom, ale povedzme si – ak to nerobíš raz za uhorský rok, treba, aby ti gate neliezli na nervy, ale liezli pekne spolu s tebou.

Zdroje: lookingforwild.com, ukclimbing.com, lafabriqueverticale.com

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25, aktualizované: 09:29

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 732753x
Priemerná čítanosť článkov: 1406x

Autor blogu