Založ si blog

Čo je vlastne WooCommerce a je vhodný práve pre vás?

Chcete začať podnikať v oblasti elektronického obchodu? WooCommerce môže byť pre vás tým správnym riešením.

Na Slovensku každoročne pribúdajú desiatky nových elektronických obchodov. Navyše je tu ešte aj zahraničná konkurencia. Ako si teda vybrať tu správnu platformu ny tvorbu e-commerce webu, ktorá sa stane obávaným rivalom existujúcich obchodov? Poďme si povedať viac o tom, prečo by mohol byť woocommerce web tým pravým.

Čo je WooCommerce?

WooCommerce je e-commerce plugin publikačného systému WordPress. Umožňuje jednoduché vytváranie a správu online obchodu s primeranou úrovňou flexibility. Ponúka niekoľko dôležitých funkcií, ako je správa zásob a monitorovanie daní, bezpečné platby a integrácia dopravy.

Prečo práve WooCommerce?

WordPress a všetky jeho doplnky používajú tisícky spoločností po celej zemeguli. Nástroje tejto platformy sú jednoduché na ovládanie a nestratí sa ani začiatočník. WooCommerce je najobľúbenejší a pravdepodobne najlepší plugin pre elektronický obchod a jeho integrácia poskytuje skvelú SEO optimalizáciu. Či predávate hydrofóbne sorbenty alebo bambusové zubné kefky, s týmto pluginom bude založenie e-shopu jednoduchšie.

Niečo z histórie

Teraz, keď už viete, čo je WooCommerce, pozrime sa na jeho začiatky. V roku 2011 dvaja vývojári Mike Jolley a James Koster vydali WooCommerce po tom, ako nejaký čas pracovali na podobnom plugine s názvom Jigoshop. V roku 2015 WooCommerce a jeho súrodenecký plugin WooThemes získala spoločnosť Automattic, materská spoločnosť WordPress. Odvtedy sa plugin každoročne zlepšuje.

Dôvody, prečo používať WooCommerce pre váš online obchod

Na výber je množstvo pluginov pre elektronické obchody, ale WooCommerce je najlepšou voľbou. Majiteľom WordPress stránok ponúka bezkonkurenčnú kompatibilitu, flexibilitu a jednoduché používanie.

Poďme sa však ponoriť trochu hlbšie do výhod WooCommerce. 

Cena WooCommerce: Keď si nový maloobchodník vyberá platformu, cena bude pravdepodobne hlavným faktorom. Aplikácie pre elektronický obchod sa pohybujú v rozmedzí od bezplatných až po tisíce eur ročne, ale tento rozdiel v cene nemusí nevyhnutne súvisieť so schopnosťami aplikácie. WooCommerce je úplne zadarmo.

WooCommerce sa dá použiť na predaj čohokoľvek: WooCommerce je neuveriteľne flexibilný. V skutočnosti môžete vytvoriť webovú stránku na predaj takmer všetkého. Môžete si dokonca vytvoriť kalendár na tvorbu rezervácií, čo sa môže hodiť aj pre upratovanie firiem v Bratislave, vytváranie rezervácií pre joga štúdio atď. 

WooCommerce má živú komunitu vývojárov: WooCommerce aj WordPress sú open source, čo znamená, že predajcovia môžu slobodne meniť alebo pridávať základné funkcie, vytvárať nové rozšírenia a vlastné témy. Výhodou WooCommerce v tomto prípade je, že maloobchodníci môžu využívať veľkú skupinu vývojárov a odborníkov na WooCommerce. Ak potrebujete vykonať zmeny vo svojom obchode, nebude ťažké nájsť niekoho, kto túto prácu urobí za vás.

WooCommerce rastie spolu s vašou firmou: Možno práve začínate, ale váš obchod sa pravdepodobne čoskoro rozrastie. Budete potrebovať stratégiu rastu elektronického obchodu. Pri výbere aplikácie elektronického obchodu je dobré myslieť na budúcnosť vášho podnikania. Teraz je možno malý, ale časom sa bude rozrastať a mali by ste si vybrať aplikáciu, ktorá dokáže podporovať rušný obchod bez toho, aby v začiatkoch vyžadovala príliš veľkú zložitosť.

Jednou z výhod aplikácie WooCommerce je, že podporuje malé aj veľké obchody. S rastom webovej lokality WooCommerce môže rásť aj funkčnosť vášho internetového obchodu.

WooCommerce je rýchly: WordPress a WooCommerce dokážu poskytnúť rýchle a flexibilné elektronické obchodovanie pre obchody všetkých veľkostí. To je kľúčová výhoda.

Pre monitoring kanalizácie navštívte priložený odkaz.


Foto: elements.envato.com

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 731911x
Priemerná čítanosť článkov: 1405x

Autor blogu