Založ si blog

Čo treba zvážiť pred vytvorením eshopu?

tvorba eshopu

Rozmýšľate nad vytvorením úplne nového eshopu alebo elektronického obchodu pre svoj existujúci kamenný obchod? Predtým, ako spravíte konečné rozhodnutie by ste mali zvážiť hneď niekoľko faktorov. Odpovedzte si na nasledovné otázky a na záver by ste mali mať vo všetkom jasno.

Aký je váš rozpočet na tvorbu eshopu?

Tvorba eshopu cena – je skutočne ľahké nechať sa strhnúť všetkými rôznymi možnosťami dizajnu a funkcií. Je dôležité, aby ste si vopred stanovili rozpočet a snažili sa ho neprekročiť. Aké funkcie nevyhnutne potrebujete? Ktoré doplnky by bolo dobré mať? Vytvorte si zoznam a držte sa ho.

Aký typ internetového obchodu chcete vytvoriť?

Typ internetového obchodu, ktorý si predstavujete, je dôležitým faktorom v procese rozhodovania. Rozdiel spočíva v tom, či predávate služby alebo produkty. Ak plánujete predávať produkty, približne koľko ich bude? Zameriate sa na iné podniky (B2B) alebo priamo na spotrebiteľov (B2C)? Počas tejto časti plánovania buďte čo najkonkrétnejší.

Plánujete predávať svoje výrobky len online alebo už máte kamenný obchod?

Počas pandémie si mnohí kamenní predajcovia založili elektronický obchod. Predaj výrobkov online umožňuje malým podnikom v prípade záujmu pôsobiť celoštátne a poskytuje zákazníkom možnosť nákupu online a vyzdvihnutia v predajni. Každá z týchto možností môže rozšíriť dosah podniku.

online nakupovanie a kamenna predajna

Ak poskytujete služby, môžete svojmu podnikaniu pomôcť založením online rezervačného systému. Zákazníci ocenia ak sa budú môcť na výmenu skla na aute (autosklo Žarnovica), hodiny jogy alebo akupunktúry objednať kedykoľvek cez internet.

Aké sú vaše možnosti dopravy produktov?

Je nevyhnutné si premyslieť možnosti dopravy, ktoré chcete ponúkať po otvorení vášho internetového obchodu. Aká je vaša kapacita na zvládnutie prepravných potrieb? Budete na prepravu využívať externé firmy alebo ju budete riadiť vo vlastnej réžii? Zameriate sa len na Slovensko alebo poskytnete dopravu aj do susediacich krajín?

Cena eshopu

Náklady na vytvorenie stránky elektronického obchodu závisia od funkcií, ktoré potrebujete. Ak nedokážete vytvoriť kvalitný eshop, najmite si spoločnosť, ktorá vyhovie všetkým vašim požiadavkám. 

Špecializované spoločnosti dokážu urobiť nasledovné:

  • Back-end webu
  • Front-end webový dizajn
  • Návrh používateľského rozhrania
  • Služby elektronického obchodu.
  • Návrh mobilných aplikácií
  • Digitálna stratégia
web development

Najatie agentúry na vývoj eshopu síce nie je lacná záležitosť, no spravia oveľa lepšiu prácu ako vy. Majú roky skúseností a znalostí, ktoré vám chýbajú. Ak chcete v dnešnom online svete konkurencie vyhrať, musíte sa spoliehať na kvalitu-

Tip: Obráťte sa na A Servis Lipka pre dokonalé vyčistenie kobercov a čalúnenia. Čistení koberců Praha nájdete na tomto odkaze.


Foto: elements.envato.com

Čo je parfum na pranie?

29.03.2024

Zaujíma vás, prečo niektoré oblečenie v porovnaní s iným nádherne a sviežo vonia? Takúto úžasnú sviežu vôňu im nedokáže dodať len aviváž. Dokáže to pomerne nový výrobok známy ako parfum na pranie. Je to jedinečný výrobok s upokojujúcou vôňou, ktorý je navrhnutý tak, aby udržal vôňu bielizne až niekoľko týždňov. Na rozdiel od aviváže nemá žiadne [...]

Prečo je prenájom fotoštúdia pre fotografov nevyhnutný?

28.03.2024

Ako fotografi neustále hľadáme nové spôsoby, ako posúvať hranice našej kreativity a zachytávať momenty, ktoré u zákazníkov vyvolajú odozvu. Hoci má fotografovanie v exteriéri svoje čaro, kontrolované prostredie profesionálneho fotoštúdia má v sebe niečo jedinečne podmanivé. Ak ste o tom ešte neuvažovali, tu je dôvod, prečo by prenájom fotoštúdia mohol zmeniť vašu [...]

6 prírodných spôsobov bielenia zubov

27.03.2024

Ľudia každoročne minú veľké sumy peňazí na liečbu zubného kazu a bielenie zubov. Aké by mohlo byť alternatívne riešenie? Používanie prírodných produktov a spôsobov na bielenie zubov je tou správnou cestou. Tu je šesť spôsobov, ako si môžete vybieliť zuby bez použitia akýchkoľvek škodlivých chemikálií: Pravidelne si čistite zuby Hneď si to vyjasníme, [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 517
Celková čítanosť: 711481x
Priemerná čítanosť článkov: 1376x

Autor blogu