Založ si blog

Property Care showroom v New Living Center

Profesionálne čistiace a upratovacie služby patria do oblasti, kde sa kladie vysoký dôraz najmä na kvalitu ľudských zdrojov. Pri upratovaní a čistení je potrebné ku každému priestoru pristupovať individuálne s ohľadom na použité materiály, prístupnosť do jednotlivých miestností, ale napríklad aj na ročné obdobia či iné významné aspekty. V Property Care showroom v New Living Center sú vždy prioritou individuálne požiadavky klienta a ich maximálna spokojnosť s poskytovanými službami. 

Property Care a profesionálny prístup

Akákoľvek činnosť, ktorú vykonávame, sa teší pozitívnym výsledkom len vtedy, ak do nej vložíme naše maximum vo všetkých smeroch. Každý z nás má iné potreby a požiadavky, ktoré je potrebné splniť aj v rámci kontraktov na upratovacie a čistiace služby. Kvalita ľudských zdrojov je pritom najvýznamnejším faktorom, vďaka ktorému spoločnosti prosperujú a preto je výber správnych ľudí kľúčovým krokom k úspechu. Základná filozofia spoločnosti Property Care je založená na tom, že všetky služby sa prispôsobujú požiadavkám a možnostiam klienta, a to bez ohľadu na to, či sa jedná o dlhodobé zmluvy alebo sezónne a jednorazové práce. 

zdroj: freepik.com

Showroom v New Living Center

New Living Center – Bratislava je jediné centrum bývania a dizajnu svojho druhu na území Slovensku. Je to komplex, v ktorom nájdeme pod jednou strechou všetko potrebné pre architektov, dizajnérov či developerov, ale aj pre každého priaznivca dizajnu a kvalitných materiálov. Okrem spomínaného, ponúka New Living Center aj spoločnosti, ktorých spoločným menovateľom je poskytovanie profesionálnych a kvalitných služieb ušitých na mieru každému klientovi. Ak hľadáte vyššiu kvalitu upratovacích a čistiacich služieb, všetko potrebné je pripravené v Property Care showroom.

Prečo je dobrý vodár kľúčom k úspešnej rekonštrukcii bytu

17.06.2024

Rekonštrukcia bytu a domu je vzrušujúca a stresujúca zároveň. Cesta k novej a modernejšej verzii vášho domova je častokrát ako strhujúce dobrodružstvo s množstvom prekážok. Jednou z dôležitých a prvotných častí sú vodoinštalačné práce. Práca vodára nie je len o oprave kvapkajúceho kohútika. Ako vám dobrý vodár uľahčí prestavbu vášho bytu?

Sloboda a efektivita v jednom: 5 tipov, ako optimalizovať prácu freelancera

16.06.2024

Veľa freelancerov si prácu na voľnej nohe vyberie kvôli slobode v rozhodovaní o projektoch, o pracovnom čase i kvôli flexibilite. No pri svojej každodennej práci ich čaká množstvo výziev. Pre úspešné zvládnutie pracovných povinností, rodinného života aj zábavy sa oplatí poznať tipy, ktoré vám v tom pomôžu.

Využite silu profesionálnej fotografie pre váš e-commerce úspech

31.05.2024

Stále máte názor, že profesionálne fotografie pre vašu webovú stránku sú vyhodené peniaze? Skúsenosti marketérov a mnohých firiem však považujú kvalitné fotografie za dôležitú časť prezentácie produktov, služieb, značky. Prečo sú profesionálne fotografie i vo svete atraktívnych selfie dôležité?

Generálna prokuratúra

V minulom roku narástol počet obžalovaných mladistvých aj mladistvých recidivistov

17.06.2024 11:37

Po ôsmich rokoch vyznačujúcich sa trendom poklesu trestných stíhaní mladistvých v roku 2023 generálna prokuratúra zaznamenala jej nárast o 4 percentá.

grécko, Mosley

V Grécku našli ďalšieho mŕtveho turistu, po troch nezvestných pátrajú

17.06.2024 11:37

Je to najnovší prípad z ostatnej série zmiznutí a úmrtí turistov na gréckych ostrovoch. Niektorí, ak nie všetci, sa vydali na turistiku v horúčavách.

Ruský tank, vojna na Ukrajine, Belgorodská oblasť

Pritvrdíme, krviprelievanie bude pokračovať, ak Západ neprijme Putinove podmienky, hrozí šéf ruskej tajnej služby

17.06.2024 11:35

Je absurdné, aby sa Putin, ktorý naplánoval, pripravil a uskutočnil najväčšiu ozbrojenú agresiu od druhej svetovej vojny, prezentoval ako mierotvorca, oznámila Ukrajina.

Benny Ganc

Izraelský premiér Netanjahu rozpúšťa vojnový kabinet

17.06.2024 10:58, aktualizované: 11:13

O rozpustení vojnového kabinetu informujú tiež izraelské médiá.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk www.krtkovanie-nitra24.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk www.a-servislipka.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 536
Celková čítanosť: 768631x
Priemerná čítanosť článkov: 1434x

Autor blogu