Založ si blog

Patagonia e-shop ponúka nákup s dobrým pocitom

Žiť vedomý život znamená, že neustále kontrolujeme naše myšlienky, pocity, presvedčenia, ako aj motívy, na základe ktorých konáme. Je to aj poznanie o tom, že do všetkého je potrebné vniesť rovnováhu, s čím zase súvisí udržateľnosť vo všetkých životných sférach. Jedným z kľúčových krokov je preto aj výber obchodníkov, ktorí prevádzkujú udržateľné podnikanie.

Patagonia e-shop tvorí veľká rodina, ktorej cieľom je predaj kvalitného outdoorového oblečenia, ktoré vám dlho vydrží a zodpovedné podnikanie. V prípade, že máte váš obľúbený kúsok poškodený, v obchode vám ho radi opravia. 

zodpovednost k zivotnemu prostrediu
zdroj: elements.envato.com

Každý krok sa počíta a každý z nás je dôležitý

Pri hlbšom pohľade na katastrofálne následky ľudskej činnosti smerom k planéte sa u nás neraz vyplavia pocity bezvýznamnosti a neschopnosti riešiť túto závažnú problematiku, ktorá sa týka súčasnej aj budúcich generácií. Každý z nás je súčasťou celkového puzzle a počíta sa každý náš krok, ktorý vykonáme smerom k zlepšeniu. V celkovom výsledku je takáto snaha každého jednotlivca potrebná a nenahraditeľná, pretože rovnováhu a udržateľnosť musí najprv zvládnuť každý z nás vo svojom osobnom a profesionálnom živote. 

Deje sa to aj takými krokmi, ako je nakupovanie v eshope, ktorý je založený na princípoch udržateľnosti a vedomým nakupovaním, kedy si radšej kúpime kvalitnejší kúsok odevu, ktorý nám dlhšie vydrží, poškodený kus opravíme a skutočne nakupujeme len to, čo potrebujeme. 

zelena planeta
zdroj: elements.envato.com

Kompletná outdoorová výbava od Patagonie

Patagonia e-shop ponúka zákazníkom viac ako 40 rokov skúseností s výrobou kvalitného outdoorového vybavenia a jej produkty patria medzi najlepšie na trhu. V internetovom obchode www.wilderoben.com nájdete širokú ponuku kvalitných búnd, nohavíc, tričiek, tielok a ďalšie potrebné vybavenie vhodné na akékoľvek aktivity v prírode, turistiku, kempovanie, lyžovanie či snowboarding. Pobyt v čerstvom vzduchu a v lone prírody je pre nás prirodzený a dôležitý, lebo s prírodou sme spojení. Živí nás, poskytuje nám domov, ako aj všetko, čo k spokojnému životu potrebujeme. 

My sa na oplátku môžeme o ňu starať, venovať jej našu lásku a vždy mať na zreteli, či to, čo robíme, našej planéte neubližuje,. V konečnom dôsledku sa nám akákoľvek aktivita vždy vráti a ak ničíme prostredie, v ktorom žijeme, nebudeme mať kde žiť, čím ubližujeme aj sami sebe.

patagonia oblecenie
zdroj: wilderoben.com

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Počasie / Dáždnik / Dážď /

SHMÚ vydal výstrahu pred búrkami s krúpami v troch okresoch

04.05.2024 18:48

Búrky môžu byť spojené s prudkým lejakom s intenzitou 20 až 30 milimetrov zrážok počas 30 minút. Nárazy vetra môžu dosahovať 65 až 85 kilometrov za hodinu.

Matthias Ecke

Skupina útočníkov napadla a zranila europoslanca SPD Eckeho. Museli ho operovať

04.05.2024 17:39

Krajinskí predsedovia SPD uviedli, že útok je varovným signálom pre všetkých v Nemecku a známkou toho, že stúpenci krajnej pravice sú už celkom bez zábran.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 736402x
Priemerná čítanosť článkov: 1413x

Autor blogu