Založ si blog

Buďte „in“ – spoznajte blízku budúcnosť e-commerce

umela inteligencia

Turbulentný vývoj technológií, náročné požiadavky zákazníkov a neobmedzené možnosti online prostredia sú výzvou pre dnešné online podnikanie. Faktom je, že svet e-commerce sa prudko rozvíja a prináša neustále nové príležitosti, aby váš obchod prekvital. Aké top trendy zaznamenali online marketéri pre blízku a úspešnú budúcnosť vášho e-shopu?

1. Vynikajúce omnichannel skúsenosti pre vašich zákazníkov

Zákazník si vyberá, či nakúpi v kamennej predajni, v e-shope, alebo na sociálnej sieti. Veľmi mu vyhovuje, keď to môže skombinovať – nakúpi v e-shope, vráti v predajni. Páči sa mu jednotnosť a rovnaká kvalita zážitku na všetkých kanáloch, ktoré ponúka daná značka.

Ak chce obchodník uspieť, ideálnym spôsobom sú omnichannel (viackanálové) možnosti pre klientov.

Platia tu 3 výrazné zásady – flexibilné plnenie (zákazník si vyberie, kde a ako nakúpi), predaj aj na sociálnych sieťach, pohodlie personalizovaného zákazníckeho servisu.

Marketingová agentúra s mnohoročnými skúsenosťami a klientmi vo viacerých krajinách vie veľmi efektívne preniesť aktuálne e-commerce trendy do vášho internetového obchodu.

2. Stále skloňovaná AI robí zázraky aj vo svete e-commerce

Jednoducho povedané, umelá inteligencia (AI) vniesla do elektronického obchodovania revolúciu. Možno rozdelila trh na dve skupiny – tých, ktorí ju milujú a tých, ktorí ju nenávidia. Isté je, že tu zostane.

Čím skôr ju prijmete, tým skôr z nej môžete profitovať. A vo svete e-commerce práve v týchto oblastiach:

– personalizované skúsenosti a odporúčania zákazníkov,

– optimalizácia jednotlivých častí nákupnej cesty zákazníka,

– zdokonalenie stratégie digitálneho marketingu a lepšie oslovenie cieľových skupín.

umela inteligencia

3. Vylaďte váš sociálny obchod

Predaj prostredníctvom sociálnych sietí sa týka predovšetkým mladých generácií a ženie dopredu masívnu angažovanosť. Poskytuje zaujímavejší nákupný zážitok a nákup bez toho, aby sa opustila samotná platforma, čo prirodzene predpokladá jeho ďalší rast.

Ak váš maloobchod ešte nie je na sociálnej sieti, je čas na akciu a využívanie výhod tohto druhu obchodu.

Za základ úspešného sociálneho obchodu možno považovať autentickosť, dizajn UX prispôsobený mobilných zariadeniam a spomínaná bezproblémová viackanálová možnosť obchodu.

K ďalším výrazným trendom e-commerce už pre rok 2024 patrí aj myšlienka opakovanosti a ekologického vnímania, možnosť hlasového vyhľadávania, produktové videá a skvelá optimalizácia e-shopu pre mobilné zariadenia. V centre akejkoľvek úpravy vášho e-shopu stojí otázka: Čo by chcel môj zákazník?

Držte váš internetový predaj vo skvelej kondícii. Postačí niekoľko konzultácií s externým odborníkom na e-commerce, aby váš e-shop dostal nový vietor do plachát a pritiahol klientov, ktorí budú pravidelne nakupovať.


Foto: elements.envato.com

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 731068x
Priemerná čítanosť článkov: 1403x

Autor blogu