Založ si blog

Patagonia e-shop ponúka nákup s dobrým pocitom

Žiť vedomý život znamená, že neustále kontrolujeme naše myšlienky, pocity, presvedčenia, ako aj motívy, na základe ktorých konáme. Je to aj poznanie o tom, že do všetkého je potrebné vniesť rovnováhu, s čím zase súvisí udržateľnosť vo všetkých životných sférach. Jedným z kľúčových krokov je preto aj výber obchodníkov, ktorí prevádzkujú udržateľné podnikanie.

Patagonia e-shop tvorí veľká rodina, ktorej cieľom je predaj kvalitného outdoorového oblečenia, ktoré vám dlho vydrží a zodpovedné podnikanie. V prípade, že máte váš obľúbený kúsok poškodený, v obchode vám ho radi opravia. 

zodpovednost k zivotnemu prostrediu
zdroj: elements.envato.com

Každý krok sa počíta a každý z nás je dôležitý

Pri hlbšom pohľade na katastrofálne následky ľudskej činnosti smerom k planéte sa u nás neraz vyplavia pocity bezvýznamnosti a neschopnosti riešiť túto závažnú problematiku, ktorá sa týka súčasnej aj budúcich generácií. Každý z nás je súčasťou celkového puzzle a počíta sa každý náš krok, ktorý vykonáme smerom k zlepšeniu. V celkovom výsledku je takáto snaha každého jednotlivca potrebná a nenahraditeľná, pretože rovnováhu a udržateľnosť musí najprv zvládnuť každý z nás vo svojom osobnom a profesionálnom živote. 

Deje sa to aj takými krokmi, ako je nakupovanie v eshope, ktorý je založený na princípoch udržateľnosti a vedomým nakupovaním, kedy si radšej kúpime kvalitnejší kúsok odevu, ktorý nám dlhšie vydrží, poškodený kus opravíme a skutočne nakupujeme len to, čo potrebujeme. 

zelena planeta
zdroj: elements.envato.com

Kompletná outdoorová výbava od Patagonie

Patagonia e-shop ponúka zákazníkom viac ako 40 rokov skúseností s výrobou kvalitného outdoorového vybavenia a jej produkty patria medzi najlepšie na trhu. V internetovom obchode www.wilderoben.com nájdete širokú ponuku kvalitných búnd, nohavíc, tričiek, tielok a ďalšie potrebné vybavenie vhodné na akékoľvek aktivity v prírode, turistiku, kempovanie, lyžovanie či snowboarding. Pobyt v čerstvom vzduchu a v lone prírody je pre nás prirodzený a dôležitý, lebo s prírodou sme spojení. Živí nás, poskytuje nám domov, ako aj všetko, čo k spokojnému životu potrebujeme. 

My sa na oplátku môžeme o ňu starať, venovať jej našu lásku a vždy mať na zreteli, či to, čo robíme, našej planéte neubližuje,. V konečnom dôsledku sa nám akákoľvek aktivita vždy vráti a ak ničíme prostredie, v ktorom žijeme, nebudeme mať kde žiť, čím ubližujeme aj sami sebe.

patagonia oblecenie
zdroj: wilderoben.com

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 729956x
Priemerná čítanosť článkov: 1401x

Autor blogu