Založ si blog

Hydroflask growler – parťák na hory aj na pivo

Nech zdvihne ruku ten, kto má rád teplé pivo. Možno len pomätení pamätníci prvomájových osláv nostalgicky spomínajú na teplé pivo a studené párky, ktoré akosi patrili k vtedajšiemu koloritu. Ale inak by sa zaručene nezodvihla ani jedna ruka. Pivo proste má byť chladené.

V Hydroflask sa zamerali na túto objektívnu potrebu a vytvorili produkt exkluzívne prispôsobený danému účelu: Beer Growler

Keď sa chceš podeliť so zlatistým mokom

Špeciálna termoska na čapované pivo, ktorá by nemala chýbať vo výbave nadšencov turistiky či kempovania. Robustný obor v charakteristickom dizajne Hydroflask, so širokým hrdlom a objemom bez jedného deci dva litre, sa postará o tvoje čerstvo načapované pivečko, malinovku alebo radler.

Poďme sa pozrieť, čo naň vravia používatelia, čo sa už nechali zlákať a berú ho všade so sebou. Kade Krichko je autorom článkov pre lyžiarsky magazín Powder, môžeme teda predpokladať, že spoľahlivá výbava je preňho dôležitá. Kade v jednom zo svojich textov píše: 

Vzal som si Hydro Flask Growler na jarný deň v Stevens Pass, aby som otestoval, ako funguje veda v službách Hydroflask. Po naplnení growlera v pivovare sme s partiou išli autom dve hodiny s vypeckovaným kúrením, aby sme vysušili mokré rukavice. Keď sme dorazili do Stevensu, bolo chladno, ale teplota na slnku rýchlo vystúpila. Po lyžovačke sme sa vrátili do auta, kde sme našli pivnú saunu. Všetky naše čapáky dosiahli izbovú teplotu a ľudia boli naštvaní. Neistý, čo môžem očakávať, som vytiahol Hydroflask a napil sa. Studené pivo. Čo je dôležitejšie, sýtené, studené pivo. Široké hrdlo uľahčilo pitie a v prípade potreby umožnilo ľahké nalievanie. Poslal som nerezovú nádobu kolovať a sledoval som, ako hnev rozptyľuje jeden studený dúšok za druhým.

Vychladené pivko posunie kemping na iný level

Dvojica zakladateľov webu Freshoffthegrid konštatuje:

Už dlho sme si chceli zaobstarať termosku na čapované pivo, lebo sme potrebovali vyriešiť náš naliehavý problém: ako si vziať sýtené nápoje so sebou, keď ideme kempovať. Doteraz sme kupovali plechovky, ktoré sú síce recyklovateľné, no stále nie sú také ekologické, ako by sme chceli. Navyše, nie je jednoduché ich udržať studené. To všetko rieši izolovaný Hydroflask growler. Studené čerstvé pivo ide dovnútra, studené čerstvé pivo vyjde a nezostane po ňom žiadny odpad. 

Hydroflask growler na lyžiarskom výlete

Ak si aj ty milovník či milovníčka studeného pivka alebo limonády, tento statný nerezový growler s výkonnou vákuovou izoláciou, bez obsahu BPA a a s doživotnou zárukou, bude niečo pre teba. Mrkni sa naň tu: https://wilderoben.com/sk/outdoor-termosky/1085-64-oz-beer-growler.html

Zdroje obrázkov: powder.com, freshoffthegrid.com, azwanderings.com

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45, aktualizované: 06:28

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 725615x
Priemerná čítanosť článkov: 1393x

Autor blogu