Založ si blog

Predávate? Ešte stále sa dá pripraviť na najrušnejšie obdobie roka!

Záverečné mesiace roka sa tradične nesú v znamení nákupov, čo je dané predovšetkým vianočnými sviatkami. Na predvianočné šialenstvo sa predajcovia spravidla pripravujú už koncom letných prázdnin. Skorá príprava bola zvlášť dôležitá v tomto roku, kedy ceny dopravy stúpajú a zároveň sa predlžujú dodacie doby. Ak ste prípravu zanedbali, nehádžte flintu do žita, stále sa dá v online priestore dobehnúť aspoň niečo. 

Predaje idú naplno

Koncom roka nakupuje skoro každý, firmy aj jednotlivci. Kým firmy zháňajú darčeky pre svojich obchodných partnerov a vylepšujú svoje bilancie, jednotlivci zháňajú vianočné darčeky a plnia si svoje priania v povianočných výpredajoch. Obdobie konca roka praje aj predaju vozidiel, najmä zo strany firemných klientov, dôkazom je aj predaj Land Rover, kedy oficiálny dealer ponúka zaujímavé zľavy na skladové vozidlá. 

zdroj: freepik.com

Dobehnite zameškané s PPC reklamami

Na zvýšený dopyt treba pripraviť nielen skladové zásoby, ale aj vaše procesy. V praxi to znamená posilnenie zákazníckej podpory a pracovníkov v sklade, aby ste všetko pekne stíhali. Okrem toho si na predvianočné obdobie treba pripraviť aj PPC reklamné kampane, aby vás neprebila konkurencia. Ako na to? Nastaviť si rozpočty, texty reklám a naplánovať reklamné skupiny. Myslite na to, že CPC v predvianočnom období stúpa, a tak si práve rozpočet treba adekvátne pripraviť. 

Kde je ešte možné nájsť pomoc? 

S každoročnými prípravami kampaní na predvianočné obdobie má bohaté skúsenosti aj PPC agentúra Lighthouse Media Solutions. Ak by ste sa ich spýtali, poradili by vám, že práve v týchto dňoch ide o poslednú príležitosť, ako v tomto roku poriadne zabojovať v online priestore. Ak si neviete dať rady s prípravou PPC reklamných kampaní, obráťte sa na https://www.lighthousems.sk/ a nechajte si spraviť audit vašich online aktivít. 

marketingova agentura
zdroj: freepik.com

Prečo je prenájom fotoštúdia pre fotografov nevyhnutný?

28.03.2024

Ako fotografi neustále hľadáme nové spôsoby, ako posúvať hranice našej kreativity a zachytávať momenty, ktoré u zákazníkov vyvolajú odozvu. Hoci má fotografovanie v exteriéri svoje čaro, kontrolované prostredie profesionálneho fotoštúdia má v sebe niečo jedinečne podmanivé. Ak ste o tom ešte neuvažovali, tu je dôvod, prečo by prenájom fotoštúdia mohol zmeniť vašu [...]

6 prírodných spôsobov bielenia zubov

27.03.2024

Ľudia každoročne minú veľké sumy peňazí na liečbu zubného kazu a bielenie zubov. Aké by mohlo byť alternatívne riešenie? Používanie prírodných produktov a spôsobov na bielenie zubov je tou správnou cestou. Tu je šesť spôsobov, ako si môžete vybieliť zuby bez použitia akýchkoľvek škodlivých chemikálií: Pravidelne si čistite zuby Hneď si to vyjasníme, [...]

Dokáže vás (ne)prekvapiť cesta na letisko? Vyskúšajte taxi Vienna Bratislava

26.03.2024

Jarná dovolenka v exotike alebo medzinárodný kongres letecky? Vaše nové dobrodružstvo aj zbieranie podnetných informácií začne v komfortnom a spoľahlivom taxi Vienna Bratislava. Rezervujte si online transferovú taxi službu, ktorá vás odvezie z Bratislavy (letisko alebo centrum mesta) do Viedne (letisko alebo centrum mesta) bezpečne a načas. A prečo práve oni?

Čína Filipíny Juhočínske more lode

Čína a Filipíny sa vzájomne obvinili z eskalácie napätia v Juhočínskom mori

28.03.2024 14:07

Loď čínskej pobrežnej stráž v sobotu zablokovala filipínske zásobovacie plavidlo, poškodila ho vodným delom a zranila pri tom troch filipínskych vojakov.

medveď, Liptovský Mikuláš

Medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši, našli s pomocou dronov do 1,5 hodiny

28.03.2024 13:53

Počas monitorovania medveďa bolo s dronmi nalietaných približne 74 kilometrov.

česko rusko ambasáda

Proruská špionážna sieť útočí proti EÚ: Poľsko a Česko spustili vyšetrovanie, majú zistenia týkajúce sa Slovenska

28.03.2024 13:50

Poľská kontrarozviedka (ABW) vyšetruje činnosť proruskej špionážnej siete zameranej proti členským štátom a orgánom Európskej únie.

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 516
Celková čítanosť: 710445x
Priemerná čítanosť článkov: 1377x

Autor blogu