Založ si blog

Oplatí sa vám založenie e-shopu pri poskytovaní služieb? V niektorých prípadoch určite áno

Za uplynulé desaťročie sa počet e-shopov na Slovensku znásobil a online nakupovanie už dnes nie je ničím výnimočným. Založiť si dnes e-shop môže prakticky každý a pre mnohé zabehnuté firmy ide o veľmi zaujímavé spestrenie podnikateľskej činnosti. Zistite, či sa oplatí mať e-shop vtedy, ak poskytujete v prvom rade služby a kedy sa radšej sústrediť výlučne na remeslo.

Ako sa dostať k e-shopu?

Mať e-shop dnes vôbec nie je ťažko dosiahnuteľnou métou, ktorá by si vyžadovala veľké investície. Samozrejme, všetko si treba dobre premyslieť, tvorba e-shopu rozhodne nie je záležitosťou, ktorú by ste svojpomocne zvládli za jedno popoludnie. Ide o celú sériu činností, na ktoré treba mať nielen vedomosti, ale aj skúsenosti. Tvorbu e-shopu by ste preto určite mali zveriť odborníkom, prečo?

Ak sa rozhodnete pre tvorbu e-shopu od profesionálov budete mať istotu, že finálne riešenie bude presne vyhovovať vašim potrebám. Každý segment trhu a každý predajca je totiž iný. Celý nákupný proces je potrebné v čo najväčšej miere prispôsobiť nielen vašej cieľovej skupine, ale aj produktom, ktoré budete predávať. V každom prípade je rozdiel predávať pneumatiky, šperky alebo elektroniku a tomu by mal byť prispôsobený aj váš nový e-shop.

Tvorba eshopu na mieru modernewebstranky.sk

Moderný e-shop môžete mať aj vy a vôbec vás to nemusí stáť vaše celoročné úspory. Presvedčí vás o tom aj ponuka spoločnosti Modernewebstranky.sk

E-shop aj pre kreatívne bytosti

Internetový obchod zďaleka nemusí byť iba o predaji produktov, ktoré ste predtým kúpili od svojho dodávateľa. Dostatok vyžitia môže ponúkať aj kreatívnym osobám, ktoré by si radi vytvorili produkt presne na mieru. E-shop tak môže slúžiť aj ako spôsob objednania produktov, ktoré sú upravené podľa individuálnej požiadavky zákazníka.

Zadať si vlastnú grafiku alebo fotografiu, vybrať si darčekový predmet a všetko spojiť do originálneho výrobku na pár klikov znie ako celkom dobrý nápad, najmä ak hľadáte niečo originálne a neopozerané. Takto môže fungovať aj e-shop na vytvorenie fotoknihy, kde si sami vyberiete fotografie a ich usporiadanie. Fotokniha tak bude presne vyzerať podľa vašich predstáv. Skvelým príkladom toho, ako funguje e-shop na vytvorenie fotoknihy je Blumi.photo.

vytvorenie fotoknihy
Vytvorenie fotoknihy podľa vašich predstáv blumi.photo

Nemusíte tak nechávať vaše foto-spomienky iba v počítači, ale môžete s nimi vytvoriť jedinečnú knihu pre vás a vašich blízkych.

E-shop pre pneuservis?

Možno to poznáte, hľadáte pneuservis Bratislava cena, aby ste pre svoje auto zabezpečili prezutie pneumatík čo najrýchlejšie a najvýhodnejšie. Dostanete sa na neprehľadnú stránku, kde máte problém nájsť hoci aj telefónne číslo a tak z webu znechutene odídete a hľadáte ďalej.

Celé to ale môže vyzerať aj inak. Nájdete si cez vyhľadávač pneuservis vo vašom meste a osloví vás prehľadne spracovaný web s objednávkovým systémom, a presne tak by to už dnes malo vyzerať. Veľmi dobrým príkladom je Pneuservis Pneufol v Bratislave, kde sa viete na termín objednať pomocou niekoľkých kliknutí. 

pneuservis bratislava
Pneuservis Bratislava pneuservis-ba.sk

Založenie e-shopu sa oplatí aj firmám, ktoré primárne poskytujú služby. Jednoduchý e-shop je vhodný aj pre pneuservisy, tobôž ak chcú do predaja zaradiť pneumatiky, zliatinové disky či rôzne iné autodoplnky súvisiace s pneumatikami. Popri svojej hlavnej činnosti môžete vďaka e-shopu dosiahnuť veľmi zaujímavý profit.

E-shop pre remeselníkov?

Rozširovanie online služieb sa nevyhýba ani remeslám. Ak máte web a ponúkate napríklad maľovanie bytov v Bratislave, je dôležité, aby ste na ňom mali prehľadne uvedené všetky kontaktné informácie. Potešia aj fotografie z realizácií, referencie zákazníkov a aspoň orientačný cenník. V tomto smere platí, že e-shop by pre vašich návštevníkov mohol pôsobiť skôr rušivo a zmätočne vzhľadom na to, že pri maliarskych a natieračských prácach sa cena za zákazku určuje individuálne a na základe obhliadky. E-shop teda nie je vhodným rozšírením pre úplne všetky webové stránky.

malovanie bytov bratislava
Maľovanie bytov v Bratislave malovanielux.sk

Zdroj: modernewebstranky.sk pneuservis-ba.sk, malovanielux.sk, blumi.photo, pixabay.com

Prečo je prenájom fotoštúdia pre fotografov nevyhnutný?

28.03.2024

Ako fotografi neustále hľadáme nové spôsoby, ako posúvať hranice našej kreativity a zachytávať momenty, ktoré u zákazníkov vyvolajú odozvu. Hoci má fotografovanie v exteriéri svoje čaro, kontrolované prostredie profesionálneho fotoštúdia má v sebe niečo jedinečne podmanivé. Ak ste o tom ešte neuvažovali, tu je dôvod, prečo by prenájom fotoštúdia mohol zmeniť vašu [...]

6 prírodných spôsobov bielenia zubov

27.03.2024

Ľudia každoročne minú veľké sumy peňazí na liečbu zubného kazu a bielenie zubov. Aké by mohlo byť alternatívne riešenie? Používanie prírodných produktov a spôsobov na bielenie zubov je tou správnou cestou. Tu je šesť spôsobov, ako si môžete vybieliť zuby bez použitia akýchkoľvek škodlivých chemikálií: Pravidelne si čistite zuby Hneď si to vyjasníme, [...]

Dokáže vás (ne)prekvapiť cesta na letisko? Vyskúšajte taxi Vienna Bratislava

26.03.2024

Jarná dovolenka v exotike alebo medzinárodný kongres letecky? Vaše nové dobrodružstvo aj zbieranie podnetných informácií začne v komfortnom a spoľahlivom taxi Vienna Bratislava. Rezervujte si online transferovú taxi službu, ktorá vás odvezie z Bratislavy (letisko alebo centrum mesta) do Viedne (letisko alebo centrum mesta) bezpečne a načas. A prečo práve oni?

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 516
Celková čítanosť: 710334x
Priemerná čítanosť článkov: 1377x

Autor blogu