Založ si blog

Zúžitkujte svoje zdravotnícke vzdelanie naplno: začať pracovať v zahraničí nebolo nikdy jednoduchšie

Ak sa spomenie práca v Rakúsku alebo Nemecku, mnohým ľuďom napadne hneď vyššia mzda a lepšie pracovné podmienky. Okrem toho má ale práca v zahraničí aj omnoho lepšiu perspektívu a preto je úplne prirodzené, že napríklad veľa zdravotníkov sa po pracovných príležitostiach pozerá práve v zahraničí. Možno vás to prekvapí, ale nájsť si prácu so zdravotníckym vzdelaním v Rakúsku alebo Nemecku nie je vôbec náročné. Ako na to? 

Aké je najväčšie lákadlo pre zdravotnícky personál v Rakúsku či Nemecku? Je to predovšetkým vyššia mzda. Veď napokon, za porovnateľnú prácu dostanete za hranicami Slovenska aj raz toľko či dvakrát toľko. Ide o sumy, pri ktorých sa už jednoznačne oplatí rozmýšľať nad cestovaním za prácou hoci aj stovky kilometrov. Nájsť si tie správne pracovné príležitosti pre zdravotníkov v zahraničí nie je pritom vôbec náročné. Ak máte záujem pôsobiť ako zdravotnícky asistent Rakúsko, počítať môžete so mzdou okolo 3 000 eur, pričom príležitostí je veľa a nástup je možný aj ihneď. 

zdravotnicky asistent
zdroj: freepik.com

Pracovnú príležitosť nájdete online a všetko si navyše ľahko vybavíte aj v slovenčine. V prípade, že sa rozhodnete využiť služby sprostredkovateľa, ušetríte si množstvo starostí s byrokraciou a času. Stačí spraviť krok a už zajtra môžete naplno využiť svoje vzdelanie a dostať za to aj férovú mzdu. 

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 732233x
Priemerná čítanosť článkov: 1405x

Autor blogu