Založ si blog

Topo Designs story

Každý dobrý príbeh potrebuje niekoľko kľúčových prvkov: originálny dej, uveriteľné postavy a potenciál emocionálneho spojenia. Topo designs majú taký svoj originálny príbeh. Od turistickej mapky k svetovej značke bez kompromisu v autentickosti. Nadšenci z Colorada so srdcom dobrodruha. A to celé zabalené v perfektnom vizuáli.

Logo Topo Designs je inšpirované rokmi sedemdesiatymi…

…kedy ľudia naozaj museli čítať mapy, ak sa chceli niekam dostať, lebo o GPS sa im ani nesnívalo. Vysoko štylizovaná mapa presne vystihuje ducha minimalizmu, ktorý je od začiatku prítomný vo filozofi značky. 

Ich korene sú v meste, ale stále ich to ťahá von, do lesa, do hôr, na skaly, k vode, do teplých alebo studených krajín. Aktívny a vyvážený životný štýl prístupný tisícom a miliónom ľudí, čo tiež žijú a pracujú v mestách a cez víkend vypadnú do divočiny. Toto je Topo Design voličská základňa, target audience  a krvná skupina. Možno si to aj ty. Možno sa pri hyper-tech outdoorových značkách cítiš v rozpakoch, lebo ani nevieš načo všetky vychytávky slúžia a ako ich asi tak využiť. 

Coverall – dva v jednom (zdroj: wilderoben.com)

Topo Designs sa zameriava na vytváranie produktov, ktoré sú krásne (a) jednoduché, pretože väčšina ľudí v skutočnosti nepotrebuje vysoko špecializovanú výstroj. Väčšiu službu ti spraví ruksak, ktorý ti v pondelok pochvália v robote, v utorok doň šupneš laptop keď ideš na školenie a v sobotu ho vyvetráš v Malej Fatre alebo na Ďumbieri.  

Topo Designs je značka Made in USA, úplne ako Bruce Springsteen.

Na jednej strane je pre firmu výzva nepresunúť textilnú výrobu do Bangladéša, pretože vyššia cena nie je zrovna konkurenčná výhoda. Ale v Topo Designs vedia, prečo to robia. Výroba je flexibilnejšia a v každej fáze procesu od dizajnu po finalizáciu detailov lepšie kontrolovateľná. Zákazníci, ktorí sú naladení na myšlienky udržateľnosti, lokálnosti a férovosti to oceňujú. 

Pridáš sa ku komunite minimalistov, ktorých nikto neprehliadne? Miluješ farby a slobodu voľného pohybu medzi outdoorom a mestom? A za svoje peniaze chceš kvalitu, čo ťa prežije?

River shorts v kombinácii s veselou košeľou (zdroj: wilderoben.com)

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07, aktualizované: 19:04

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 725193x
Priemerná čítanosť článkov: 1392x

Autor blogu