Založ si blog

Chcete to v gastre rozbehnúť naplno? Bez týchto nástrojov a doplnkov sa nezaobídete!

Podnikanie v gastro segmente patrí medzi tie najťažšie. Zladiť musíte desiatky procesov, ustrážiť si príjem surovín, zabezpečiť si dostatok pracovnej sily a popri tom ešte aj neustále pracovať na rozširovaní zákazníckej základne. Ak premýšľate nad možnosťami, ako mať viac prevádzok, potrebujete systém, ktorý vás jednoducho podrží za akýchkoľvek okolností. 

Informačný systém pre gastro prevádzku?

Väčšina podnikateľov, ktorým sa v gastro biznise začne dariť, premýšľa nad tým, ako by svoje podnikanie mohli posunúť na ešte vyššiu úroveň. Štandardným postupom je rozširovanie siete prevádzok, ktoré je však samo o sebe nielenže veľmi nákladným, ale aj zložitým procesom. Udržať si nad všetkým kontrolu je dosť náročné, no ak si kladiete otázku, ako to robia zabehnutí profesionáli, máme pre vás jeden užitočný tip! 

Menšie, ale aj väčšie siete gastro prevádzok prakticky vždy využívajú jednotný informačný systém. Ten im umožní kontrolovať dostupnosť surovín v reálnom čase, sledovať ako sa jednotlivým prevádzkam darí a manažovať nielen všetky vstupy, ale aj výstupy. Riešením je preto komplexný ERP systém pre gastro prevádzky, s ktorým dokážete doslova zázraky. Ako je to možné? 

system erp
zdroj: freepik.com

Príklady z praxe ani nie je potrebné hľadať dlho, správne zavedený ERP systém napojený na pokladne vám umožní prenášať doklady medzi jednotlivými prevádzkami, sledovať tržby, efektívnejšie riešiť rezervácie a v neposlednom rade aj presne sledovať spotrebu a aktuálny stav surovín. A koľko to celé stojí? Ak si nájdete ERP systém cena, zistíte, že to vôbec nie je tak veľa, ako by ste s ohľadom na širokú funkcionalitu možno očakávali. Celé prostredie ERP systému si môžete navyše nezáväzne vyskúšať na https://www.flowii.com/sk/ a tak pre vás prípadná implementácia nebude vstupom do neznáma. 

Nezabudnite ani na praktické detaily

Príjemným doplnkom, ktorý zároveň pozdvihne povedomie o vašej značke budú aj boxy na menu, ktoré si môžete nechať potlačiť vlastným logom či vylepšiť nejakým nápadným spôsobom. Vašich zákazníkov tak potešíte nielen chutným jedlom, ale aj zaujímavým doplnkom, s ktorým sa napríklad radi pochvália na sociálnych sieťach. Eko menu boxy na stovky rôznych spôsobov nájdete na https://markbal.sk, odkiaľ si ich môžete objednať v takých množstvách, že nad baliacim materiálom už nebudete musieť premýšľať. 

prakticke obaly na jedlo
zdroj: freepik.com

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

parlament, PVV, rokovanie, Robert Fico, Peter Pellegrini, Milan Majerský, Tomáš Taraba

Získa Slovensko všetkých 6,4 miliárd z plánu obnovy? Úradníci vládu kritizujú, Fico sa spolieha na nové zákony

28.04.2024 06:00

Najviac omeškaných míľnikov a problémov s implementáciou opatrení majú rezorty zdravotníctva, spravodlivosti a životného prostredia či vnútra. Slovensko môže prísť o miliardy eur.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 731906x
Priemerná čítanosť článkov: 1405x

Autor blogu