Založ si blog

Projekt rodinného domu od architekta naplní vaše predstavy o dokonalom bývaní

Nechať si navrhnúť rodinný dom architektom má svoje nesporné výhody. Ako taká spolupráca vôbec funguje a ako zistíte, že ste naozaj v dobrých rukách? Zamerali sme sa na dôvody, prečo zveriť návrh domu profesionálnemu architektovi a čo môžete v tomto smere očakávať. 

Na dosiahnutie skvelého výsledku vás musí architekt najprv spoznať

Ak nechcete dom ako z katalógu a túžite po rodinnom dome, ktorý vám bude maximálne vyhovovať, riešením je návrh od architekta. Ten pre vás pripraví nielen kompletný projekt, ale ešte predtým s vami prejde každý jeden detail, ktorý bude odzrkadľovať vaše predstavy, technické možnosti a taktiež váš spôsob života. Základom pre úspešnú spoluprácu je, aby architekt porozumel vám a vašim potrebám. Tie potom pretaví do perfektne fungujúceho celku a teda zhmotní vaše predstavy. 

architekt navrh
Zdroj: pixabay.com

Kvalitný architektonický ateliér spoznáte nielen podľa referencií, ale aj podľa prístupu. Ten by mal byť predovšetkým ľudský s určitou dávkou empatie. Od prvých náčrtov až po hotový projekt ubehnú neraz desiatky až stovky hodín práce, preto je úroveň spolupráce veľmi dôležitá. Skutočný profesionál si s vami prejde všetky možné varianty, predstaví vám výhody jednotlivých dispozícii a bude pozorne načúvať vašim požiadavkám. Kombinácia vašich predstáv a skúsenosť architekta je cestou k originálnemu, zmysluplnému a funkčnému projektu. 

Ako nájsť kvalitný architektonický ateliér? 

Ak si kladiete otázku, kde nájsť ateliér, na ktorý sa budete môcť maximálne spoľahnúť, skúste to v New Living Center. Ide o jedinečné centrum dizajnu a bývania, kde nájdete desiatky showroomov a poskytovateľov služieb súvisiacich so stavbou a bývaním. 

Medzi nimi nechýba ani ateliér Kosi architekti, ktorý sa za vyše 35 rokov svojej existencie môže hrdiť stovkami kvalitných projektov a štúdií bytových domov, rezortov či rôznych obytných komplexov. Ako zaujímavosť sa nedá nespomenúť ani presah ateliéru do zahraničia, konkrétne na exotický ostrov Bali, Borneo alebo Srí Lanku, kde sa Kosi architekti postarali o projekty luxusných rezortov. 

kosi architekti
Kosi architekti – projekty luxusných rezortov (zdroj: newlivingcenter.sk)

Vďaka svojmu zameraniu na architektúru interiérov aj exteriérov obytných stavieb máte istotu, že architekti dokonale poznajú potreby bývania a so svojou kreatívnou náturou nechajú naplno vyniknúť aj vaše predstavy. Rýchlo spoznáte, že projekt vášho domu je v tých správnych rukách.

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 731054x
Priemerná čítanosť článkov: 1403x

Autor blogu