Založ si blog

Využite silu profesionálnej fotografie pre váš e-commerce úspech

foto eshop

Stále máte názor, že profesionálne fotografie pre vašu webovú stránku sú vyhodené peniaze? Skúsenosti marketérov a mnohých firiem však považujú kvalitné fotografie za dôležitú časť prezentácie produktov, služieb, značky. Prečo sú profesionálne fotografie i vo svete atraktívnych selfie dôležité?

Profesionálne fotografovanie častokrát v podnikaní a popri všetkých podnikateľských aktivitách nepatrí k prioritám. Keď však spoznáte, čo všetko v správaní zákazníkov ovplyvňujú kvalitné fotografie, určite si hneď zariadite napríklad prenájom fotoateliéru v Bratislave.

Prvý dojem je kľúčový

Profesionálne fotografie vášho tímu, produktov či služieb dokážu urobiť skvelý prvý dojem, ktorý je v online prostredí dosť rozhodujúci.

Keď príde potenciálny zákazník na vašu webovú stránku alebo sociálne médiá, fotografie okamžite upútajú jeho pozornosť a v momente si vytvorí vlastný názor. Nekvalitné a neprofesionálne fotografie ho môžu odradiť a znížiť v jeho vnímaní vašu dôveryhodnosť a serióznosť.

Zvýšenie dôveryhodnosti a profesionality

Keď vaša webová stránka, katalógy alebo marketingové materiály obsahujú vysokokvalitné fotografie, odráža to vašu profesionalitu, pozornosť k detailom a záväzok k vysokej kvalite.

Vaši zákazníci majú tendenciu viac dôverovať firmám a produktom, ktoré majú „pekné“ online prezentácie a profesionálny vizuálny obsah.

Zvýšenie interakcií na sociálnych médiách

Sociálne médiá ako jeden z top nástrojov pre marketing sú založené na kvalitnom obsahu, vrátane obrázkov, fotografií a videí. Práve vďaka nim majú príspevky na sociálnych sieťach vyššiu angažovanosť zákazníkov aj sledovateľov.

Kvalitné fotografie môžu výrazne zvýšiť počet lajkov, zdieľaní a komentárov na vašich príspevkoch, čím zväčšujú ich dosah a viditeľnosť vašej značky.

Esteticky lákavé fotografie majú väčšiu šancu stať sa virálnymi a osloviť ešte širšie publikum.

interakcie socialne siete

Vytvorenie emocionálneho spojenia

Fotografie dokážu vytvárať emócie, ktorými je možné ovplyvniť spojenie so zákazníkmi. Profesionálne fotky plné pozitívnych emócií môžu ovplyvniť správanie zákazníkov a ich rozhodnutia o nákupe.

Fotografie, ktoré rozprávajú príbeh, vzbudzujú záujem a motivujú ľudí, aby sa viac stotožňovali s vaším posolstvom a s vašou značkou.

Príprava a plánovanie profesionálneho fotografovania

Pre dokonalý efekt profesionálneho plánovania je dôležitá jeho príprava. Aké fotografie to budú – exteriér, interiér, jednotlivci, celé tímy, produkty, simulácia služieb? Aké oblečenie, rekvizity, doplnky či celé miestnosti sa budú používať? Pôjde o biznis alebo neformálne fotografovanie?

Nemáte radi sami seba na fotografiách v online svete? Vyskúšajte profesionálne fotografovanie aspoň raz a uvidíte, ako zmeníte váš názor. Profesionálny fotograf si s vami dopredu prejde priestory, oblečenie, situácie a podľa toho sa pripraví, dokonca sa postará o profesionálnu vizáž a účesy.

Špeciálny tip: Ak dopredu viete o vašom profesionálnom fotografovaní a chcete si zabezpečiť krásny biely úsmev, potom siahnite po bieliacich pásikoch na domáce bielenie zubov. Na Slovensku dobre funguje vyhľadanie „bieliace pásiky na zuby“ a v Českej republike „bělící pásky„.

Neviete si nájsť čas na profesionálne fotografie a stále to odkladáte? Možno si to neuvedomujete, ale sú súčasťou vášho úspechu v online svete. Pomáhajú zvýšiť dôveryhodnosť, profesionalitu a tiež predstavivosť a záujem zákazníkov o vaše produkty a služby. Dohodnite si termín profesionálneho fotografovania čím skôr.

atelier

Foto: elements.envato.com

5 mýtov o Kindergeld, na ktoré hneď zabudnite

30.06.2024

Rodinné prídavky z Nemecka, takzvané Kindergeld, sú lákavou finančnou podporou pre slovenských rodičov, ktorí pracujú v Nemecku. Na druhej strane však koluje viacero nesprávnych informácií, ktoré odrádzajú od ich poberania. Pozrite sa na týchto 5 mýtov a ujasnite si, ako to v skutočnosti funguje.

3 jednoduché kroky, jak do svého domova vpustit letní atmosféru

25.06.2024

Vytoužené léto je konečně tady, což potvrzují i předpovědi počasí, které ukazují stále více dnů, kdy rtuť teploměru přesahuje 30 °C. Pokud se chcete připravit na všechna lákadla a radovánky, které nejteplejší období roku přináší, máte ještě čas se připravit a postarat se o to, aby váš domov naplnila letní atmosféra. Stačí pár drobných změn a [...]

Žiadate o rakúske prídavky? Nezabudnite na dôležité prílohy

24.06.2024

Slováci, ktorí pracujú v Rakúsku, môžu poberať rakúske rodinné prídavky. Vedeli ste, že prídavky na dieťa v Rakúsku je možné žiadať až 5 rokov spätne? K žiadosti sa prikladajú povinné prílohy, ktoré závisia od vašej životnej situácie. Určite ich nezabudnite priložiť, aby ste získali legálne prilepšenie pre vaše dieťa.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk www.krtkovanie-nitra24.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk www.a-servislipka.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 545
Celková čítanosť: 800091x
Priemerná čítanosť článkov: 1468x

Autor blogu