Založ si blog

Optimalizácia účtovného softvéru a zabezpečenie zdravia zamestnancov: dva piliere modernej firemnej kultúry

uctovnictvo

V dnešnej dobe je dôležité, aby firmy venovali patričnú pozornosť nie len svojmu ekonomickému zdraviu, ale aj zdraviu a bezpečnosti svojich zamestnancov. V tejto súvislosti sú dve kľúčové oblasti, na ktoré by sme sa mali zamerať: cloudové riešenia pre účtovný softvér a pracovná zdravotná služba (PZS).

Pohoda Hosting: efektivita a bezpečnosť na prvom mieste

Jedným z najefektívnejších spôsobov, ako zabezpečiť efektívne a bezpečné spravovanie účtovných dát, je využitie cloudových riešení. Naša služba Pohoda hosting ponúka vzdialený prístup k vášmu účtovnému softvéru, čo znamená maximálnu flexibilitu bez ohrozenia bezpečnosti. Všetky dáta sú uložené v šifrovaných databázach a sú prístupné iba autorizovaným osobám. Toto je obzvlášť užitočné pre firmy s viacerými pobočkami alebo pre tých, ktorí potrebujú pracovať na diaľku.

Ďalšie informácie o cloudových riešeniach v účtovníctve nájdete tu, a pre vizuálne zorientovaných je tu aj náučné video.

pohoda hosting

Pracovná zdravotná služba: ochrana najcennejšieho kapitálu firmy

Vaši zamestnanci sú najcennejší kapitál vašej firmy. Z toho dôvodu je nesmierne dôležité dbať na ich zdravie a bezpečnosť. Pracovná zdravotná služba (PZS) je tu preto, aby zabezpečila, že všetci zamestnanci budú v optimálnej fyzickej i psychickej kondícii. Ponúkame širokú škálu služieb, vrátane preventívnych lekárskych prehliadok, školení zameraných na prevenciu pracovných úrazov, a komplexného monitorovania zdravotného stavu zamestnancov. Pre viac informácií môžete navštíviť wikipédia stránku alebo si pozrieť video.

V kombinácii tieto dve služby predstavujú holistický prístup k vedeniu firmy v 21. storočí. Zabezpečujú nielen efektívne a bezpečné spravovanie finančných a účtovných záznamov, ale aj maximálnu ochranu a podporu zdravia a bezpečnosti zamestnancov. A to všetko je kľúčové pre dlhodobý rast a prosperitu vašej firmy.

pzs

Zdroje: elements.envato.com, s4b.sk, mg-service.sk

Prečo je dobrý vodár kľúčom k úspešnej rekonštrukcii bytu

17.06.2024

Rekonštrukcia bytu a domu je vzrušujúca a stresujúca zároveň. Cesta k novej a modernejšej verzii vášho domova je častokrát ako strhujúce dobrodružstvo s množstvom prekážok. Jednou z dôležitých a prvotných častí sú vodoinštalačné práce. Práca vodára nie je len o oprave kvapkajúceho kohútika. Ako vám dobrý vodár uľahčí prestavbu vášho bytu?

Sloboda a efektivita v jednom: 5 tipov, ako optimalizovať prácu freelancera

16.06.2024

Veľa freelancerov si prácu na voľnej nohe vyberie kvôli slobode v rozhodovaní o projektoch, o pracovnom čase i kvôli flexibilite. No pri svojej každodennej práci ich čaká množstvo výziev. Pre úspešné zvládnutie pracovných povinností, rodinného života aj zábavy sa oplatí poznať tipy, ktoré vám v tom pomôžu.

Využite silu profesionálnej fotografie pre váš e-commerce úspech

31.05.2024

Stále máte názor, že profesionálne fotografie pre vašu webovú stránku sú vyhodené peniaze? Skúsenosti marketérov a mnohých firiem však považujú kvalitné fotografie za dôležitú časť prezentácie produktov, služieb, značky. Prečo sú profesionálne fotografie i vo svete atraktívnych selfie dôležité?

fregata,  Admirál Gorškov

Ruské vojnové lode opustili Havanu

17.06.2024 19:21

Žiadne z týchto plavidiel nemalo na palube jadrové zbrane, čo potvrdili aj Spojené štáty.

Pellegrini

Pellegrini v Bruseli: Budeme chcieť ponuku pre Šefčoviča a nie sme nadšení Kallasovou

17.06.2024 18:26

Prezident Peter Pellegrini je na summite Bruseli, kde sa rozhoduje o rozdelení hlavných pozícií v Európskej únii.

anna putina-2

Putin sa postaral o praneter. Vymenoval ju za námestníčku ministra obrany. Jej manžel šéfuje rezortu energetiky

17.06.2024 17:54

Dcéra Putinovho bratranca mesiac po svojom manželovi tiež zasadne v ruskej vláde. Jej prastrýko jej venoval kreslo v ministerstve obrany.

Polícia / Kontrola /

Polícia na dve hodiny totálne uzavrela Krompachy a Čiernu nad Tisou. Akcia cielila na alkohol

17.06.2024 17:44

Policajti obsadili každý vjazd a výjazd a každý jeden vodič bol podrobený dychovej skúške.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk www.krtkovanie-nitra24.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk www.a-servislipka.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 536
Celková čítanosť: 768925x
Priemerná čítanosť článkov: 1435x

Autor blogu