Založ si blog

Takmer dokonalá prAna

prana

Hovorí sa, že nikto nie je dokonalý. Iba vtedy, keď prijmeme svoju nedokonalosť, dovolíme si riskovať, robiť chyby a poučiť sa z nich, sa môžeme zmeniť a inšpirovať k zmene vo svete okolo nás.

V spoločnosti prAna nie sú dokonalí. Ale to ich nikdy nebrzdilo v snahe robiť to, čo je správne pre ľudí a planétu. To je ich krédo, s ktorým sa dá celkom zľahka stotožniť. 

Zažívať dobrodružstvá svojím vlastným jedinečným spôsobom a vyzerať pri tom dobre, to bolo v pozadí vzniku značky prAna. Ale rovnako dôležitý je rešpekt a zodpovednosť.

Úcta k planéte a ľuďom, ktorí ju zdieľajú, by mala byť v popredí každého rozhodnutia. Príroda nám toho poskytuje veľa a team značky prAna chce túto nekonečnú priazeň oplácať. To isté platí v sociálnej sfére: 

tí, ktorí vyrábajú oblečenie, by mali byť za svoju prácu a odbornosť spravodlivo platení. Udržateľnosť a štýl môžu a musia žiť spolu v harmónii. 

V prAna sa držia konceptu C4PC – Clothing for Positive Change. Podľa nich všetci máme moc pretvárať budúcnosť módy. To je dôvod, prečo venujú veľkú pozornosť celému výrobnému procesu a zabezpečujú, aby spĺňal vysoký štandard ekologických postupov. Ich dizajnérske a produktové tímy neúnavne pracujú na vytváraní látok, ktoré zlepšujú funkčné vlastnosti oblečenia, pozdvihujú štýl a zároveň zmenšujú vplyv na planétu. Používajú recyklovanú vlnu, organickú bavlnu a recyklovaný polyester, pričom do roku 2024 chcú dosiahnuť, aby 100% materiálov malo certifikát bluesign.

prana oblecenie
pre prAnu je dôležitý blízky vzťah k prírode

Pozreli sme sa aj na spokojnosť zákazníkov s produktami prAna, pretože environmentálna zodpovednosť nie je jediné kritérium. Na stránkach predajcov nájdeme priemerné hodnotenie 4,5 – 5 hviezdičiek. Najviac ľudia oceňujú ľahké a priedušné materiály, obzvlášť pri letnom oblečení. Ďalším bodom bolo, že oblečenie zodpovedá uvedenej veľkosti, dobre sedí a je veľmi príjemné na pokožku. Dobre sa nosí vnútri aj vonku, disponuje ochranným UV faktorom, ľahko sa čistí a rýchlo schne. Ich oblečenie je minimalistické, vysoko funkčné a vyrobené zo špičkových materiálov.

Keď sa pozriete na našu ponuku, nájdete tam športové topy a podprsenky, plavky, legíny, nohavice, tričká, šaty a košele. Niektoré z nich predstavujú základné neutrálne kúsky, ktoré môžete mať v šatníku roky a nikdy nevýjdu z módy, navyše sa dajú ľahko kombinovať. K takým patria napríklad obľúbené Bronson Pants alebo Kara Jean.

Legíny sú k dispozícii v klasickej či 3/4 dĺžke, prípadne s predĺženou manžetou s otvorom na pätu – stačí si vybrať tú najpohodlnejšiu. Dizajn  športových podprseniek je zase hravý, s výrezmi a rafinovaným viazaním. Na hodine jogy ťa v takej nikto neprehliadne, ale hlavne oceníš jej pružnosť, priliehavosť a výborné absporpčné vlastnosti.

prAna je pre všetky dobrodružné duše

Prezri si produkty prAna tu: https://wilderoben.com/sk/brands/prana-6


Zdroje: prana.com, www.honestbrandreviews.com

5 mýtov o Kindergeld, na ktoré hneď zabudnite

30.06.2024

Rodinné prídavky z Nemecka, takzvané Kindergeld, sú lákavou finančnou podporou pre slovenských rodičov, ktorí pracujú v Nemecku. Na druhej strane však koluje viacero nesprávnych informácií, ktoré odrádzajú od ich poberania. Pozrite sa na týchto 5 mýtov a ujasnite si, ako to v skutočnosti funguje.

3 jednoduché kroky, jak do svého domova vpustit letní atmosféru

25.06.2024

Vytoužené léto je konečně tady, což potvrzují i předpovědi počasí, které ukazují stále více dnů, kdy rtuť teploměru přesahuje 30 °C. Pokud se chcete připravit na všechna lákadla a radovánky, které nejteplejší období roku přináší, máte ještě čas se připravit a postarat se o to, aby váš domov naplnila letní atmosféra. Stačí pár drobných změn a [...]

Žiadate o rakúske prídavky? Nezabudnite na dôležité prílohy

24.06.2024

Slováci, ktorí pracujú v Rakúsku, môžu poberať rakúske rodinné prídavky. Vedeli ste, že prídavky na dieťa v Rakúsku je možné žiadať až 5 rokov spätne? K žiadosti sa prikladajú povinné prílohy, ktoré závisia od vašej životnej situácie. Určite ich nezabudnite priložiť, aby ste získali legálne prilepšenie pre vaše dieťa.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk www.krtkovanie-nitra24.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk www.a-servislipka.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 545
Celková čítanosť: 800095x
Priemerná čítanosť článkov: 1468x

Autor blogu