Založ si blog

Takmer dokonalá prAna

prana

Hovorí sa, že nikto nie je dokonalý. Iba vtedy, keď prijmeme svoju nedokonalosť, dovolíme si riskovať, robiť chyby a poučiť sa z nich, sa môžeme zmeniť a inšpirovať k zmene vo svete okolo nás.

V spoločnosti prAna nie sú dokonalí. Ale to ich nikdy nebrzdilo v snahe robiť to, čo je správne pre ľudí a planétu. To je ich krédo, s ktorým sa dá celkom zľahka stotožniť. 

Zažívať dobrodružstvá svojím vlastným jedinečným spôsobom a vyzerať pri tom dobre, to bolo v pozadí vzniku značky prAna. Ale rovnako dôležitý je rešpekt a zodpovednosť.

Úcta k planéte a ľuďom, ktorí ju zdieľajú, by mala byť v popredí každého rozhodnutia. Príroda nám toho poskytuje veľa a team značky prAna chce túto nekonečnú priazeň oplácať. To isté platí v sociálnej sfére: 

tí, ktorí vyrábajú oblečenie, by mali byť za svoju prácu a odbornosť spravodlivo platení. Udržateľnosť a štýl môžu a musia žiť spolu v harmónii. 

V prAna sa držia konceptu C4PC – Clothing for Positive Change. Podľa nich všetci máme moc pretvárať budúcnosť módy. To je dôvod, prečo venujú veľkú pozornosť celému výrobnému procesu a zabezpečujú, aby spĺňal vysoký štandard ekologických postupov. Ich dizajnérske a produktové tímy neúnavne pracujú na vytváraní látok, ktoré zlepšujú funkčné vlastnosti oblečenia, pozdvihujú štýl a zároveň zmenšujú vplyv na planétu. Používajú recyklovanú vlnu, organickú bavlnu a recyklovaný polyester, pričom do roku 2024 chcú dosiahnuť, aby 100% materiálov malo certifikát bluesign.

prana oblecenie
pre prAnu je dôležitý blízky vzťah k prírode

Pozreli sme sa aj na spokojnosť zákazníkov s produktami prAna, pretože environmentálna zodpovednosť nie je jediné kritérium. Na stránkach predajcov nájdeme priemerné hodnotenie 4,5 – 5 hviezdičiek. Najviac ľudia oceňujú ľahké a priedušné materiály, obzvlášť pri letnom oblečení. Ďalším bodom bolo, že oblečenie zodpovedá uvedenej veľkosti, dobre sedí a je veľmi príjemné na pokožku. Dobre sa nosí vnútri aj vonku, disponuje ochranným UV faktorom, ľahko sa čistí a rýchlo schne. Ich oblečenie je minimalistické, vysoko funkčné a vyrobené zo špičkových materiálov.

Keď sa pozriete na našu ponuku, nájdete tam športové topy a podprsenky, plavky, legíny, nohavice, tričká, šaty a košele. Niektoré z nich predstavujú základné neutrálne kúsky, ktoré môžete mať v šatníku roky a nikdy nevýjdu z módy, navyše sa dajú ľahko kombinovať. K takým patria napríklad obľúbené Bronson Pants alebo Kara Jean.

Legíny sú k dispozícii v klasickej či 3/4 dĺžke, prípadne s predĺženou manžetou s otvorom na pätu – stačí si vybrať tú najpohodlnejšiu. Dizajn  športových podprseniek je zase hravý, s výrezmi a rafinovaným viazaním. Na hodine jogy ťa v takej nikto neprehliadne, ale hlavne oceníš jej pružnosť, priliehavosť a výborné absporpčné vlastnosti.

prAna je pre všetky dobrodružné duše

Prezri si produkty prAna tu: https://wilderoben.com/sk/brands/prana-6


Zdroje: prana.com, www.honestbrandreviews.com

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 732276x
Priemerná čítanosť článkov: 1406x

Autor blogu