Založ si blog

Výkonné elektromotory s dlhodobou tradíciou, teraz dostupné pre maloobchod

Spoločnosť VYORAL je značka s dlhoročnou tradíciou, za ktorou stojí kvalita, vytrvalosť aj snaha priniesť zákazníkom kvalitné produkty s dlhou životnosťou. Každý pohon má svoje vlastné špecifiká a voľbu každého elektromotora tak treba dobre zvážiť.

Spoločnosť VYORAL ponúka široký sortiment elektromotorov, vrátane jednofázových, trojfázových, vibračných, pílových, a elektrických motorov s brzdou, a mnohé ďalšie.

Ak máte pochybnosti o tom, ktorý z dostupných typov najlepšie splní vaše potreby a požiadavky, ponúkame bezplatné odborné poradenstvo každému zákazníkovi, ktorý o to prejaví záujem.

zdroj: el-motor.sk

Trojfázové elektromotory MS

Spoločnosť v súčasnosti ponúka aj kvalitné trojfázové elektromotory, ktoré spĺňajú vysoké známky kvality a dlhej životnosti. Najnovšie pracovné postupy umožňujú motorom kvalitnú a stabilnú prácu, pričom zákazníci si môžu vyberať z desiatich základných výkonnostných typov. V ponuke sú zariadenia pre maloobchod aj veľké priemyselné prevádzky, ku ktorým má každý zákazník k dispozícii aj profesionálny a bezplatný poradenský servis.

Všetky elektromotory v súčasnom produktovom portfóliu sa vyznačujú výborným výkonom, nízkou hlučnosťou a vysokou bezpečnosťou. Moderný dizajn a nízka hmotnosť umožňujú jednoduchú inštaláciu a nenáročnú údržbu. 

Frekvenčný menič

Frekvenčný menič je zariadenie určené pre všetkých používateľov, ktorí hľadajú jednoduché riadenie svojho elektrického pohonu v podobe asynchrónneho alebo synchrónneho elektromotora s permanentným magnetom. Spoločnosť VYORAL ponúka sériu frekvenčných meničov INVT v rôznych prevedeniach v rozpätí od 0,2 až do 500 kW.

frekvencne menice
zdroj: el-motor.sk

V prípade záujmu napíšte svoj dotaz, kde vám ochotní pracovníci firmy vždy radi odporučia to najoptimálnejšie zariadenie pre vaše potreby.

5 mýtov o Kindergeld, na ktoré hneď zabudnite

30.06.2024

Rodinné prídavky z Nemecka, takzvané Kindergeld, sú lákavou finančnou podporou pre slovenských rodičov, ktorí pracujú v Nemecku. Na druhej strane však koluje viacero nesprávnych informácií, ktoré odrádzajú od ich poberania. Pozrite sa na týchto 5 mýtov a ujasnite si, ako to v skutočnosti funguje.

3 jednoduché kroky, jak do svého domova vpustit letní atmosféru

25.06.2024

Vytoužené léto je konečně tady, což potvrzují i předpovědi počasí, které ukazují stále více dnů, kdy rtuť teploměru přesahuje 30 °C. Pokud se chcete připravit na všechna lákadla a radovánky, které nejteplejší období roku přináší, máte ještě čas se připravit a postarat se o to, aby váš domov naplnila letní atmosféra. Stačí pár drobných změn a [...]

Žiadate o rakúske prídavky? Nezabudnite na dôležité prílohy

24.06.2024

Slováci, ktorí pracujú v Rakúsku, môžu poberať rakúske rodinné prídavky. Vedeli ste, že prídavky na dieťa v Rakúsku je možné žiadať až 5 rokov spätne? K žiadosti sa prikladajú povinné prílohy, ktoré závisia od vašej životnej situácie. Určite ich nezabudnite priložiť, aby ste získali legálne prilepšenie pre vaše dieťa.

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk www.krtkovanie-nitra24.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk www.a-servislipka.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 545
Celková čítanosť: 800130x
Priemerná čítanosť článkov: 1468x

Autor blogu