Založ si blog

Čo darovať najlepšej kamarátke na narodeniny?

darcek pre najlepsiu kamosku

Každý z nás má aspoň jedného priateľa – niekoho, s kým trávime čas, kto nás pozná lepšie ako ostatní a na koho sa môžeme vždy spoľahnúť. Hovorí sa, že priatelia sú rodina, ktorú si vyberáme. Najlepšia kamarátka stojí pri nás bez ohľadu na to, čo nás v živote postretne. Povzbudzuje nás, toleruje naše nedostatky a prijíma nás také aké sme. 

Toto všetko by sme si mali neustále ceniť. No svoju vďaku môžete vyjadriť práve v ten jeden špeciálny deň, ktorý prichádza len raz do roka – narodeniny. Tým správnym darom preukážete, že ste vďačné za vaše priateľstvo a vážite si ich prítomnosť vo vašom živote. Tu je niekoľko tipov na ideálny darček pre vašu najlepšiu priateľku.

Šperk

Šperk je ideálnym darčekom pre každú vekovú kategóriu. Dajte si však záležať na tom, aby sa štýl šperku zhodoval so vkusom vašej kamarátky. Kvalitné náušnice zo zlata, náhrdelník či náramok vydržia celý život. Vždy keď si šperk vaša priateľka nasadí, bude myslieť na vaše spoločné puto.

Tričko hudobnej skupiny

Ak svoju kamarátku skutočne poznáte, určite poznáte jej obľúbenú hudobnú skupinu či speváka a poznáte slová jej obľúbenej pesničky. Každého verného fanúšika poteší tričko s motívom obľúbeného speváka. Budú ho hrdo nosiť nie len ako poctu hudobníkovi ale aj ako pripomienku vášho priateľstva. 

Moderný darčekový kôš

Možno sa teraz pýtate – nie sú darčekové koše už pasé? A máte pravdu. Tradičné darčekové koše sú väčšinou vhodným darčekom pre ľudí, ktorí vám nie sú až takí blízki. No ak vytvoríte osobný darčekový kôš, plný predmetov, ktoré má vaša priateľka v láske, je to úplne o niečom inom. Môžete doň naaranžovať kozmetiku, make-up, knižku a pridať dobré maškrty. Pridajte aj niečo praktické, čo by si sama nekúpila, ako napríklad parfum na pranie z giovani.sk.

moderny darcekovy box

Párty ako prekvapenie

V tajnosti naplánujte pre vašu priateľku veľkolepú narodeninovú oslavu. Pozvite všetkých kamarátov a párty sa môže začať. Dbajte na to, aby nikto prekvapenie nepokazil. Myslite však na to, že prekvapenia nie sú pre každého. Ak váhate, či bude oslava tým najlepším darčekom, radšej to vzdajte. Pochybnosti neveštia nič dobrého. V takýchto prípadoch treba ísť na istotu.

Pozvánka na večeru

Ak si vaša priateľka nestavia na materiálnosti, môžete ju jednoducho pozvať na spoločnú večeru do podniku, do ktorého by ste za iných okolností nezavítali. Už dlho chcete vyskúšať novú sushi reštauráciu alebo si robíte chute na pravú neapolskú pizzu z kamennej pece? Odložte diétne nápoje Mozli a užite si večer plný vína a toho najchutnejšieho jedla.

Sprievodca pre začiatočníkov: Ako používať ChatGPT

Zoberte to osobnejšie

Niektorí ľudia nepotrebujú šperky, pozvánky na večeru ani darčekové koše. Všetko sú to pre nich len zbytočné predmety a vyhodené peniaze. Ako teda potešiť kamarátku, ktorá nemá záujem o bežné darčeky? Čo lepšie im darovať ako svoju pozornosť a čas

Naplánujte si pekný večer pri filme alebo spoločenských hrách. Prekvapte ju domácou tortou a ručne robením želaním. Nemusí to byť žiadne umelecké dielo. Stačí ak na ozdobný hrubý papier napíšete všetko, čo si na nej ceníte a čo je niekedy ťažké vyjadriť nahlas. Zopár slov plných lásky dokáže pre niekoho znamenať viac ako akýkoľvek drahý šperk.

pozvanka do kina

Ďalšou možnosťou osobného darčeka je koláž fotografií a spomienok. Je to skvelý nápad na finančne nenáročný darček pre najlepšiu kamarátku a ideálny spôsob, ako si zachovať všetky vtipné a sentimentálne momenty, ktoré ste spolu za tie roky zažili.

Myslite vopred

Ak si vašu priateľku vážite, nenechajte si výber darčeka úplne na poslednú chvíľu. Rozmýšľajte vopred, pretože ak si nespravíte plán, v panike môžete kúpiť tú najväčšiu hlúposť. Potom darujete svojej priateľke niečo neosobné, čo ju môže dokonca uraziť a mohla by začať spochybňovať vaše priateľstvo.

Na giovani.cz nájdete teraz zvýhodnené balíčky parfumov na pranie s netradičnými vôňami.


Foto: elements.envato.com

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 730790x
Priemerná čítanosť článkov: 1403x

Autor blogu