Založ si blog

Kartové hry pre vaše (ne)všedné okamihy života

Rodinná oslava, dážď počas dovolenky či Vianoce v kruhu rodiny – ideálny čas pre kartové hry. Dávate prednosť klasickým žolíkovým kartám? Je čas na zmenu. Prichádzajú spoločenské kartové hry pre prehĺbenie vzťahov a vzájomné spoznávanie sa. Kde všade si ich môžete zahrať?

Spoločenské kartové hry majú oveľa širší dosah, ako je trávenie voľného času či zábava s priateľmi. Klasické kartové hry určite poznáte i hrávate. Isto sa vám budú páčiť aj výnimočné kartové hry ako Spoločenská terapia – hra na prehĺbenie vzťahov s vašimi blízkymi a priateľmi.

Kartové hry pre čas s rodinou

Vyskúšali ste už množstvo hier a vaše deti sa stále nudia? Pre spoločné chvíle s rodinou, počas ktorých sa veľa nasmejete a zároveň sa o sebe čo to dozviete, sa vynikajúco hodia spoločenské kartové hry.

Zábavné úlohy vtiahnu do hry celú rodinu a možno odhalia aj tajomstvá vašich detí, o ktorých vôbec netušíte.

Zdroj: spolocenskaterapia.sk

Kartové hry ako parťák na dovolenku

Keď sa chystáte na dovolenku, je dobré pripraviť sa do každého počasia. A nielen oblečením.

Zabaľte si do kufra spoločenskú kartovú hru. Daždivý deň strávite zaujímavo v apartmáne alebo v hotelovej kaviarni. Navyše si tak z dovolenky odnesiete pekné spomienky z neočakávaných a veselých momentov, ktoré vzniknú počas hry.

Kartová hra na začiatok večierku

Viete si predstaviť lepšie zoznámenie na party, firemnom večierku alebo teambuildingu ako pri spoločenskej kartovej hre?

Rýchlejšie sa zoznámite s ľuďmi, ktorých vidíte prvýkrát, s ktorými sa stretávate len na chodbách firmy alebo na poradách. Prelomíte ľady a na zábavné príhody počas hry budete ešte dlho spomínať.

Kartová hra ako dôvod stretnutia

Čo poviete na nápad, že namiesto kávy pozvete vašich kamarátov a známych na stretnutie pri jedinečnej spoločenskej hre? Takejto príležitosti odolá málokto.

Dlhé rozhovory môžete popretkávať zábavnou kartovou hrou. Počas nej sa uvoľníte, zabudnete na stres či odkryjete nové témy. A možno objavíte nekonečný zdroj vtipov.

Kartová hra pre romantiku vo dvojici

Pozvanie na romantickú večeru sa veľmi rýchlo premení na šteklivé spoznávanie sa pri svetle sviečok. Vďaka spoločenskej kartovej hre a otázkam na telo, ktoré sa v nej schovávajú. Na čo ste mysleli vy?

Kartové hry pre sviatočné chvíle

Počas sviatočných chvíľ a Vianoc budú spoločenské kartové hry vaším dobrým partnerom pre strávenie neopakovateľného času s rodinou.

Celá rodina si precvičí pamäť, disciplínu i trpezlivosť, dozvie sa historky zo života príbuzných a objavíte sympatický spôsob, ako prežiť pohodový večer s celou rodinou. Príležitostí vo vašom živote, ktoré vám spríjemnia a ozvláštnia spoločenské kartové hry, je toľko, koľko si sami vytvoríte. Hlavne, že si budete užívať zábavu v kombinácii s otvorenou komunikáciou a doprajete si vašu spoločenskú terapiu.

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

fajčenie, fajčiar, závislosť

Koniec s fajčením? Británia chce zakázať predaj cigariet

18.04.2024 08:00

Krajina rozhoduje o najprísnejšom protifajčiarskom zákone v Európe. Ak prejde, Briti, ktorí sa narodili po 1. januári 2009, si už tabakové výrobky v obchode nekúpia.

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát. EÚ uvalí nové sankcie

18.04.2024 07:02, aktualizované: 07:37

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 08:40

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 724376x
Priemerná čítanosť článkov: 1390x

Autor blogu