Založ si blog

Systémy v rulete a na čo si dať pri hre pozor

systemy v rulete

Ruleta patrí k veľkým lákadlám väčšiny kasín po celom svete a hráčov priťahuje k zelenému stolu už po niekoľko storočí. Preto možno neprekvapí ani skutočnosť, že zo štatistických údajov vyplýva, že ruleta ostáva dlhodobo najhranejšou kasínovou hrou. Skôr, ako však preniknete do tajov tejto hry a uskutočníte svoju prvú online stávku alebo navštívite „kamenné“ kasíno, je vhodné si osvojiť aspoň základné pravidlá tejto hry. 

Ruleta obsahuje červené a zelené políčka, v prípade francúzskej rulety je však potrebné rátať aj s mulou – zeleným políčkom. 

V praxi môžete nájsť aj systémy v rulete, s ktorými možno zvýšiť úspešnosť. 

ruleta ako spravne hrat

Disciplína je základom úspechu rulety 

Stôl so zeleným poťahom, na ktorý upierajú svoj zrak s nádejou na výhru mnohí okolo stojaci hráči, sa počas svojej histórie stal inšpiráciou mnohých umelcov a aj naďalej fascinuje ľudí po celom svete. Ruleta je však volatilná hra a úspech v hre preto pravidelne strieda neúspech. Je to hra, v ktorej ide o reálne peniaze a je tu preto na mieste dôrazná disciplína. Ruleta ponúka zábavu s rôznymi stratégiami, vždy však stáť nohami na zemi a v prípade potreby ju ukončiť. Každé číslo, ktoré na rulete padne, je náhodné a aj keď môžete použiť nejakú z ponúkaných stratégií, nejde o matematický zázrak ani iné tajomstvo. Vsádzanie na určité výherné čísla a s nimi spojená výhra je tak výhrou, ktorá ak sa na vás usmeje, je potrebné ju vziať a poďakovať sa za hru. 

Ešte nejaké tipy na úspech

Možno, že mnohých táto skutočnosť prekvapí, ale jedným zo základných tipov na úspech v rulete je aj disciplína v pití. Mnohí hráči pri hre radi popíjajú a táto cesta môže byť priamou čiarou ku katastrofe. Z dlhodobého hľadiska platí, že sériu výhier musí vždy vystriedať séria prehier, preto ak máte šťastie a vyhráte, je dobré hranie ukončiť. Veľké oči pri viacerých výhrach môžu viesť k neskoršiemu plaču. 

ruleta tipy

Foto: elements.envato.com

Prečo je prenájom fotoštúdia pre fotografov nevyhnutný?

28.03.2024

Ako fotografi neustále hľadáme nové spôsoby, ako posúvať hranice našej kreativity a zachytávať momenty, ktoré u zákazníkov vyvolajú odozvu. Hoci má fotografovanie v exteriéri svoje čaro, kontrolované prostredie profesionálneho fotoštúdia má v sebe niečo jedinečne podmanivé. Ak ste o tom ešte neuvažovali, tu je dôvod, prečo by prenájom fotoštúdia mohol zmeniť vašu [...]

6 prírodných spôsobov bielenia zubov

27.03.2024

Ľudia každoročne minú veľké sumy peňazí na liečbu zubného kazu a bielenie zubov. Aké by mohlo byť alternatívne riešenie? Používanie prírodných produktov a spôsobov na bielenie zubov je tou správnou cestou. Tu je šesť spôsobov, ako si môžete vybieliť zuby bez použitia akýchkoľvek škodlivých chemikálií: Pravidelne si čistite zuby Hneď si to vyjasníme, [...]

Dokáže vás (ne)prekvapiť cesta na letisko? Vyskúšajte taxi Vienna Bratislava

26.03.2024

Jarná dovolenka v exotike alebo medzinárodný kongres letecky? Vaše nové dobrodružstvo aj zbieranie podnetných informácií začne v komfortnom a spoľahlivom taxi Vienna Bratislava. Rezervujte si online transferovú taxi službu, ktorá vás odvezie z Bratislavy (letisko alebo centrum mesta) do Viedne (letisko alebo centrum mesta) bezpečne a načas. A prečo práve oni?

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 516
Celková čítanosť: 710630x
Priemerná čítanosť článkov: 1377x

Autor blogu