Založ si blog

Kto sú Master & Master?

KRESLO COCON
BLACK MASTER & MASTER
KRESLO COCONBLACK MASTER & MASTER

Revolučnú značku nábytku Master & Master založila dvojica odhodlaných českých remeselníkov, ktorí veria v inovatívnosť. Táto mladá a originálna spoločnosť je splneným snom Luděka Šteigla a Ondřeja Zitu, ktorí stavili na svoje remeselné know how a jednoduchý, no originálny a neopakovateľný dizajn.

Ich výtvory sú jednými z najvýnimočnejších na dnešnom trhu. Ako by sa dali opísať? Hlavnou podstatou každého modelu je subtílnosť, jednoduchosť a precíznosť. Charakteristickým prvkom je dynamicky poohýbaný oceľový drôt, ktorý tvorí rôznofarebné podnože. V každom kuse nábytku je cítiť prítomnosť jednej ucelenej dizajnérskej vízie. S inou značkou si ich pomýlite len ťažko.

Minimalistický dizajn nerozbije celú miestnosť, no splynie s prostredím. Zároveň poskytne jemný dotyk farby a hravosti. Samozrejme, nechýba ani funkčnosť. Siahnite napríklad po kovovom stolíku Coffee Boy, ktorý sa stane vašim celoživotným parťákom pri čítaní. K dispozícii je hneď niekoľko farebných variantov. Výbornou možnosťou je aj stolík Chicken, do ktorého sa zmestí ešte viac kníh a časopisov a navyše sa dá jednoducho prenášať.

COFFEE BOY MASTER & MASTER
COFFEE BOY MASTER & MASTER

V ponuke je aj séria stoličiek Mistra od dizajnérky Lucie Koldovej. Nemusíte sa báť, že by dubové komponenty osadené na práškovo lakovanej oceli neobstáli v skúške času. Kľúčovými slovami sú vždy kvalita, jednoduchosť a čistota.

Ak chcete, aby aj vaša domácnosť nadobudla nadčasový nádych, nábytok Master & Master je presne niečo pre vás. Nové dômyselné nápady tejto dizajnérskej spoločnosti budú určite správnou voľbou. Nech je váš domov tak jedinečný, ako vy sami.

Foto: plaan.sk

Tag:

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 725593x
Priemerná čítanosť článkov: 1393x

Autor blogu