Založ si blog

Naše telo je naším dopravným prostriedkom po celý život

Zdravý životný štýl nie je len klišé. Ak sa chceme v našom tele dobre cítiť, musíme sa o neho náležite starať. Pozitívne myslenie, kreatívne tvorenie, pohyb a pobyt na čerstvom vzduchu sú spolu s vyváženou a zdravou stravou nevyhnutné ingredience do receptu na dlhý a zdravý život. Sme to, čo jeme a čo vkladáme do nášho organizmu. Voľba nášho jedálnička a výživových doplnkov je preto dôležitým kľúčom pre naše prosperovanie, celkový pocit pohody a dlhovekosť pri plnom zdraví. Zdravé potraviny nájdete aj v eshope mozli.sk, kde na vás čaká široký sortiment slaných aj sladkých výrobkov, produktov bez laktózy, vegan alebo BIO.

Zdravie na prvom mieste

Naše telo nás nosí po celý život a tak, ako to platí pri našom domove či automobile, aj o naše telo sa musíme riadne starať, aby dobre fungovalo a dlho vydržalo. Precíznym výberom zdravých potravín a výživových doplnkov dokážeme vytvoriť veľký rozdiel v celkovej kvalite nášho živote, ktorý je nielen dlhý, ale aj prežitý v plnom zdraví. V súčasnosti je už na trhu k dispozícii množstvo zdravých potravín a výživových doplnkov, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu nášho živote a udržiavať si dokonalé zdravie.

zdroj: elements.envato.com

Vyššia kvalita života 

Stres, choroby, zlé stravovanie, nedostatok dobrého spánku, to všetko sú faktory, ktoré zhoršujú kvalitu nášho života. Pri odstraňovaní týchto a ďalších faktorov, ktoré znižujú kvalitu nášho života nám pomáhajú nielen zdravé potraviny, ale aj mnohé prírodnú produkty, ako je CBD olej 5 %, ktorý je vďaka miernej koncentrácii dostupný aj pre začiatočníkov a deti. Joys of Spring od firmy H Drop naplní vaše telo radosťou, pričom 5 % Cannabidiol (CBD) obohatený o omega 3 a 6 mastné kyseliny, vitamín E jemne interaguje s vaším endokanabinoidným systémom a spoločne pomáha udržiavať dokonalú rovnováhou tela.

zdroj: elements.envato.com

Zdravie sa nedá kúpiť, ale dokážeme ho podporovať nákupom zdravých potravín a vhodnými výživovými doplnkami, ktoré nám pomáhajú spolu s ostatnými aktivitami udržiavať potrebnú telesnú homeostázu a zdravie. 

Naše telo je naším dopravným prostriedkom po celý náš život a investícia do starostlivosti o neho tak nikdy nie je vyhodenými peniazmi ani strateným časom.

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 726222x
Priemerná čítanosť článkov: 1394x

Autor blogu