Založ si blog

Vložte vaše podnikanie do rúk spoľahlivých profesionálov

Aj napriek sľubom kompetentných o zjednodušení administratívy pre podnikateľov, je ešte aj v súčasnosti toto zaťaženie pomerne veľké. Jednu z kritických oblastí tvorí agenda ochrany osobných údajov, ktorá patrí s ohľadom na svoju komplexnosť do rúk skúsených profesionálov. Legislatíva sa však neustále mení aj v oblasti účtovníctva a podnikateľom neustále pribúdajú nové povinnosti aj pri vedení účtovníctva. V oboch uvedených segmentoch je kľúčovým faktorom voľba spoľahlivých partnerov na spoluprácu, ktorí dokáže sledovať prichádzajúce zmeny a efektívne ich aplikovať v praxi.

Vedenie jednoduchého účtovníctva v rukách špecialistov

zdroj: elements.envato.com

Aj mnohí právnici sa zhodnú na tom, že daňové a účtovné zákony patria medzi najzložitejšie formulované právne predpisy a môžu sa pochváliť aj vysokou frekvenciou zmien v každom roku. Každý podnikateľ je v zmysle zákona povinný viesť účtovníctvo a preto patrí výber partnera v tejto oblasti k dôležitým podnikateľským míľnikom. Spoločnosť Crowe poskytuje komplexné účtovné služby a zabezpečuje vedenie jednoduchého účtovníctva spolu so sledovaním príslušných legislatívnych zmien a nových povinností pre svojich klientov. Každá spolupráca pritom zohľadňuje individuálne požiadavky klienta a špecifiká jeho podnikania. 

Ochrana osobných údajov (GDPR) v praxi

Podobne, ako je to pri účtovných službách, aj oblasť ochrany osobných údajov je prísne regulovaná zákonom, respektíve viacerými právnymi predpismi. Mnohí podnikatelia pritom často vôbec netušia, aké sú ich informačné povinnosti vo vzťahu k dotknutým osobám, v ktorých prípadoch sú povinní ustanoviť zodpovednú osobu na ochranu osobných údajov (GDPR) a kedy je potrebné aktualizovať údaje. Všetky spomínané a mnohé ďalšie služby poskytuje spoločnosť MG Business Services, kde sa o vašu agendu ochrany osobných údajov postarajú komplexne špecialisti z tejto oblasti. 

zdroj: elements.envato.com

Každý z nás rozumie inému, spoločnými silami však tvoríme silné tímy, v ktorých sa navzájom dopĺňame a vymeníme si potrebné skúsenosti. Ani podnikanie, ktoré je „One Man Show“ tak nikdy skutočne nie je len o jednej osobe, ale tvoria ho partnerstvá s mnohými ďalšími odborníkmi. Zvoľte si na spoluprácu správnych a spoľahlivých profesionálov a vaše podnikanie bude vždy v dobrých rukách. 

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 726276x
Priemerná čítanosť článkov: 1394x

Autor blogu