Založ si blog

IAD Investments: Sporenie a podielové fondy

Ak chcete byť úspešným investorom, musíte mať dobre diverzifikované portfólio. IAD Investments ponúka rôzne podielové fondy a sporiace programy, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše investičné ciele. Vďaka viac ako pätnásťročným skúsenostiam sa spoločnosť IAD snaží poskytovať najlepšie produkty a služby dostupné na trhu.

Sporenie

Sporiace programy sú pre klientov skvelým spôsobom, ako si vytvoriť finančnú rezervu a pravidelne sporiť. IAD Investments ponúka vysokú mieru variability a flexibility, takže klienti si môžu naplánovať a určiť výšku mesačného vkladu a dobu sporenia, ktorá im najviac vyhovuje. To im umožňuje využívať účinky pravidelného investovania.

IAD investičné sporenie je jedinečný produkt, ktorý vám umožní ušetriť peniaze a zároveň získať úrok z investície. Môžete si flexibilne vybrať sumu, ktorú chcete mesačne sporiť, a dĺžku sporenia. Na výber je šesť rôznych investičných stratégií, takže si môžete nájsť takú, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám. A keďže IAD Sporenie je transparentné, máte zabezpečený prístup do IAD Online, kde môžete sledovať vývoj svojej investície.

pokladnička

Podielové Fondy

Cieľom spoločnosti IAD Investments je vyvíjať a spravovať podielové fondy tak, aby Vám pomohli naplniť Vaše finančné potreby a investičné očakávania. Medzi ich top fondy patria Prvý realitný fond, 1. PF Slnko a Growth Opportunities.

Prvý realitný fond

Prvý realitný fond je najstarším podielovým fondom nehnuteľností na Slovensku a ponúka stabilitu a potenciál dlhodobého rastu investorom, ktorí chcú sporiť viac ako 5 rokov. Fond má vyváženú investičnú stratégiu a investuje predovšetkým do nehnuteľností na Slovensku, v Českej republike, Maďarsku a Poľsku. To umožňuje diverzifikáciu portfólia a expozíciu voči rôznym typom nehnuteľností, ako sú kancelárske budovy, rezidenčné a komerčné nehnuteľnosti, služby, cestovný ruch a logistické centrá.

Hlavnými zdrojmi príjmov fondu sú nájomné z nehnuteľností, ako aj zhodnotenie hodnoty uvedených nehnuteľností. Fond investuje aj do dlhových prevoditeľných cenných papierov s cieľom zabezpečiť likviditu, ak by ju investori potrebovali. Cieľom správcovskej spoločnosti je dosahovať výnosy, ktoré sú v súlade s vývojom slovenského, českého a európskeho trhu s nehnuteľnosťami počas obdobia 5 rokov.

1. PF Slnko

Fond 1. PF Slnko je určený pre konzervatívnych investorov, ktorí hľadajú alternatívu k termínovaným vkladom a očakávajú zhodnotenie nad úrovňou štandardných bankových produktov. Odporúčaný investičný horizont je minimálne 4 roky a fond uprednostňuje zachovanie kapitálu pred maximalizáciou výnosu.

Tento fond investuje prevažne do dlhopisov denominovaných v eurách s nízkym trhovým rizikom. Investičná stratégia fondu spočíva v investovaní do štátnych, komunálnych a podnikových dlhopisov, ako aj hypotekárnych záložných listov bez regionálnych obmedzení. Na dosiahnutie výnosov, ako aj na zabezpečenie úrokového a menového rizika sa používajú finančné deriváty.

Growth Opportunities

Podielový fond Growth Opportunities je určený pre investorov, ktorí očakávajú vyššie zhodnotenie a zároveň akceptujú zvýšenú krátkodobú volatilitu a majú záujem sporiť svoje peniaze minimálne päť rokov.

Fond obsahuje zmiešané investície so zameraním na dlhové a majetkové cenné papiere obchodované na regulovaných trhoch. Cieľom investičnej politiky je zabezpečiť atraktívne výnosy v dlhodobom horizonte, čo z neho robí ideálnu voľbu pre skúsenejších investorov.

Posledná aktualizácia 17.6.2022

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 729959x
Priemerná čítanosť článkov: 1401x

Autor blogu