Založ si blog

Porovnanie obchodných centier v Bratislave

Pokiaľ ide o nakupovanie, mnohí ľudia sa zhodnú na tom, že Bratislava je skvelým miestom. Vďaka zmesi medzinárodných a miestnych značiek, ako aj množstvu menších obchodov, ponúka mesto pre každého niečo.

Ktoré nákupné centrum je pre vás to pravé?

V New Living Center nájdete skvelú kombináciu architektov, dizajnérov, interiérových dizajnérov, predajcov a krajinných architektov a dodávateľov, ktorí môžu uspokojiť vaše potreby. Ak hľadáte moderné a pohodlné nakupovanie, New Living Centrum je to pravé miesto.

new living center

3 dôvody, prečo navštíviť nákupné centrum New Living Centrum

Existuje mnoho dôvodov, prečo navštíviť New Living Centrum Bratislava. Nájdete ho na Rožňavskej ulici číslo 4, preto jedným z dôvodov je jeho poloha.

Okrem toho New Living Centrum ponúka širokú škálu obchodov a služieb, z ktorých si môžete vybrať, takže je to komplexné miesto pre všetky vaše nákupné potreby.

A napokon, nákupné centrum má širokú škálu parkovacích miest, čo uľahčuje zaparkovanie auta a pohyb po centre.

5 predajní, ktoré musíte navštíviť v New Living Centre

1. Centrum Hanák

Hanák centrum je známe nákupné centrum v Českej republike aj na Slovensku. Existuje už 25 rokov a je známe svojím kvalitným tovarom a službami. Má silné zastúpenie aj na zahraničnom trhu, vďaka čomu sa stalo jedným z najúspešnejších nákupných centier v regióne.

Ponúka široký sortiment nábytku, aj ten atypický na mieru. Navrhnú vám interiér na mieru podľa vašich predstáv. Hanák centrum – kuchyne a nábytok na mieru s dlhou tradíciou je známe svojou dobrou kvalitou výrobkov a služieb.

new living centrum

2. Konečný – interiérový textil

V spoločnosti Konečný vedia, že dokonalý interiér nie je kompletný bez správnych doplnkov a dekorácií.

V ich ponuke nájdete širokú škálu ornamentov, obrazov, váz, sôch a ďalších predmetov. Konečný je spoločnosť s dlhoročnou tradíciou, ktorá ponúka kvalitné výrobky.

3. Koratex – podlahové krytiny

Koratex je jedným z popredných dodávateľov podlahových krytín na Slovensku. Spoločnosť Koratex ponúka široký sortiment podlahových krytín, interiérových dverí, športových povrchov a ďalších doplnkov. Je to spoločnosť s dlhoročnou tradíciou, ktorá ponúka kvalitné výrobky a služby.

4. Proceram – obklady, dlažby

Proceram je spoločnosť, ktorá sa zameriava na dodávky obkladov, dlažieb, sanitárnej keramiky, kúpeľňového nábytku a doplnkov. Poskytne vám tiež komplexný návrh kúpeľne, odborné poradenstvo a tiež samotnú realizáciu. V portfóliu produktov spoločnosti nájdete výrobky renomovaných talianskych, nemeckých, španielskych či českých výrobcov.

5. New Living Gardens

Záhrady v New Living Centre navrhol architekt zo spoločnosti Ateliér Duma a návštevníkov určite ohromia aj potešia. New Living Centrum ponúka rozsiahlu expozíciu záhradnej architektúry a je ideálnym miestom, kde si môžete pozrieť prácu Ateliéru Duma.

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

SR Čaputová LPR Zbierka Onkológia Deň Narcisov BAX

Žlté narcisy dodávajú nádej a pomáhajú, zbierku podporila aj prezidentka

18.04.2024 14:06

Vďaka podľa nej patrí dobrovoľníkom, ale aj všetkým, ktorí sa rozhodnú podporiť dobrú vec a prejavia tak solidaritu s onkologickými pacientmi.

Rapid Life

Súd oslobodil spod obžaloby exšéfa odboru NBS Barriho v kauze Rapid Life

18.04.2024 14:02

Rozsudok nie je právoplatný, o odvolaní prokurátora rozhodne Najvyšší súd.

Venezuela

Rezort diplomacie neodporúča cestovať do Venezuely. Slováci majú zvážiť cestu aj dvoch ďalších štátov Južnej Ameriky

18.04.2024 13:49

Ministerstvo pripomína, že SR nemá ani v jednej z krajín zastupiteľský úrad.

World Press Photo, palestínčanka, gaza, izrael, Mohammed Salem

Plačúca Palestínčanka s mŕtvym dieťaťom v náručí. World Press Photo tento rok vyhrala snímka z Gazy

18.04.2024 13:40

Usporiadatelia pripomenuli nebezpečenstvo, akému fotoreportéri počas pokrývania vojnových konfliktov čelia.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 724575x
Priemerná čítanosť článkov: 1391x

Autor blogu