Založ si blog

Chcete to v gastre rozbehnúť naplno? Bez týchto nástrojov a doplnkov sa nezaobídete!

Podnikanie v gastro segmente patrí medzi tie najťažšie. Zladiť musíte desiatky procesov, ustrážiť si príjem surovín, zabezpečiť si dostatok pracovnej sily a popri tom ešte aj neustále pracovať na rozširovaní zákazníckej základne. Ak premýšľate nad možnosťami, ako mať viac prevádzok, potrebujete systém, ktorý vás jednoducho podrží za akýchkoľvek okolností. 

Informačný systém pre gastro prevádzku?

Väčšina podnikateľov, ktorým sa v gastro biznise začne dariť, premýšľa nad tým, ako by svoje podnikanie mohli posunúť na ešte vyššiu úroveň. Štandardným postupom je rozširovanie siete prevádzok, ktoré je však samo o sebe nielenže veľmi nákladným, ale aj zložitým procesom. Udržať si nad všetkým kontrolu je dosť náročné, no ak si kladiete otázku, ako to robia zabehnutí profesionáli, máme pre vás jeden užitočný tip! 

Menšie, ale aj väčšie siete gastro prevádzok prakticky vždy využívajú jednotný informačný systém. Ten im umožní kontrolovať dostupnosť surovín v reálnom čase, sledovať ako sa jednotlivým prevádzkam darí a manažovať nielen všetky vstupy, ale aj výstupy. Riešením je preto komplexný ERP systém pre gastro prevádzky, s ktorým dokážete doslova zázraky. Ako je to možné? 

system erp
zdroj: freepik.com

Príklady z praxe ani nie je potrebné hľadať dlho, správne zavedený ERP systém napojený na pokladne vám umožní prenášať doklady medzi jednotlivými prevádzkami, sledovať tržby, efektívnejšie riešiť rezervácie a v neposlednom rade aj presne sledovať spotrebu a aktuálny stav surovín. A koľko to celé stojí? Ak si nájdete ERP systém cena, zistíte, že to vôbec nie je tak veľa, ako by ste s ohľadom na širokú funkcionalitu možno očakávali. Celé prostredie ERP systému si môžete navyše nezáväzne vyskúšať na https://www.flowii.com/sk/ a tak pre vás prípadná implementácia nebude vstupom do neznáma. 

Nezabudnite ani na praktické detaily

Príjemným doplnkom, ktorý zároveň pozdvihne povedomie o vašej značke budú aj boxy na menu, ktoré si môžete nechať potlačiť vlastným logom či vylepšiť nejakým nápadným spôsobom. Vašich zákazníkov tak potešíte nielen chutným jedlom, ale aj zaujímavým doplnkom, s ktorým sa napríklad radi pochvália na sociálnych sieťach. Eko menu boxy na stovky rôznych spôsobov nájdete na https://markbal.sk, odkiaľ si ich môžete objednať v takých množstvách, že nad baliacim materiálom už nebudete musieť premýšľať. 

prakticke obaly na jedlo
zdroj: freepik.com

Prečo je prenájom fotoštúdia pre fotografov nevyhnutný?

28.03.2024

Ako fotografi neustále hľadáme nové spôsoby, ako posúvať hranice našej kreativity a zachytávať momenty, ktoré u zákazníkov vyvolajú odozvu. Hoci má fotografovanie v exteriéri svoje čaro, kontrolované prostredie profesionálneho fotoštúdia má v sebe niečo jedinečne podmanivé. Ak ste o tom ešte neuvažovali, tu je dôvod, prečo by prenájom fotoštúdia mohol zmeniť vašu [...]

6 prírodných spôsobov bielenia zubov

27.03.2024

Ľudia každoročne minú veľké sumy peňazí na liečbu zubného kazu a bielenie zubov. Aké by mohlo byť alternatívne riešenie? Používanie prírodných produktov a spôsobov na bielenie zubov je tou správnou cestou. Tu je šesť spôsobov, ako si môžete vybieliť zuby bez použitia akýchkoľvek škodlivých chemikálií: Pravidelne si čistite zuby Hneď si to vyjasníme, [...]

Dokáže vás (ne)prekvapiť cesta na letisko? Vyskúšajte taxi Vienna Bratislava

26.03.2024

Jarná dovolenka v exotike alebo medzinárodný kongres letecky? Vaše nové dobrodružstvo aj zbieranie podnetných informácií začne v komfortnom a spoľahlivom taxi Vienna Bratislava. Rezervujte si online transferovú taxi službu, ktorá vás odvezie z Bratislavy (letisko alebo centrum mesta) do Viedne (letisko alebo centrum mesta) bezpečne a načas. A prečo práve oni?

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 516
Celková čítanosť: 710397x
Priemerná čítanosť článkov: 1377x

Autor blogu