Založ si blog

Nechce sa vám stále upratovať? Týmito spôsobmi si doma ľahko udržíte poriadok!

Patríte medzi tých, ktorí síce neradi upratujú, no aj tak majú radi keď je okolo nich čisto? Nie ste rozhodne sami. Ak vás upratovanie nebaví a vyčerpáva, je načase osvojiť si zvyky a prijať ďalšie opatrenia, s ktorými si doma poriadok ľahko udržíte. 

Drobné zmeny v návykoch dokážu zázraky

Na to, aký poriadok máte v byte, často vplývajú zdanlivé drobnosti, ktoré si možno ani sami neuvedomujete. Celkovému poriadku viete veľmi pomôcť, ak si osvojíte niektoré zmeny vo vašich návykoch. Ak si napríklad osvojíte odkladanie riadu hneď po jedle, či odkladanie topánok po príchode domov hneď do skrine, vo vašom byte to bude vyzerať určite lepšie. 

Mimochodom, práve kuchyňa je kritickým miestom, a to najmä preto, že práve tu vzniká ten najväčší neporiadok. Dobrým zvykom, ktorého osvojenie sa určite oplatí, je odkladať veci priebežne už počas varenia či tesne po servírovaní jedla. Na druhej strane, neplatí to len v kuchyni, priebežným upratovaním dosiahnete naozaj skvelé výsledky, stačí si len osvojiť pár návykov. 

zdroj: freepik.com

Nepodceňujte úložné priestory

Udržiavanie poriadku si môžete výrazne uľahčiť dostatkom úložných priestorov. Z tohto pohľadu sú veľkou výhodou vstavané skrine. Ich útroby totiž dokážu ukryť mnoho vecí, hoci aj neusporiadaných. Stačí skriňu zatiahnuť a nebude nič vidno. Ak teda hľadáte jednoduchý a rýchly spôsob, ako dosiahnuť poriadok, tak práve vstavaná skriňa je tou správnou cestou. Nechajte sa inšpirovať a zistite, ako sa vstavaná skriňa môže prispôsobiť aj vašej domácnosti na http://www.uploading.sk/vstavaneskrine/. 

Hĺbkové upratovanie nechajte na profesionálov

Ak sa vám pri predstave celodenného upratovania zježia vlasy, možno je lepšie nechať to na profesionálov. Nemusíte si ich volať každý týždeň, no hĺbkové upratovanie raz za pár mesiacov určite nebude na škodu. Vaše bežné a rýchle upratovanie tak bude mať oveľa väčší efekt. Prečo sa to oplatí? Špecializované upratovanie si vyžaduje často nielen profesionálnu techniku, ale aj patričné skúsenosti. Ak ho teda necháte na profesionálov, ušetríte nielen čas, ale aj dosiahnete omnoho lepšie výsledky. 

upratovacie prace
zdroj: freepik.com

Tepovanie a umývanie okien určite odporúčame zveriť profesionálom. Nájdite si tepovanie Bratislava alebo tepovanie Pezinok podľa lokality, v ktorej sa nachádzate a dosiahnite perfektný vzhľad svojej sedačky či kobercov. Nezabudnite, že čistou domácnosťou si vytvoríte lepšie miesto na vaše každodenné fungovanie a tak sa určite oplatí mať poriadok. 

Prečo je prenájom fotoštúdia pre fotografov nevyhnutný?

28.03.2024

Ako fotografi neustále hľadáme nové spôsoby, ako posúvať hranice našej kreativity a zachytávať momenty, ktoré u zákazníkov vyvolajú odozvu. Hoci má fotografovanie v exteriéri svoje čaro, kontrolované prostredie profesionálneho fotoštúdia má v sebe niečo jedinečne podmanivé. Ak ste o tom ešte neuvažovali, tu je dôvod, prečo by prenájom fotoštúdia mohol zmeniť vašu [...]

6 prírodných spôsobov bielenia zubov

27.03.2024

Ľudia každoročne minú veľké sumy peňazí na liečbu zubného kazu a bielenie zubov. Aké by mohlo byť alternatívne riešenie? Používanie prírodných produktov a spôsobov na bielenie zubov je tou správnou cestou. Tu je šesť spôsobov, ako si môžete vybieliť zuby bez použitia akýchkoľvek škodlivých chemikálií: Pravidelne si čistite zuby Hneď si to vyjasníme, [...]

Dokáže vás (ne)prekvapiť cesta na letisko? Vyskúšajte taxi Vienna Bratislava

26.03.2024

Jarná dovolenka v exotike alebo medzinárodný kongres letecky? Vaše nové dobrodružstvo aj zbieranie podnetných informácií začne v komfortnom a spoľahlivom taxi Vienna Bratislava. Rezervujte si online transferovú taxi službu, ktorá vás odvezie z Bratislavy (letisko alebo centrum mesta) do Viedne (letisko alebo centrum mesta) bezpečne a načas. A prečo práve oni?

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 516
Celková čítanosť: 710684x
Priemerná čítanosť článkov: 1377x

Autor blogu