Založ si blog

Od kúpeľne, cez obývačku až po izbu v podkroví: s kvalitným nábytkom si splníte sen o ideálnom bývaní

Kým niektorí sa dokážu do výberu nábytku zahĺbiť na dlhé hodiny, iní majú tento proces radi čo najskôr za sebou. Ak patríte k tej prvej skupine a na kvalitnom nábytku vám naozaj záleží, zistite prečo by vašej pozornosti nemal ujsť nábytok Hanák a kde sa s ponukou tohto výrobcu môžete oboznámiť. 

Vybrať si kompletný nábytok od jedného výrobcu rozhodne nie je chyba

Premýšľali ste, že tým najjednoduchším spôsobom by bolo, ak si nový nábytok vyberiete od jedného výrobcu? Tento postup má hneď niekoľko výhod. Jednotlivé časti nábytku spolu budú dizajnovo dokonale ladiť a pri väčšom odbere si určite vyjednáte aj príjemnú zľavu. Okrem toho, ak sa spoľahnete na skutočných profesionálov, počítať môžete aj s cenným poradenstvom, vďaka ktorému nové priestory lepšie využijete. 

Pri výbere nábytku preto rozhodne nie je chybou orientovať sa na výrobcov ponúkajúcich zariadenia do celej domácnosti, akým je napríklad nábytok Hanák.  

hanák nábytok na mieru
HANÁK – nábytok a kuchyne na mieru (zdroj: newlivingcenter.sk)

Zaujímajte sa o individuálne možnosti úprav nábytku

Ako však zariadiť komplet všetky miestnosti nábytkom od jedného výrobcu, ak každá z nich je celkom iná? Riešením sú individuálne možnosti úprav, vďaka ktorým ani atypicky riešený priestor nemusí vypadnúť z navrhnutého konceptu. Zo všetkých spomeňme najmä miestnosti v podkroví, do ktorých sa bežný nábytok často nezmestí, prípadne je zložité nájsť to správne umiestnenie. 

Menšie stavebné puzdro dverí či prílišné skosenie nemusia byť pri výbere nábytku problémom, ak uprednostníte výrobcu, ktorý vám nábytok rád upraví na mieru. 

Pred kúpou si nábytok pozrite osobne 

new living center bratislava
New Living Center Bratislava (zdroj: newlivingcenter.sk)

Kúpiť nábytok online nie je už nič nezvyčajné a ide o ideálnu možnosť pre všetkých, ktorí sa chcú vyhnúť „nákupnej turistike“. Nie všetko však vynikne rovnako dobre na fotke ako v skutočnosti. S online nákupom nábytku to navyše nemusí byť vždy jednoduché, najmä ak sa vám nábytok po zložení nebude páčiť a rozhodnete sa ho vrátiť. 

Odporúčame preto vybrať si online a vybraný nábytok si ísť pred definitívnym rozhodnutím pozrieť naživo. Behať po obchodoch nie je také náročné, stačí ak si vyberiete to správne miesto. Navštívte New Living Center, kde nájdete všetko pre bývanie pod jednou strechou.

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Ana Estradová

V konzervatívnom Peru vykonali vôbec prvú eutanáziu. Ana Estradová trpela nevyliečiteľnou chorobou

23.04.2024 15:09

Ana Estradová bola niekoľko rokov pripútaná na lôžko. Súdny spor, v ktorom jej bolo priznané právo podstúpiť eutanáziu, viedla a vyhrala za pomoci ombudsmana pre ľudské práva.

Rudolf Schuster

Rudolf Schuster získal Čestné občianstvo Košického samosprávneho kraja

23.04.2024 15:06

Ide o vôbec prvé udelenie takéhoto ocenenia v histórii kraja.

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36, aktualizované: 14:15

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 728286x
Priemerná čítanosť článkov: 1398x

Autor blogu