Založ si blog

Vieme, kde nájdete obklady a dlažby, do ktorých sa hneď zamilujete

Zariaďujete interiér alebo si zveľaďujete okolie domu a hľadáte tie správne obklady a dlažbu? V širokej ponuke sa môžete ľahko stratiť. Neprechádzajte katalógy, ale radšej sa príďte o kvalite presvedčiť osobne. Presne tak si totiž vyberiete to najlepšie a sme presvedčení, že obklady a dlažby od ProCeram si získajú aj vás! 

Materiál vyberajte s rozumom a najlepšie osobne

Výber materiálov do interiéru či exteriéru dokáže často potrápiť. Radosť z výberu tak neraz strieda zúfalstvo, premýšľanie nad rôznymi kombináciami a napokon často aj problém, ako to celé napasovať do stanoveného rozpočtu. Ak by sme vám mali dať jediný tip, odporučili by sme, aby ste si jednotlivé materiály prišli vždy osobne pozrieť. 

Toto pravidlo platí aj o dlažbe a obkladoch, na fotkách síce môžu vyzerať skvele, no realita môže byť celkom odlišná. Neraz je to však aj naopak. Obklad, ktorý by ste v katalógu prehliadli či rovno zavrhli, by vás možno naživo oslovil a už by ste si novú kúpeľňu bez neho ani nevedeli predstaviť. Ako sa teda pri výbere nezblázniť? Nechajte sa viesť svojím vkusom, načerpajte inšpiráciu a rovnako nezabúdajte ani na úžitkové vlastnosti konkrétneho produktu. 

obklady a dlazby
Obklady a dlažby ProCream (zdroj: proceram.sk)

Ako spoznáte schopného dodávateľa?

Pri výbere dodávateľa sa nechajte viesť nielen konkrétnou ponukou, ale pozrite si vždy aj referencie. Každý schopný dodávateľ sa rád pochváli svojimi realizáciami. Pri menších aj väčších projektoch určite odporúčame osobné stretnutie so zástupcom, ktorému sa zdôveríte s vašimi očakávaniami. Osobné stretnutie je užitočné aj pre vás, rýchlo si totiž preveríte ochotu dodávateľa a aj to, či danej problematike rozumie. 

Hľadať nemusíte ďaleko. Ponuka spoločnosti ProCeram je dôkazom, že správnou kombináciou materiálov dokážete s priestorom doslova čarovať. Vybrať si môžete obklady inšpirované prírodou, industriálnym štýlom alebo s vintage vyhotovením. Svoju vysnívanú kúpeľňu môžete ľahko zhmotniť vďaka odbornému poradenstvu. Vaša nová kúpeľňa tak bude nielen krásna, ale aj praktická.  

Odložte preto katalógy bokom a príďte sa pozrieť do New Living Center v Bratislave, kde nájdete ProCeram showroom s obkladmi a dlažbou, ktorá si vás určite získa. Zažijete jedinečnú atmosféru z precízne opracovaných materiálov a splňte si svoje sny o ideálnom bývaní.

new living center
New Living Center Bratislava (zdroj: newlivingcenter.sk)

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 726132x
Priemerná čítanosť článkov: 1394x

Autor blogu