Založ si blog

Inovácie vo vašej firme nemusia byť vždy iba drahé

Mnohé firmy v súčasnosti okrem aktuálnych obáv z protipandemických opatrení odrádza od inovácií aj ich vysoká cena a neistý výsledok. Nie vždy to tak ale musí byť a inovácia nemusí predstavovať ani riziko straty, ani byť nezvratnou. Vaše podnikanie môže byť ešte efektívnejšie a to len s minimálnymi investíciami. Zahoďte preto obavy a poďte sa pozrieť na aktuálne trendy, na ktoré si už možno brúsi zuby aj vaša konkurencia.

Bezpečnosť a hygiena na prvom mieste

Dajte najavo, že vám aktuálna situácia nie je ľahostajná. Za posledné mesiace sa toho vo fungovaní mnohých prevádzok zmenilo veľmi veľa. Tie, ktoré mali to šťastie a nemuseli mať zavreté sa razom ocitli pred otázkou, ako budú dodržiavať platné opatrenia. Aj po ich zmiernení sa vyššia úroveň hygieny stane akýmsi novým štandardom, čo samo o sebe nie je na škodu veci, no bude si vyžadovať vašu prípravu.

Ak ste vašu prevádzku nemuseli zavrieť, prípadne sa už chystáte opätovne otvoriť, zrejme viete o čom bude reč. Jedným z opatrení, ktoré je potrebné dodržať je aj zabezpečenie možnosti dezinfikovania rúk pre vašich návštevníkov. Nech už potrebujete túto možnosť sprostredkovať pri vchode do prevádzky, alebo na toaletách, dávkovače na dezinfekciu budú vašim neoceniteľným pomocníkom.

bezdotykový dávkovač na dezinfekciu
Bezdotykový dávkovač dezinfekcie Ecostep

A ako vám dávkovače na dezinfekciu pomôžu k vyššej efektivite? Dávkovače dezinfekcie Ecostep dokážu presne dávkovať dezinfekčný prostriedok, čo znamená, že nedochádza k plytvaniu a zároveň, okolie s dávkovačom zostane čisté. Stačí skrátka prísť, počkať na dávku prostriedku a o nič ostatné sa už netreba starať. V konečnom dôsledku si tak ušetríte množstvo času a tiež dezinfekčného prostriedku.

Kúsok prírody priamo na stene v kancelárii alebo predajni

Premýšľate nad tým ako oživiť vaše kancelárie či predajné priestory? Bežný kvetináč s izbovou rastlinou alebo umelecký výjav na stene nie je určite krokom vedľa, no dá sa to už aj lepšie. Doprajte svojim firemným priestorom jedinečný dotyk prírody, ktorý je k tradičným spôsobom oživenia priestoru vynikajúcou alternatívou. Viete, ako oživiť nudnú zasadačku bez okien alebo tmavé priestory vo vašej predajni? Nič lepšie ako machové obrazy od Naturaldesign na tento účel nenájdete a prečo to tak je?

machove obrazy do kancelarie
Machový obraz do kancelárie naturaldesign.sk

Machové obrazy sú vyrobené zo skutočného machu, nejde teda o žiadnu umelú napodobeninu. Na výrobu týchto obrazov sa využíva spravidla islandský lišajník, ktorý je nenáročný na starostlivosť a zároveň perfektne oživí každý priestor. V prípade machových obrazov nejde iba o ich vizuálnu stránku. Svojím sfarbením majú pozitívny vplyv na psychiku a aj tmavé miesto bez okien krásne oživia. Zároveň obohacujú ovzdušie miestnosti o kyslík, pohlcujú prach a zároveň výborne izolujú zvuky. Veľkoformátové machové obrazy sú napríklad vhodnou voľbou aj vtedy, ak chcete dosiahnuť vysokú mieru zvukotesnosti steny.

Oplatí sa mať poriadok vo veciach

Máte vo firme nastavené procesy podľa intuície, prípadne zvyku, alebo máte skutočne potvrdené, že tieto procesy sú naozaj najefektívnejšie? Nezatvárajte oči pred ďalším progresom a nerobte veci len zo zvyku. Súčasťou príbehu mnohých úspešných firiem je pravidelné prehodnocovanie svojho prístupu. Jednou z ciest, ako sa dostať k cenným údajom a zlepšiť prístup ku klientom je používanie CRM systému.

Opäť, ani v tomto prípade nejde o nič zložité, prípadne drahé. CRM FLOWii vám umožní vytvoriť prehľadnú databázu vašich zákazníkov a ďalej s touto databázou pracovať. Môžete tak podrobnejšie vyhodnocovať zákaznícke správanie a s týmito informáciami ďalej pracovať. Už sa vám nestane, že by ste zabudli vypracovať a odoslať cenovú ponuku, odpovedať na e-mail, prípadne si s klientom dohodnúť stretnutie. Od prvého kontaktu až po realizáciu zákazky, bude pre vás CRM systém veľmi užitočnou pomôckou. Skúsiť ho navyše môžete celkom nezáväzne.

crm reporty
Reporty a výsledky obchodných aktivít vďaka CRM systému flowii.com

Zdroj: eshop.ecostep.sk, naturaldesign.sk, flowii.com

Prečo je prenájom fotoštúdia pre fotografov nevyhnutný?

28.03.2024

Ako fotografi neustále hľadáme nové spôsoby, ako posúvať hranice našej kreativity a zachytávať momenty, ktoré u zákazníkov vyvolajú odozvu. Hoci má fotografovanie v exteriéri svoje čaro, kontrolované prostredie profesionálneho fotoštúdia má v sebe niečo jedinečne podmanivé. Ak ste o tom ešte neuvažovali, tu je dôvod, prečo by prenájom fotoštúdia mohol zmeniť vašu [...]

6 prírodných spôsobov bielenia zubov

27.03.2024

Ľudia každoročne minú veľké sumy peňazí na liečbu zubného kazu a bielenie zubov. Aké by mohlo byť alternatívne riešenie? Používanie prírodných produktov a spôsobov na bielenie zubov je tou správnou cestou. Tu je šesť spôsobov, ako si môžete vybieliť zuby bez použitia akýchkoľvek škodlivých chemikálií: Pravidelne si čistite zuby Hneď si to vyjasníme, [...]

Dokáže vás (ne)prekvapiť cesta na letisko? Vyskúšajte taxi Vienna Bratislava

26.03.2024

Jarná dovolenka v exotike alebo medzinárodný kongres letecky? Vaše nové dobrodružstvo aj zbieranie podnetných informácií začne v komfortnom a spoľahlivom taxi Vienna Bratislava. Rezervujte si online transferovú taxi službu, ktorá vás odvezie z Bratislavy (letisko alebo centrum mesta) do Viedne (letisko alebo centrum mesta) bezpečne a načas. A prečo práve oni?

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 516
Celková čítanosť: 710704x
Priemerná čítanosť článkov: 1377x

Autor blogu