Založ si blog

Kontakt na dobrého kúrenára je vždy veľkou výhodou – máte ho?

kurenar

V chladných mesiacoch roka je fungujúce kúrenie základným pilierom pohodlného bývania. Poznáte ten pocit, keď sa uprostred zimy pokazí kúrenie? Chladný vzduch vás obklopuje, zúfalo hľadáte príčinu a riešenie. Vtedy si uvedomíte, aký dôležitý je kontakt na spoľahlivého kúrenára. V akých ďalších situáciách oceníte prácu „hrdinu v montérkach“?

Či sa jedná o rodinný dom, byt alebo firemné priestory, príjemné teplo je kľúčové pre naše zdravie, pohodu a produktivitu. Dobrý kúrenár (hneď si poznačte kurenar Bratislava) nie je len ten, kto príde opraviť pokazený radiátor. Je to komplexný odborník, ktorý vám pomôže s celou škálou úloh súvisiacich s vykurovacím systémom.

Pravidelná údržba kúrenia

Prevenciu vám odporučí každý macher svojho remesla – hovoria jeho skúsenosti. Pravidelná kontrola a údržba vášho kúrenia predĺži jeho životnosť, zvýši jeho efektivitu a ušetrí vám peniaze na energiách.

Prevádzkové opravy kúrenia

Akokoľvek kvalitné zariadenie sa časom a používaním opotrebuje. V prípade poruchy sa môžete spoľahnúť na spoľahlivú pomoc kúrenára, ktorý váš systém diagnostikuje a opraví.

opravy kurenia

Nové a moderné kúrenie

Chystáte sa stavať dom, rekonštruovať starý dom alebo vymeniť druh kúrenia vo vašom dome? Skúsený kúrenár vám pomôže s výberom a montážou optimálneho vykurovacieho systému podľa vašich potrieb – montáž radiátorov, podlahové kúrenie, rozvody kúrenia.

Odborné poradenstvo

Máte otázky ohľadom vášho kúrenia? Obráťte sa na vášho kúrenára, ktorý vám ochotne poradí – s akýmikoľvek témami, ktoré súvisia s vykurovaním (výber paliva, nastavenie termostatu, úspora energie, inovatívne možnosti).

Nečakajte, kým sa vaše kúrenie pokazí. Majte vo svojich kontaktoch aj kúrenára, ktorý vám v prípade potreby kvalifikovane pomôže, vyrieši vaše problémy s kúrením alebo zabezpečí, aby ste vo vašom novom dome pocítili skutočné teplo (domova).


Foto: elements.envato.com

3 jednoduché kroky, jak do svého domova vpustit letní atmosféru

25.06.2024

Vytoužené léto je konečně tady, což potvrzují i předpovědi počasí, které ukazují stále více dnů, kdy rtuť teploměru přesahuje 30 °C. Pokud se chcete připravit na všechna lákadla a radovánky, které nejteplejší období roku přináší, máte ještě čas se připravit a postarat se o to, aby váš domov naplnila letní atmosféra. Stačí pár drobných změn a [...]

Žiadate o rakúske prídavky? Nezabudnite na dôležité prílohy

24.06.2024

Slováci, ktorí pracujú v Rakúsku, môžu poberať rakúske rodinné prídavky. Vedeli ste, že prídavky na dieťa v Rakúsku je možné žiadať až 5 rokov spätne? K žiadosti sa prikladajú povinné prílohy, ktoré závisia od vašej životnej situácie. Určite ich nezabudnite priložiť, aby ste získali legálne prilepšenie pre vaše dieťa.

Práca s bremenami – ako nepreťažiť vašich zamestnancov

23.06.2024

Zdravie a bezpečnosť zamestnancov sú prioritou pre každého zamestnávateľa. Práca s bremenami patrí k bežným činnostiam, no môže mať vážne následky na zdravie, ak sa nevykonáva správne. Ako nepreťažiť zamestnancov pri práci s bremenami a dbať tak o ich zdravie?

Pellegrini, Pavel

Pellegrini v Česku: Slovensko pomôže Prahe s muníciou pre Ukrajinu

26.06.2024 13:10

Tradícia sa naplnila. Slovenský prezident Peter Pellegrini išiel na prvú oficiálnu zahraničnú cestu do Česka a stretol sa so svojím náprotivkom Petrom Pavlom.

Tibor Gašpar / Robert Fico /

Úrad vlády kritizoval políciu ČR, že nestíha výroky o Ficovi. Gašpar za tým vidí politiku, česká polícia to odmieta

26.06.2024 12:45, aktualizované: 13:14

Politik Smeru vidí situáciu ako snahu českých politických špičiek „rozrušiť" vzťahy SR a ČR.

medveď

Vláda vzala späť návrh ústavného zákona o odstrele medveďov

26.06.2024 12:22

Dôvodom je prijatie obsahovo zhodnej novely zákona Národnou radou.

Armáda / Vojak / Lešť / Cvičenie /

V druhom polroku sa slovenskí vojaci zapoja do 60 cvičení mimo územia SR

26.06.2024 12:01

Rozhodla o tom vláda, ktorá odobrila aj prechod cez slovenské územie pre ozbrojené sily členských krajín NATO.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk www.krtkovanie-nitra24.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk www.a-servislipka.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 544
Celková čítanosť: 780381x
Priemerná čítanosť článkov: 1435x

Autor blogu