Založ si blog

Neuveríte, ako excelentne vám externé služby zmenia podnikanie

outsourcing

Prevádzka malej firmy nie je prechádzka ružovou záhradou. Každý deň prináša kolotoč úloh, od obchodov, cez administratívu, realizáciu služieb až po starostlivosť o zákazníkov. Outsourcing a spolupráca s externými odborníkmi však život malej firmy môže uľahčiť a uvoľniť priestor na to najdôležitejšie – rast a úspech samotného podnikania. Aké tradičné i menej tradičné služby outsourcingu môžete využiť?

3 tradičné služby outsourcingu, ktoré určite využívate

1. IT služby

Starostlivosť o počítačovú sieť, IT správa a IT bezpečnosť v rukách odborných IT firiem a profesionálov zabezpečí efektívne fungovanie vašich interných procesov, externej aj internej komunikácie.

2.Účtovnícke služby a dane

Zabudnite na zdĺhavé fakturácie, vedenie účtovníctva a otravné papierovanie. Externé účtovnícke a poradenské spoločnosti sa postarajú, aby vaše účtovníctvo sedelo a vaše dane boli uhradené správne a načas. Skvelým bonusom budú finančné reporty ako podklady pre ďalšie rozhodovanie a investovanie.

3. Marketing a propagácia

Nechajte, aby sa o vašu komunikáciu s klientmi postarala firma či odborník s dlhoročnými skúsenosťami. Nemusíte vedieť, ako fungujú sociálne siete či GoogleAds alebo prečo je potrebné upraviť web pre mobilné zariadenia.

Váš poradca na reklamu a marketing vám zabezpečí zvýšenie povedomia o vašich produktoch, službách a značke a vy budete sledovať rastúce predaje.

3 netradičné formy outsourcingu, o ktorých ste možno nevedeli

1. Pracovná zdravotná služba

Pracovná zdravotná služba zahŕňa pravidelné zdravotné prehliadky zamestnancov, školenia o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci a monitorovanie pracovných podmienok.

Pre malé podniky môže byť využívanie tejto služby prínosom pri dodržiavaní všetkých právnych požiadaviek a predpisov bez kontroly zmien, ale aj pre zníženie pracovných úrazov a chorôb.

marketing outsourcing

2. Vrátenie daní či rodinné prídavky zo zahraničia

Vycestovali ste za prácou do zahraničia ako podnikateľ? Určite vás čaká množstvo administratívy, s ktorou ste sa na Slovensku nestretli. Profesionáli zo sociálno-ekonomickej poradenskej spoločnosti sa postarajú o vybavenie vrátenia daní z Holandska, rodinné prídavky z Rakúska či Freistellung v Nemecku.

3. Zákaznícky servis

Necítite sa pri telefonovaní ako ryba vo vode? Poskytnite vašim zákazníkom prvotriedny servis v spolupráci s externým call centrom, zabezpečte komunikáciu na sociálnych sieťach cez externého špecialistu alebo využite podporu pri objednávaní a rozposielaní zásielok.

Možnosti využitia externých odborných služieb sú dnes veľmi široké. Nielen malým podnikateľom pomáhajú nasledovať trendy a uspokojovať stále rastúce požiadavky zákazníkov v rôznych odvetviach. A samotní podnikatelia majú väčšiu šancu vychutnávať si work-life balance.


Foto: elements.envato.com

Prečo je dôležité preverenie vozidla pred kúpou?

23.09.2024

Pri kúpe ojazdeného auta je preverenie vozidla kľúčovým krokom, ktorý by ste nemali podceňovať. Týmto spôsobom si zabezpečíte nielen ochranu svojich financií, ale aj svoju bezpečnosť na ceste. Získanie informácií o histórii vozidla, jeho stave a predchádzajúcich nehodách vám pomôže urobiť informované rozhodnutie. Nechcete predsa skončiť s autom, ktoré môže mať [...]

Neobyčajný priestor pre neobyčajné chvíle – prečo si vybrať bioklimatickú pergolu?

31.08.2024

Terasy pri rodinnom dome sú v súčasnosti žiadaným exteriérovým doplnkom. Zaujímavý trend predstavujú bioklimatické pergoly, ktoré kombinujú krásu, funkčnosť a moderné technológie. Prečo sú bioklimatické pergoly ideálnou voľbou, ak túžite po vonkajšom priestore, kde budete tráviť celý rok?

Prečo váš obsah potrebuje viac ako len slová

30.08.2024

Chcete, aby bol váš e-shop úspešný? Zamerajte sa na kvalitný obsah. Content marketing je stále dôležitým nástrojom pre podporu online obchodov a predaja. Ak chcete udržať váš online biznis na špici, sledujte 3 trendy v oblasti content marketingu.

Libanon, Hasan Nasralláh, Izrael, Hizballáh

Biden: Zabitie Nasralláha je spravodlivé, zaslúžil si to. USA odporúčajú Američanom odísť z Libanonu

28.09.2024 20:55

Americký prezident Joe Biden označil v sobotu zabitie vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha za "opatrenie spravodlivosti".

18 szoevetseg aliancia

Maďarská aliancia má nového predsedu - Lászlóa Gubíka

28.09.2024 18:50

Novým predsedom mimoparlamentnej strany Maďarská aliancia sa stal László Gubík. Delegáti strany ho zvolili na sobotňajšom republikovom kongrese.

Peter Pellegrini, Daniel Zmeko, Brezová pod Bradlom oslavy TTX

Pellegrini pozdravil vojakov na oslave Dňa ozbrojených síl, udelil štyri vyznamenania

28.09.2024 17:44

Ozbrojené sily sa stali rešpektovanou inštitúciou a pevnou garanciou obranyschopnosti SR, uviedol prezident Peter Pellegrini.

Czech Republic Presidential Election

Voľby do českého Senátu prvýkrát vyhralo Babišove ANO, ale vláde väčšina zostala

28.09.2024 17:21

Hnutie ANO českého expremiéra Andreja Babiša prvýkrát od svojho vzniku vyhralo voľby do Senátu.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk www.krtkovanie-nitra24.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk www.a-servislipka.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 553
Celková čítanosť: 836179x
Priemerná čítanosť článkov: 1512x

Autor blogu