Založ si blog

Využite silu profesionálnej fotografie pre váš e-commerce úspech

foto eshop

Stále máte názor, že profesionálne fotografie pre vašu webovú stránku sú vyhodené peniaze? Skúsenosti marketérov a mnohých firiem však považujú kvalitné fotografie za dôležitú časť prezentácie produktov, služieb, značky. Prečo sú profesionálne fotografie i vo svete atraktívnych selfie dôležité?

Profesionálne fotografovanie častokrát v podnikaní a popri všetkých podnikateľských aktivitách nepatrí k prioritám. Keď však spoznáte, čo všetko v správaní zákazníkov ovplyvňujú kvalitné fotografie, určite si hneď zariadite napríklad prenájom fotoateliéru v Bratislave.

Prvý dojem je kľúčový

Profesionálne fotografie vášho tímu, produktov či služieb dokážu urobiť skvelý prvý dojem, ktorý je v online prostredí dosť rozhodujúci.

Keď príde potenciálny zákazník na vašu webovú stránku alebo sociálne médiá, fotografie okamžite upútajú jeho pozornosť a v momente si vytvorí vlastný názor. Nekvalitné a neprofesionálne fotografie ho môžu odradiť a znížiť v jeho vnímaní vašu dôveryhodnosť a serióznosť.

Zvýšenie dôveryhodnosti a profesionality

Keď vaša webová stránka, katalógy alebo marketingové materiály obsahujú vysokokvalitné fotografie, odráža to vašu profesionalitu, pozornosť k detailom a záväzok k vysokej kvalite.

Vaši zákazníci majú tendenciu viac dôverovať firmám a produktom, ktoré majú „pekné“ online prezentácie a profesionálny vizuálny obsah.

Zvýšenie interakcií na sociálnych médiách

Sociálne médiá ako jeden z top nástrojov pre marketing sú založené na kvalitnom obsahu, vrátane obrázkov, fotografií a videí. Práve vďaka nim majú príspevky na sociálnych sieťach vyššiu angažovanosť zákazníkov aj sledovateľov.

Kvalitné fotografie môžu výrazne zvýšiť počet lajkov, zdieľaní a komentárov na vašich príspevkoch, čím zväčšujú ich dosah a viditeľnosť vašej značky.

Esteticky lákavé fotografie majú väčšiu šancu stať sa virálnymi a osloviť ešte širšie publikum.

interakcie socialne siete

Vytvorenie emocionálneho spojenia

Fotografie dokážu vytvárať emócie, ktorými je možné ovplyvniť spojenie so zákazníkmi. Profesionálne fotky plné pozitívnych emócií môžu ovplyvniť správanie zákazníkov a ich rozhodnutia o nákupe.

Fotografie, ktoré rozprávajú príbeh, vzbudzujú záujem a motivujú ľudí, aby sa viac stotožňovali s vaším posolstvom a s vašou značkou.

Príprava a plánovanie profesionálneho fotografovania

Pre dokonalý efekt profesionálneho plánovania je dôležitá jeho príprava. Aké fotografie to budú – exteriér, interiér, jednotlivci, celé tímy, produkty, simulácia služieb? Aké oblečenie, rekvizity, doplnky či celé miestnosti sa budú používať? Pôjde o biznis alebo neformálne fotografovanie?

Nemáte radi sami seba na fotografiách v online svete? Vyskúšajte profesionálne fotografovanie aspoň raz a uvidíte, ako zmeníte váš názor. Profesionálny fotograf si s vami dopredu prejde priestory, oblečenie, situácie a podľa toho sa pripraví, dokonca sa postará o profesionálnu vizáž a účesy.

Špeciálny tip: Ak dopredu viete o vašom profesionálnom fotografovaní a chcete si zabezpečiť krásny biely úsmev, potom siahnite po bieliacich pásikoch na domáce bielenie zubov. Na Slovensku dobre funguje vyhľadanie „bieliace pásiky na zuby“ a v Českej republike „bělící pásky„.

Neviete si nájsť čas na profesionálne fotografie a stále to odkladáte? Možno si to neuvedomujete, ale sú súčasťou vášho úspechu v online svete. Pomáhajú zvýšiť dôveryhodnosť, profesionalitu a tiež predstavivosť a záujem zákazníkov o vaše produkty a služby. Dohodnite si termín profesionálneho fotografovania čím skôr.

atelier

Foto: elements.envato.com

Prečo je dôležité preverenie vozidla pred kúpou?

23.09.2024

Pri kúpe ojazdeného auta je preverenie vozidla kľúčovým krokom, ktorý by ste nemali podceňovať. Týmto spôsobom si zabezpečíte nielen ochranu svojich financií, ale aj svoju bezpečnosť na ceste. Získanie informácií o histórii vozidla, jeho stave a predchádzajúcich nehodách vám pomôže urobiť informované rozhodnutie. Nechcete predsa skončiť s autom, ktoré môže mať [...]

Neobyčajný priestor pre neobyčajné chvíle – prečo si vybrať bioklimatickú pergolu?

31.08.2024

Terasy pri rodinnom dome sú v súčasnosti žiadaným exteriérovým doplnkom. Zaujímavý trend predstavujú bioklimatické pergoly, ktoré kombinujú krásu, funkčnosť a moderné technológie. Prečo sú bioklimatické pergoly ideálnou voľbou, ak túžite po vonkajšom priestore, kde budete tráviť celý rok?

Prečo váš obsah potrebuje viac ako len slová

30.08.2024

Chcete, aby bol váš e-shop úspešný? Zamerajte sa na kvalitný obsah. Content marketing je stále dôležitým nástrojom pre podporu online obchodov a predaja. Ak chcete udržať váš online biznis na špici, sledujte 3 trendy v oblasti content marketingu.

Boris Johnson

'Šialené' plány Johnsona: Chcel zaútočiť na sklad v Holandsku, aby vzal kovidové vakcíny do Británie

28.09.2024 12:30

Britský expremiér Johnson v čase kovidu chcel od armády, aby zaútočila na sklad v Holandsku a vzala do Británie vakcíny, "ktoré jej náležali".

michal šipoš, igor matovič

Má Matovičovo hnutie šancu na reparát? Politológ: Je ešte uzavretejšou „sektou“ než bolo kedysi

28.09.2024 11:00

Po roku od volieb si Pravda pripravila anketu s predsedami poslaneckých klubov a zhodnotenie pôsobenia a kľúčových momentov parlamentných strán.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Zabili sme vodcu Hizballáhu Nasralláha, oznámil Izrael: Dostaneme každého, kto nás ohrozuje. Irán robí opatrenia

28.09.2024 10:20, aktualizované: 12:19

Izraelská armáda oznámila zabitie najvyššieho vodcu šiitského militantného hnutia Hizballáh Hasana Nasralláha pri vzdušnom útoku v Bejrúte.

SR Bratislava stretnutie predsedovia strany prezident BAX

Hrabko: Spory vládnych strán majú ďaleko od chaosu za bývalej koalície

28.09.2024 08:22

Verbálne spory vo vládnej koalícii nesmerujú do hĺbky a majú ďaleko k chaosu minulého volebného obdobia, hovorí publicista.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk www.krtkovanie-nitra24.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk www.a-servislipka.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 553
Celková čítanosť: 835988x
Priemerná čítanosť článkov: 1512x

Autor blogu