Založ si blog

Objavte magický svet parfémov do prania – u vás doma

giovani parfumy

Pár kvapiek vonného oleja a vaša vypraná bielizeň vonia ako po poriadnej dávke luxusného parfumu. No nezostáva len pri tom. Na bielizni nenájdete žiadne fľaky a vôňa trvá aj po vybratí zo sušičky. Ako je to možné? Objavte čaro a exkluzívne voňavé účinky parfémov na pranie.

Urobte zmenu – dajte do práčky parfémy do prania

Ak do prania pravidelne používate aviváž, prišiel ideálny čas na revolúciu v praní. Prírodné vonné oleje, inšpirované značkami známych svetových parfumov sa teraz dávajú do práčky.

Parfémy do prania sa pridávajú do práčky rovnako ako aviváž, len v menšom množstve. Po vybratí bielizne a textílií z práčky však musíte byť pripravení na záplavu okúzľujúcej vône – sviežej, sladkej alebo korenistej. Podľa toho, ktorý druh parfumovaného oleja si vyberiete.

Šetrné k rôznym materiálom aj k vašej pokožke

Napriek výraznej vôni sú parfémy do prania veľmi šetrné k oblečeniu a hlavne k vašej pokožke.

Môžete ich pridať do prania rôznych druhov materiálov a textílií, vrátane kašmíru, hodvábu či vášho obľúbeného oblečenia na jogu alebo beh. Určite oceníte ich antistatické a antikrčivé účinky, ako aj to, že farba oblečenia zostane žiarivá.

Dôležitou informáciou je, že neobsahujú prísady, ktoré by mohli uškodiť vašej pokožke. Keďže vôňa luxusného parfumu sa intenzívne šíri z vášho oblečenia, častokrát nepotrebujete použiť ani váš parfum.

Skvelou správou je, že voňavé pranie rovnakej značky Giovani si môžu užívať dámy či páni zo Slovenska, ako aj v Českej republike. Stačí použiť kľúčové slová parfémy na praní.

Rozvoňajte celý váš domov

Možností, ako využiť silu a krásne vône parfumov do prania, je skutočne veľmi veľa a vy si ich jednoducho zamilujete.

Keď si voňavú bielizeň uložíte do skrine, rozvonia sa celý váš šatník a pocítite ju pri každom otvorení. Keď použijete parfumy do prania pri praní dekoračných vankúšov, diek či koberčekov, luxusný parfém sa zľahka rozplynie v obývačke či v spálni.

giovani parfumy do prania

Tajný tip: Pridajte pár kvapiek parfumu do prania do vody pri umývaní podláh izieb. Podmanivá vôňa pohltí celý váš byt alebo dom.

Keď sa rozhodnete vyskúšať inováciu v praní – luxusné parfémy do prania, už im (aj vaše okolie) podľahnete na dlhý čas.


Foto: giovani.sk

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Ide o pravdu, Erik Tomáš

Tomáš v Ide o pravdu: Kandidáta na šéfa Hlasu by mal vybrať "otec - zakladateľ" Pellegrini. Peniaze z II. piliera nikomu nevezmeme

15.05.2024 11:00

Otázka voľby predsedu NR SR nie je témou dňa, čaká sa na výsledky eurovolieb, uviedol Erik Tomáš (Hlas).

Matúš Šutaj Eštok

Rezortu vnútra hrozí pokuta 100-tisíc eur za postup v prípade „čurillovcov"

15.05.2024 10:47

Minister Šutaj Eštok pre okolnosti poskytnutia ochrany tzv. čurillovcom podal dokonca trestné oznámenie.

Russia Ukraine War Murals Photo Gallery

Vykúpi sa časť Ukrajincov z odchodu na front? Bývalý veliteľ slávneho pluku vystríha, že vojna by bola len pre chudobných

15.05.2024 10:00

Obrovská mobilizácia, ktorá sa chystá na Ukrajine, si vyžiada veľa peňazí. Na platy vojakov však štát nemôže dať ani jeden dolár z medzinárodnej pomoci.

Most v bratislavskej Vrakuni

Bratislavu čaká skúška trpezlivosti. Frekventovaný most, ktorým denne prejde 20-tisíc áut, budú opravovať a uzavrú

15.05.2024 10:00

Rekonštrukcia jedného z mostov nad Malým Dunajom výrazne ovplyvní dopravu.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 744047x
Priemerná čítanosť článkov: 1428x

Autor blogu