Založ si blog

Využite silu profesionálnej fotografie pre váš e-commerce úspech

foto eshop

Stále máte názor, že profesionálne fotografie pre vašu webovú stránku sú vyhodené peniaze? Skúsenosti marketérov a mnohých firiem však považujú kvalitné fotografie za dôležitú časť prezentácie produktov, služieb, značky. Prečo sú profesionálne fotografie i vo svete atraktívnych selfie dôležité?

Profesionálne fotografovanie častokrát v podnikaní a popri všetkých podnikateľských aktivitách nepatrí k prioritám. Keď však spoznáte, čo všetko v správaní zákazníkov ovplyvňujú kvalitné fotografie, určite si hneď zariadite napríklad prenájom fotoateliéru v Bratislave.

Prvý dojem je kľúčový

Profesionálne fotografie vášho tímu, produktov či služieb dokážu urobiť skvelý prvý dojem, ktorý je v online prostredí dosť rozhodujúci.

Keď príde potenciálny zákazník na vašu webovú stránku alebo sociálne médiá, fotografie okamžite upútajú jeho pozornosť a v momente si vytvorí vlastný názor. Nekvalitné a neprofesionálne fotografie ho môžu odradiť a znížiť v jeho vnímaní vašu dôveryhodnosť a serióznosť.

Zvýšenie dôveryhodnosti a profesionality

Keď vaša webová stránka, katalógy alebo marketingové materiály obsahujú vysokokvalitné fotografie, odráža to vašu profesionalitu, pozornosť k detailom a záväzok k vysokej kvalite.

Vaši zákazníci majú tendenciu viac dôverovať firmám a produktom, ktoré majú „pekné“ online prezentácie a profesionálny vizuálny obsah.

Zvýšenie interakcií na sociálnych médiách

Sociálne médiá ako jeden z top nástrojov pre marketing sú založené na kvalitnom obsahu, vrátane obrázkov, fotografií a videí. Práve vďaka nim majú príspevky na sociálnych sieťach vyššiu angažovanosť zákazníkov aj sledovateľov.

Kvalitné fotografie môžu výrazne zvýšiť počet lajkov, zdieľaní a komentárov na vašich príspevkoch, čím zväčšujú ich dosah a viditeľnosť vašej značky.

Esteticky lákavé fotografie majú väčšiu šancu stať sa virálnymi a osloviť ešte širšie publikum.

interakcie socialne siete

Vytvorenie emocionálneho spojenia

Fotografie dokážu vytvárať emócie, ktorými je možné ovplyvniť spojenie so zákazníkmi. Profesionálne fotky plné pozitívnych emócií môžu ovplyvniť správanie zákazníkov a ich rozhodnutia o nákupe.

Fotografie, ktoré rozprávajú príbeh, vzbudzujú záujem a motivujú ľudí, aby sa viac stotožňovali s vaším posolstvom a s vašou značkou.

Príprava a plánovanie profesionálneho fotografovania

Pre dokonalý efekt profesionálneho plánovania je dôležitá jeho príprava. Aké fotografie to budú – exteriér, interiér, jednotlivci, celé tímy, produkty, simulácia služieb? Aké oblečenie, rekvizity, doplnky či celé miestnosti sa budú používať? Pôjde o biznis alebo neformálne fotografovanie?

Nemáte radi sami seba na fotografiách v online svete? Vyskúšajte profesionálne fotografovanie aspoň raz a uvidíte, ako zmeníte váš názor. Profesionálny fotograf si s vami dopredu prejde priestory, oblečenie, situácie a podľa toho sa pripraví, dokonca sa postará o profesionálnu vizáž a účesy.

Špeciálny tip: Ak dopredu viete o vašom profesionálnom fotografovaní a chcete si zabezpečiť krásny biely úsmev, potom siahnite po bieliacich pásikoch na domáce bielenie zubov. Na Slovensku dobre funguje vyhľadanie „bieliace pásiky na zuby“ a v Českej republike „bělící pásky„.

Neviete si nájsť čas na profesionálne fotografie a stále to odkladáte? Možno si to neuvedomujete, ale sú súčasťou vášho úspechu v online svete. Pomáhajú zvýšiť dôveryhodnosť, profesionalitu a tiež predstavivosť a záujem zákazníkov o vaše produkty a služby. Dohodnite si termín profesionálneho fotografovania čím skôr.

atelier

Foto: elements.envato.com

Letná sezóna je tu – zabezpečte, aby žiarila aj vaša pleť

21.06.2024

Letná dovolenka plná oddychu a nových dobrodružstiev je o chvíľu tu. Skôr, ako sa vydáte na cesty po Slovensku alebo do ďalekej exotiky, venujte starostlivosť vašej pleti a telu. Tak zažiarite nielen počas dovolenky, ale i počas celého leta. Čo si dopriať, aby si leto užila aj vaša pleť?

Prečo riskovať upchaté potrubie? Vyberte si odborné krtkovanie

20.06.2024

Je upchatá kanalizácia vašou nočnou morou? Nepríjemný zápach, neodtekajúca voda, nefunkčná toaleta a umývadlo sú len niektoré z problémov, s ktorými sa stretávate. Mnohí majitelia domov a bytov sa pokúšajú tieto problémy riešiť svojpomocne, no často bez úspechu. Prečo sa hneď oplatí investovať do odborného čistenia kanalizácií?

Prečo je (pre malého podnikateľa) dôležitý UX/UI dizajn webovej stránky?

19.06.2024

Premýšľate nad úpravami webovej stránky? Myslite na UX/UI dizajn vašej virtuálnej vizitky. Tým sa postaráte, aby zákazník vašu stránku rád navštevoval, nakupoval u vás a zdieľal jej obsah na sociálnych sieťach. Prečo sa oplatí aj malému podnikateľovi investovať pri tvorbe webu do dobrého UX a UI dizajnu?

Polícia / Kontrola /

Rekord roka: Za volantom nafúkal 4,2 promile. Šoférovi od Košíc hrozí rok basy

22.06.2024 11:50

Policajná hliadka 37-ročného vodiča zastavila a kontrolovala v obci Bukovec v okrese Košice-okolie.

monolit

Ďalší záhadný monolit uprostred púšte. Polícia v Nevade ho rýchlo odstránila

22.06.2024 11:15

Ide o pokračovanie série takých prípadov, ktoré zatiaľ zostávajú nevysvetlené.

blesk. búrka

Búrky, krúpy, vetrisko. Počasie potrápi Slovensko, meteorológovia vydali výstrahy

22.06.2024 11:03

SHMÚ upozorňuje aj na možnosť vzniku materiálnych škôd.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk www.krtkovanie-nitra24.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk www.a-servislipka.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 540
Celková čítanosť: 774818x
Priemerná čítanosť článkov: 1435x

Autor blogu