Založ si blog

Zanedbávate čistenie potrubí vo vašej firme? Môže vás to stáť viac, než si myslíte

kontrola potrubia

Profesionálne čistenie potrubí a kanalizácie sa väčšine ľudí spája s domácnosťou – upchatý drez, sprcha alebo toaleta. Služby čistenia potrubí a krtkovania sú však kľúčové i pre miesta a prevádzky, ktoré dennodenne navštevujeme. V mnohých prípadoch sa zanedbáva prevencia a riešia sa iba vzniknuté problémy. Prečo si dávať pozor a pravidelne čistiť kanalizačné systémy vo firmách?

Pravidelná starostlivosť o potrubia

Profesionáli v oblasti čistenia kanalizácií odporúčajú čistiť potrubia aspoň raz alebo dvakrát ročne. Takáto pravidelná údržba zabezpečí, že potrubia budú v dobrom technickom stave a vydržia dlhšie.

Navyše, pomôže to predchádzať nepríjemným havarijným situáciám a zníži náklady spojené s riešením upchatej alebo poškodenej kanalizácie.

Odborníci ako napríklad krtkovanie Trnava často vidia, že ľudia na potrubia jednoducho zabúdajú. Väčšinou si všimnú problém až vtedy, keď voda prestane odtekať alebo dôjde k havarijnému stavu.

Pravidelné čistenie kanalizácie ako nevyhnutnosť

Zoznam podnikov a prevádzok, kde sa pravidelné čistenie kanalizácii považuje za nevyhnutnosť, je rozsiahly. Vyberieme len niekoľko príkladov, ako sú reštaurácie, hotely, potravinárske prevádzky, verejné budovy, úrady, administratívne a kancelárske priestory, práčovne a chemické čistiarne, priemyselné areály či výrobné podniky.

Na týchto miestach ide okrem zabezpečenia efektívnej prevádzky aj o dodržiavanie hygienických predpisov, bezporuchovú realizáciu potrebných činností, elimináciu prestojov a predchádzanie ekologických havárií.

monitoring potrubia

Počas bežnej prevádzky sa otázka čistenia kanalizácie dostáva do spodnej časti zoznamu pracovných úloh. A firmy si koledujú o spiaci problém.

Ak si však raz ročne objednajú čistiace služby, potom sami zistia, že majú menej práce s upchatým odpadom, predchádzajú nepríjemnému zápachu, znižujú riziko šírenia baktérií, ale aj predlžujú životnosť celého kanalizačného systému a znižujú náklady na jeho údržbu.

Hustá sieť pobočiek – rýchle krtkovanie

Keď sa vyskytne problém s kanalizáciou, chcete ho mať vyriešený čím prv. To je jednou z výsad profesionálnych krtkovacích služieb, ktoré prídu a skontrolujú potrubia aj vo vašej firme a spoločnosti.

Majú širokú sieť pobočiek a veľmi ľahko vyhovejú vašej požiadavke na prečistenie odpadov. Ak máte sídlo v okolí Dunajskej Stredy, bude to krtkovanie DS, ak ste priamo z hlavného mesta, potom krtkovanie v Bratislave.

Špeciálny tip: Machri na čistenie kanalizačných systémov sa postarajú i o vyčistenie dažďových kanalizácií a odvodňovacích žľabov.

Bez ohľadu na to, či ide o rodinný dom, bytový komplex alebo firemné priestory, profesionáli na čistenie kanalizácie vás prekvapia rýchlym príchodom, odborne odvedenou prácou, ústretovým prístupom a skvelými výsledkami.

Nezabúdajte na kanalizácie a potom nebudete nepríjemne prekvapení – aj keď ide o vašu firmu, reštauráciu alebo hotel. Zaraďte do vášho plánu prevádzky i pravidelné čistenie kanalizácií.

potrubie pravidelny monitoring
Monitoring potrubia

Foto: elements.envato.com

3 jednoduché kroky, jak do svého domova vpustit letní atmosféru

25.06.2024

Vytoužené léto je konečně tady, což potvrzují i předpovědi počasí, které ukazují stále více dnů, kdy rtuť teploměru přesahuje 30 °C. Pokud se chcete připravit na všechna lákadla a radovánky, které nejteplejší období roku přináší, máte ještě čas se připravit a postarat se o to, aby váš domov naplnila letní atmosféra. Stačí pár drobných změn a [...]

Žiadate o rakúske prídavky? Nezabudnite na dôležité prílohy

24.06.2024

Slováci, ktorí pracujú v Rakúsku, môžu poberať rakúske rodinné prídavky. Vedeli ste, že prídavky na dieťa v Rakúsku je možné žiadať až 5 rokov spätne? K žiadosti sa prikladajú povinné prílohy, ktoré závisia od vašej životnej situácie. Určite ich nezabudnite priložiť, aby ste získali legálne prilepšenie pre vaše dieťa.

Práca s bremenami – ako nepreťažiť vašich zamestnancov

23.06.2024

Zdravie a bezpečnosť zamestnancov sú prioritou pre každého zamestnávateľa. Práca s bremenami patrí k bežným činnostiam, no môže mať vážne následky na zdravie, ak sa nevykonáva správne. Ako nepreťažiť zamestnancov pri práci s bremenami a dbať tak o ich zdravie?

vodná nádrž, Nová Bystrica, mReportér

Zábery na vodnú nádrž a okolie zo severu Slovenska sú pastvou pre oči. Takúto prírodu stojí za to vidieť

26.06.2024 05:00

Krásne zábery zachytila mReportérka Ľubka Šeroňová.

zbrane, zbraň

Prvýkrát v dejinách. Hlavný lekár USA klasifikoval násilie so zbraňami ako zdravotnú krízu

25.06.2024 23:40

Spojené štáty predstavujú výnimočný prípad z dôvodu vysokého počtu zranení a úmrtí spôsobených strelnými zbraňami — najmä pokiaľ ide o deti.

alkohol

Na konzumáciu alkoholu zomrú ročne takmer tri milióny ľudí

25.06.2024 23:26

Do tejto štatistiky je započítané aj šoférovanie pod vplyvom alkoholu, násilie súvisiace s alkoholom a rôzne choroby.

Sunak

Štyria muži vnikli do záhrady britského premiéra. Zadržala ich polícia

25.06.2024 22:54

Organizácia s názvom Youth Demand zverejnila video, na ktorom je vidieť, ako jej člen vykonal veľkú potrebu do jazierka na Sunakovom pozemku.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk www.krtkovanie-nitra24.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk www.a-servislipka.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 544
Celková čítanosť: 780080x
Priemerná čítanosť článkov: 1434x

Autor blogu