Založ si blog

Čo je parfum na pranie?

Zaujíma vás, prečo niektoré oblečenie v porovnaní s iným nádherne a sviežo vonia? Takúto úžasnú sviežu vôňu im nedokáže dodať len aviváž. Dokáže to pomerne nový výrobok známy ako parfum na pranie. Je to jedinečný výrobok s upokojujúcou vôňou, ktorý je navrhnutý tak, aby udržal vôňu bielizne až niekoľko týždňov. 

Na rozdiel od aviváže nemá žiadne zmäkčovacie ani proti žmolkovacie účinky. Parfémy na praní sú relatívne novým výrobkom na trhu. Sú navrhnuté tak, aby udržali sviežu vôňu niekoľko dní po vypraní. Vyskúšajte túto novinku aj vy a sľubujeme, že neoľutujete.

Výhody parfémov na pranie

Tieto prípravky na pranie fungujú rôznymi spôsobmi. Väčšinou sa skladajú z látok, ktoré sa rýchlo rozpustia a naviažu sa na textílie, s ktorými prídu do kontaktu. Skutočne príjemná vôňa na vašom oblečení vám môže dodať pocit výnimočnosti v akejkoľvek situácii. Sedenie na náročnom mítingu, cesta do práce, čakanie v rade v supermarkete – všetky tieto zážitky môžu byť o niečo príjemnejšie, ak vaše oblečenie bude voňať sladko a sviežo. 

Môžem používať parfum na pranie na detské oblečenie?

Neexistuje dôvod, prečo by ste nemohli používať parfum na pranie alebo oleje do prania na detské oblečenie. Samozrejme, musíte byť obozretnejší, ak majú citlivú pokožku alebo kožné alergie. Existujú však aj parfúmy, ktoré sú dermatologicky testované a vhodné pre všetky typy pokožky. 

vyhodne balicky na pranie
Zvýhodnené balíčky parfémov na pranie Giovani

Používanie parfumu na pranie na športové oblečenie

Keďže parfum nie je rozpustný vo vode, vôňa sa nevyplavuje a reaktivuje sa pri každom kontakte s vlhkosťou, takže je ideálny na športové oblečenie. Vyskúšajte vyprať svoje športové oblečenie s jednou z vôní na pranie a naozaj ucítite ten rozdiel.

Aké vône sú k dispozícii?

Vône ako sladký pomaranč, jasmín, vanilka, mandarinka, či vône ktoré imitujú známe parfémy a toaletné vody. 

Bezpečnostné informácie

Pracie prostriedky by sa mali vždy uchovávať v správnych obaloch a hoci parfum na pranie nie je príliš toxický, mal by sa vždy uchovávať mimo dosahu detí. Mimo dosahu detí by sa mali uchovávať nielen pracie prostriedky, ale aj všetky chemické látky používané v domácnosti, aby sme minimalizovali riziko nehôd a nežiaducich situácií. Bezpečnosť našich najmenších je prioritou, preto by sme mali venovať osobitnú pozornosť uchovávaniu a manipulácii s týmito látkami.

Príjemná vôňa môže výrazne zvýšiť vaše sebavedomie pri komunikácii s ľuďmi vo vašom okolí. Ak ste ešte nevyskúšali parfum na pranie, pozrite si ponuku, ktorú máme tu v Giovani. Môžete si zakúpiť vzorky našich parfémov na pranie, ktoré sú mimoriadne k dispozícii za špeciálnu akciovú cenu.

Čo je akcelerácia e-commerce a prečo by ste ju mali zvážiť aj vy? Viac sa dozviete na priloženom odkaze.


Zdroj foto: elements.envato.com, giovani.cz

5 mýtov o Kindergeld, na ktoré hneď zabudnite

30.06.2024

Rodinné prídavky z Nemecka, takzvané Kindergeld, sú lákavou finančnou podporou pre slovenských rodičov, ktorí pracujú v Nemecku. Na druhej strane však koluje viacero nesprávnych informácií, ktoré odrádzajú od ich poberania. Pozrite sa na týchto 5 mýtov a ujasnite si, ako to v skutočnosti funguje.

3 jednoduché kroky, jak do svého domova vpustit letní atmosféru

25.06.2024

Vytoužené léto je konečně tady, což potvrzují i předpovědi počasí, které ukazují stále více dnů, kdy rtuť teploměru přesahuje 30 °C. Pokud se chcete připravit na všechna lákadla a radovánky, které nejteplejší období roku přináší, máte ještě čas se připravit a postarat se o to, aby váš domov naplnila letní atmosféra. Stačí pár drobných změn a [...]

Žiadate o rakúske prídavky? Nezabudnite na dôležité prílohy

24.06.2024

Slováci, ktorí pracujú v Rakúsku, môžu poberať rakúske rodinné prídavky. Vedeli ste, že prídavky na dieťa v Rakúsku je možné žiadať až 5 rokov spätne? K žiadosti sa prikladajú povinné prílohy, ktoré závisia od vašej životnej situácie. Určite ich nezabudnite priložiť, aby ste získali legálne prilepšenie pre vaše dieťa.

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk www.krtkovanie-nitra24.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk www.a-servislipka.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 545
Celková čítanosť: 800111x
Priemerná čítanosť článkov: 1468x

Autor blogu