Založ si blog

TJ-Legal – vysoká kvalita a najlacnejšie vrátenie dane zo zahraničia

danovy bonus na dieta

Keď sa rozhodnete podať zahraničné daňové priznanie v spolupráci s poradenskou spoločnosťou, určite je jedným z prvých kritérií cena za realizáciu tejto služby. Ako spolu súvisí kvalita vybavenia a najlacnejšie vrátenie dane zo zahraničia v TJ-Legal? Podľa vybraného balíčka služieb získate vysokú kvalitu, adekvátnu cenu a maximum daňového preplatku.

Vrátenie daní zo zahraničia a otázka ceny

Cena za podanie žiadosti o vrátenie daní zo zahraničia, či ide o prácu v Nemecku, v Rakúsku alebo v Holandsku, je pre klientov dôležitá.

Na jednej strane chcú získať maximum daňového preplatku, na ktorý majú legálny nárok, na strane druhej chcú, aby celý proces prebehol rýchlo, jednoducho a výhodne.

U nás, v TJ-Legal platí – vysoká kvalita a najlacnejšie vrátenie dane zo zahraničia. Možno si poviete, že tieto dve veci jednoducho k sebe nepatria. Tak si to poďme rozmeniť na drobné.

Balíky služieb a najlacnejšie vrátenie dane zo zahraničia

Ak sa púšťate do novej veci, najprv si zisťujete informácie a porovnávate skúsenosti iných. Rovnako to platí aj pre tých, ktorí pracujú v zahraničí a chcú si podať daňové priznanie s možnosťou získania daňového preplatku.

Mnohí z nich vôbec neuvažujú nad možnosťou, že by všetko vybavili na vlastnú päsť a hneď hľadajú ideálneho partnera – odborného konzultanta.

V TJ-Legal máme s vybavovaním vrátenia dane zo zahraničia viac ako 15-ročné skúsenosti a úspešne vybavených viac ako 15 000 zákazníkov každý rok.

Sme veľmi radi, keď nás klienti oslovia opakovane, čo je jasným dôkazom ich spokojnosti. Našim klientom poskytujeme niekoľko možností spolupráce s nami. S ohľadom na rozsah poskytovaných služieb máme rôzne balíky služieb za rôzne ceny. Každý klient si tak môže vybrať alternatívu, ktorá vyhovuje práve jemu.

Samozrejme, jasne vnímame aj konkurenciu a ich cenovú politiku. Ideme s kožou na trh a ako reakciu na to sme sa rozhodli uplatniť záruku najnižšej ceny.

V praxi to znamená, že keď nám poskytne zákazník dôkaz o nižšej konkurenčnej cene za rovnakú službu/rovnaký balík služieb, potom mu cenu dorovnáme. Zároveň ručíme za rovnako vysokú kvalitu služieb, pri akej bola stanovená naša pôvodná cena.

odbornik na dane

Výhodné vrátenie daní zo zahraničia

Slovo výhodné si každý vysvetlí podľa seba. Ak je reč o vrátení daní zo zahraničia, potom to môžu byť aj tieto možnosti, od ktorých záleží vaše rozhodnutie pre spoluprácu s profesionálmi z praxe.

Pre niekoho môže byť výhodné vrátenie daní zo zahraničia pri porovnaní výšky vrátenej sumy a ceny, ktorú zaplatil za vybavenie. Samozrejme, očakáva sa najnižšia možná cena pri porovnaní s konkurenciou.

Pre ďalšieho to môže byť benefit času, ktorý venoval svojej práci alebo rodine namiesto (opätovného) chodenia po daňových úradoch alebo dopytovania sa dokumentov od bývalých zamestnávateľov.

Možno práve vy budete považovať za výhodné, keď prejdete s konzultantom všetky detaily a sústredíte sa na maximum sumy, na ktorú máte legálny nárok. Pritom o daňových priznaniach v zahraničí nebudete vedieť vôbec nič.

Čo zákazník, to iné vnímanie výhodného vrátenia daní zo zahraničia. V TJ-Legal platí – vysoká  kvalita a adekvátne priaznivá cena. Stačí, keď sa opýtate našich zákazníkov.

vratenie dani z holandska

Zdroj foto: elements.envato.com, tj-legal.com

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 732705x
Priemerná čítanosť článkov: 1406x

Autor blogu