Založ si blog

Najlepšia stratégia pre cenovo výhodné vrátenie daní z Rakúska – spolupráca s TJ-Legal

rakusko danove priznanie

Od januára 2024 môžete požiadať o vrátenie daní z Rakúska za rok 2023. Ako si celý proces urýchliť a získať celú sumu daňového preplatku? Vyhľadajte spoluprácu s odborníkmi s dlhoročnou praxou a zistíte, čo znamená cenovo výhodné vrátenie daní z Rakúska.

Rakúske daňové priznanie jedine s odborníkom

Slováci, ktorí pracovali v Rakúsku za posledných 5 rokov, môžu stále požiadať o vrátenie daní z Rakúska. Nečakajte na „až“, jednoducho a rýchlo si to vybavte v spolupráci so sociálno-ekonomickou poradenskou spoločnosťou TJ-Legal.

Pri podaní daňového priznania budete potrebovať potvrdenie o rakúskych zdaniteľných príjmoch, takzvaný Lohnzettel, od každého zamestnávateľa, pre ktorého ste počas daného roku pracovali. Ďalším dôležitým dokumentov, vďaka ktorému sa suma preplatku navýši, je takzvaný formulár Bescheinigung EU/EWR (formulár E9). Ten vám potvrdí slovenský daňový úrad.

Trápi vás otázka, či je to pre vás výhodné, pokiaľ zaplatíte za realizovanie tejto služby konzultantskej spoločnosti? Jednoznačné áno vyplýva zo skúseností našej poradenskej spoločnosti TJ-Legal a rovnako to potvrdia aj referencie našich klientov.

Cenovo výhodné vrátenie daní z Rakúska

Prvou z vecí, ktorú budete určite zisťovať, je cena, ktorú si vypýta poradenská spoločnosť za vybavenie vrátenia daní zo zahraničia. Znalosti rakúskeho daňového systému a skúsenosti so životnými situáciami rôznych klientov, ktoré sme nazbierali za 15 rokov našej existencie, sú nezanedbateľné.

Z nich prirodzene vyplýva aj naša cenová stratégia a rozsah ponúkaných služieb. V našom portfóliu nájdete niekoľko balíkov služieb. Z nich si môžete vybrať variantu, ktorá vám najviac vyhovuje. Pokiaľ ste v tejto oblasti nováčik a neviete si vybrať, naši konzultanti vám všetko vysvetlia a odporučia cenovo výhodné vrátenie daní z Rakúska.

tj legal poradenstvo

Z praxe vieme, že na trhu sú i ďalšie spoločnosti, ktoré poskytujú porovnateľné služby a na prvý pohľad sa môžu zdať aj lacnejšie. Budeme vám vďační za vaše podnety o nižších cenách na slovenskom trhu.

Dokonca, keď nám lojálny zákazník poskytne adekvátny dôkaz o nižšej cene inej spoločnosti za rovnakú službu či rovnaký balík služieb, dorovnáme mu ju. Pričom garantujeme rovnako vysokú kvalitu poskytnutej služby.

Vrátenie daní z Rakúska cez mobil

Pokiaľ sa práve rozhodujete, či začať riešiť vrátenie daní z Rakúska, pokojne si najprv zistite predbežnú sumu daňového preplatku – pomocou online kalkulačky zdarma na našom webe TJ-Legal.

Keď sa na to pozrieme spoločne, táto suma sa môže legálne navýšiť o ďalšie odpočítateľné položky, ktoré máme do detailov zvládnuté. Rakúske daňové preplatky našich klientov sa pohybujú medzi 636 € až 3 517 €. To je naozaj cenovo výhodné vrátenie daní z Rakúska – veď si pozrite naše aktuálne cenníky za balíky služieb.

Vynikajúcou informáciou na záver je, že všetky dôležité údaje vyplníte a potrebné prílohy priložíte a odošlete pomocou šikovnej aplikácie z vášho telefónu a z pohodlia vašej obývačky.


Zdroj foto: elements.envato.com, tj-legal.com

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 732044x
Priemerná čítanosť článkov: 1405x

Autor blogu