Založ si blog

Výhodné vrátenie daní zo zahraničia – keď rozhoduje cena

dane

Pracovali ste v zahraničí a chcete podať daňové priznanie v príslušnej krajine? Máte na výber viac spôsobov podania, viac poradenských spoločností, no rozhodnutie odkladáte? Určite hľadáte výhodné vrátenie daní zo zahraničia – s ohľadom na jednoduchosť, cenu za vybavenie a tiež maximalizáciu daňového preplatku. Radi vám v tom vyhovieme.

Jednoduchý proces vrátenia daní zo zahraničia

Možno len potrebujete poradiť s vybranými časťami zahraničného daňového priznania. Možno chcete celý proces prenechať na odborného konzultanta. Možno sa chcete zbaviť nudnej a zložitej administratívy.

Riešenie je vždy jednoduché – obráťte sa našu sociálno-ekonomickú poradenskú spoločnosť TJ-Legal. Využite naše znalosti daňových systémov aj skúsenosti s rôznymi životnými situáciami klientov.

Najprv si vyberte jeden z balíkov služieb podľa vašich potrieb a potom si už „len“ počkáte na pripísanie peňazí na váš účet.

Výhodné podanie žiadosti a záruka najnižšej ceny

Je jasné, že vrátenie daní zo zahraničia vám môže vybaviť viac spoločností na trhu. Ak sa práve vy rozhodujete na základe ceny tejto služby, my sme sa rozhodli prísť so zárukou najnižšej ceny.

Plne chápeme, že otázka ceny je významný faktor pri rozhodovaní, koho služby využijete.

Keď nám však pošlete dôkaz o nižšej konkurenčnej cene (napríklad webovú stránku alebo snímku obrazovky s nižšou cenou za rovnakú službu), potom vám cenu dorovnáme.

Zároveň vám garantujeme, že kvalita a komplexnosť tejto služby zostane zachovaná.

Bezpečnosť a komplexnosť údajov v daňovom priznaní

Určite vám záleží na diskrétnosti, ochrane osobných údajov a zachovaní mlčanlivosti s ohľadom na vaše dôležité informácie a dokumenty. Hlavne, keď sa jedná o dane.

Na druhej strane vyžadujete komplexnosť, aktuálnosť predpisov a zahrnutie všetkých možností (napríklad odpočítateľných položiek), ktoré vám môžu legálne prilepšiť rodinný rozpočet.

Bezpečnosť vašich údajov je tiež súčasťou balíčka služby, ktorú si v našom portfóliu vyberiete. Keď je pre vás cena synonymom slova výhodný, potom si detailne pozrite všetky položky, ktoré daný balík služieb obsahuje.

tj legal poradenstvo
TJ Legal

Vrátenie daní zo zahraničia – jednoducho a v maximálnej výške

Ak ste pracovali v minulom roku v zahraničí – v Rakúsku, v Nemecku alebo v Holandsku, už môžete podať žiadosť o vrátenie daní zo zahraničia. Konzultanti z našej spoločnosti TJ-Legal vám poskytnú výhodnú kombináciu jednoduchého procesu s dosiahnutím maximálnej sumy daňového preplatku a dokonca za najnižšiu cenu tejto služby na trhu.

A ešte skvelý bonus navyše – vďaka intuitívnej aplikácii vybavíte vrátenie daní zo zahraničia z mobilu a z pohodlia vášho domova.


Foto: elements.envato.com, tj-legal.com

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 732495x
Priemerná čítanosť článkov: 1406x

Autor blogu