Založ si blog

Čistenie kanalizácie – potrubie nepozná piatok ani sviatok

prasknute potrubie

Ach jaj, prečo zase neodteká voda? Pravidelne čistíte odtoky v domácnosti a voda aj tak zase neodteká. Možno nastal čas pre profesionálne čistenie kanalizácie. Machri z krtkovania vyriešia vaše problémy s upchatým potrubím 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Potrubie v domácnosti, vo firme, ale aj vo verejných priestoroch nepozná piatok ani sviatok. Keď sa upchá, musí sa čistenie kanalizácie riešiť čím prv.

Prevencia a domáce čistenie kanalizácií

Možno si dávate pozor. Do umývadla nevylievate použitý olej či zvyšky jedla a tiež toaleta vám neslúži ako odpadkový kôš na vlasy, vlhčené utierky, vložky, tampóny alebo zostatky kozmetických prípravkov (hlavne tých vodeodolných).

Dokonca pravidelne čistíte odpady zvonom, biopreparátmi alebo chemickými prípravkami. No aj tak je odtok znovu upchatý. Najlepšie urobíte, keď hneď zavoláte profesionálne čistenie kanalizácií.

Sú to machri vo svojom obore a vedia, čo robiť, keď to u vás nepríjemne smrdí a voda prosto neodteká.

Efektívna metóda pre spoľahlivé čistenie

Jednou z najúčinnejších metód pre čistenie potrubí je vysokotlakové čistenie. Vysokotlakový stroj a sila vody precízne odstráni mastnoty a nečistoty, ktoré sa uložili na vnútornej strane kanalizačných potrubí a rúr.

Vysokotlakové čistenie krtkovanie-non-stop.sk

Výhodou je, že dokáže prejsť potrubia až do dĺžky 70 metrov a vďaka zvolenej tryske sa dostane aj do ťažko prístupných miest. Prvá pomoc pre vaše upchaté potrubia sa prosto volá profesionálne služby krtkovania.

Pre lepšiu predstavu, krtkovaním si zabezpečíte voľný prietok pre kuchynský drez, umývadlo, toaletu, pisoár, vaňu, sprchovací kút, výlevky, domové prípojky kanalizácie, dažďové zvody, kanalizačné vpuste, revízne šachty, bytové stúpačky i rôzne druhy iných kanalizačných potrubí.

Prevencia pred hasením problémov s kanalizáciou

Rovnako, ako pravidelne upratujete kúpeľne, vymetáte komíny či zabezpečíte údržbu dreveným oknám a tepelnému čerpadlu, profesionáli z krtkovania odporúčajú i pravidelné kontroly kanalizácie aspoň jeden alebo 2-krát ročne.

Ak sa však v potrubí nahromadili tuhé usadeniny a prekážky (z praxe odborníkov to môžu byť korene okolitých stromov či stavebný materiál), ideálnou pomocou je frézovanie kanalizácie. Monitorovacia kamera najprv identifikuje poškodené miesta a frézovacia hlavica obnoví funkčnosť potrubia.

Vedeli ste, že keď sa chcete vyhnúť neočakávaným problémom s kanalizáciou, môžete si dať vaše potrubia zmonitorovať? Je to dokonalá prevencia na odhalenie možných problémov, porúch či dokonca škodám na majetku. Monitorovacie zariadenie vám urobí kamerový záznam s popisom a ten dostanete na USB kľúči. Tak môžete včas podniknúť kroky, ako sa vyvarovať upchatým potrubiam.

Monitoring kanalizácie

Majte kanalizácie pod dohľadom profesionálov

Kedy ste naposledy zverili vaše potrubia na odbornú kontrolu profesionálom? Urobte tak čím prv a potom majte na pamäti pravidelné čistenie kanalizácií.

Vaše kanalizácie síce nepoznajú piatok ani sviatok, no vy máte na takéto dni zaručene iný a príjemnejší program.


Foto: elements.envato.com, krtkovanie-non-stop.sk

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, keď bude musieť ministerka Dolinková stáť pred Achillovou pätou rezortu – polstoročia nedokončeným projektom nemocnice Rázsochy.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 733123x
Priemerná čítanosť článkov: 1407x

Autor blogu