Založ si blog

Pijte v pokoji!

Funguje skvěle od kanceláře po tělocvičnu a od parku po pláž. Zanechává za sebou záblesk jasné barvy a dokonale hydratované úsměvy. Tak stylová, jak jen láhev na vodu může být. Ale pozor, není to jen povrchová krása! Jde přece o to, co je uvnitř. A o to se Hydroflask dobře postará.

Ostřílení testeři z Outdoorgearlab píší, že Hydroflask Wide Mouth je sice o pár gramů těžší než srovnatelné produkty od konkurenčních značek, ale vykompenzuje to svým výkonem. Nosili v ní horkou kávu a studený džus do kanceláře (OK, to není outdoor, ale pitný režim si nevybírá). Pak ji brali na celodenní výlety v horkém i chladném počasí, aby viděli, jak dodrží výrobcem deklarované parametry.

zdroj: wilderoben.com

Ve svém review konstatovali toto: vakuově izolované tělo láhve z Pro-Grade nerezové oceli odvádí skvělou práci při udržování teploty tekutin. Ať už jsou studené nebo horké, zůstanou takové bez ohledu na venkovní teplotu. Hydroflask se stala miláčkem teamu hlavně pro její zázračnou schopnost nepřehřát se: když dáš do vody led, celkem roztaje až po nějakých 24 hodinách a drink zůstane ještě dlouho potom osvěživě chladný.

A co se stane, když láhev naplníš ledovou tekutinou?

Vůbec nic. Patentovaná izolace TempShield ™ zabraňuje kondenzaci a tvá elegantní láhev se nezarosí ani ve studiu hot jógy. V Outdoorgearlab vyzdvihli i to, že chuť nápojů zůstává čistá, bez příchutí z předchozí náplně a zaoblený okraj hrdla je ohleduplný k tvým rtům. Hydroflask Wide Mouth najdeš ve wilderoben ve dvou velikostech a v aktualizované verzi 2.0 se zaobleným spodkem.

zdroj: wilderoben.com

Hydroflask Wide Mouth má široké hrdlo, což znamená, že ji bez problémů naplníš z jakéhokoli zdroje, snadno do ní nasypeš led a čištění je hračka. Současně to dost zvyšuje šance na nedobrovolný oplach obličeje nebo nový vzor na tričku, takže fakt doporučujeme se při pití na chvíli zastavit. Proto, bratři a sestry, pijte v klidu!


História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 730748x
Priemerná čítanosť článkov: 1403x

Autor blogu