Založ si blog

Dámské zimní bundy z wilderoben

Zima je cool. Sněhové vločky, jasná rána a křupání sněhu pod botami – úplná pohádka! A taky led, mráz, vlhkost a krutý severák – úplný horor! Aby ses i v hororovém počasí cítila jako v pohádce, je potřeba se pořádně obléct. U nás ve wilderoben máme dámské zimní bundy pro všechny ladies, které si nedají pokoj a i v zimě je to tahá ven, do hor, na skály a tak.

Existuje několik typů dámských zimních bund a vybrat si může být docela výzva

Studené počasí tě nemusí zastihnout jen v horách. Když se dovalí do města, postav se mu čelem oblečená v pořádné větrovce. Pokud ti jde primárně o teplo, hledej dámskou zimní bundu No.1: parku. Poznávací znaky: teplá kapuce a délka po kolena která ochrání tvoje citlivé partie. Bere tě design inspirovaný vintage pracovním oblečením? Pak je tu pro tebe třeba Prairie Dawn Parka ze silného plátna, podšitá super teplým huňatým fleecem. Sportovnější styl? Prošívaná zateplená Nano Puff Parka.

Nano Air při testovaní v horách (zdroj: brandportal.patagonia.com)

Také Patagonia nabízí dámské zimní bundy určené na specifické outdoorové aktivity jako je lezení, lyžování, turistika a snowboarding. Termoizolaci ve funkčních bundách tvoří buď peří (NFS certifikované kachní a husí) anebo syntetická výplň (Nao Puff/Micro Puff).

A další vlastnosti?

Například vysoká flexibilita nevyhnutelná pro plný rozsah pohybu při lezení a malý objem. Kapuce se dá buď natáhnout na přilbu, anebo je naopak elastická a vejde se pod ni. Takovou zvládneš obsluhovat jedním pohybem prstu. V Patagonii myslí prakticky na vše – materiály jsou extrémně lehké a stlačitelné, takže celou bundu sbalíš do vlastního pytlíku, šoupneš ji do batohu a můžes ji s sebou nosit i celý rok (vždyť víme, jak zákeřně se dokáže ochladit večer v srpnu – a mít u sebe v tu chvíli péřovku je hotový balzám).

Micro Puff se skvěle hodí na lezení (zdroj: brandportal.patagonia.com)

Do extra náročných podmínek je dobré navrch použít hardshell – goráč, který má jednoznačně nejvyšší odolnost proti všem povětrnostním nástrahám. Patagoia Triolet Jacket je přesně ta dámská zimní bunda, ve které se už nemusíš ničeho bát. A navíc v krásných barvách.

Technicky pokročilé, ekologicky udržitelné materiály, zašívací servis a doživotní záruka – co ještě chtít víc? Jedině zážitek s týmem wilderobem při nakupování. Vyber si bundičku podle svého gusta: https://wilderoben.com/cs/bundy-a-vesty-611

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 728707x
Priemerná čítanosť článkov: 1399x

Autor blogu