Založ si blog

Prémiový pocit z bývania aj jazdy – tieto pobočky si určite nenechajte ujsť

Dopyt po bývaní v hlavnom meste dosahuje rekordy a voľných bytov je čoraz menej. Nezamýšľajme sa teraz nad dôvodmi tejto situácie, ale zamerajme sa na dostupné možnosti úprav už existujúcich rezidenčných projektov. Prezradíme vám zároveň, kde môžete nájsť novú inšpiráciu pre svoje bývanie a rovnako, ako si môžete užiť aj prémiový pocit z jazdy na novom aute ešte pred koncom roka. 

Ak patríte medzi tých, ktorí sa neuspokoja s priemerom a bežnými riešeniami, nasledujúce riadky sú určené práve pre vás. Jeseň je navyše ideálnym obdobím na zariaďovanie a prípravu vášho nového bývania – Vianoce si tak už budete môcť naplno užiť v novom. Pripravili sme preto pre vás tipy na pobočky v Bratislave, v ktorých si naplno vychutnáte prémiové riešenia. 

Upravte si nový byt podľa seba

Rezidenčné projekty zažívajú boom, no to neznamená, že musíte byť spokojný s tým, ako byt navrhne developer. Práve naopak, developeri stále vo väčšej miere umožňujú realizovať tzv. klientske zmeny, čo znamená, že nový byt si môžete nechať presne prispôsobiť podľa svojich požiadaviek. Zďaleka nejde iba o výber medzi štandardnými a prémiovými materiálmi, ak nejde priamo o nosné steny, výrazne si môžete zmeniť aj dispozíciu bytu.

Najmä v rámci väčších rezidenčných projektov vzniká problém, že pre developera je ťažké reflektovať všetky požiadavky klientov na zmeny. Riešením tohto problému je oslovenie spoločnosti riadiacej klientske zmeny, ktorá je akýmsi medzičlánkom medzi developerom a klientom. Popredným predstaviteľom v tomto segmente je spoločnosť Naconi zaoberajúca sa plánovaním a realizáciou klientskych zmien. Váš nový byt bude v spolupráci s Naconi skrátka vyzerať podľa vašich predstáv. 

Navštívte Naconi showroom v Bratislave a sami sa presvedčte o širokých možnostiach úprav dostupných v moderných rezidenčných projektoch. 

naconi
Naconi (zdroj: newlivingcenter.sk)

Prémiové stavebné materiály a nábytok

Ak ste si nasledujúce týždne vyhradili zariaďovaniu bývania, určite nevynechajte návštevu New Living Center, v ktorom nájdete desiatky showroomov popredných výrobcov a dodávateľov nábytku. Vďaka nim si každú jednu izbu môžete zariadiť prémiovým nábytkom a vybaviť kvalitnými doplnkami, ktoré budú dokonale odzrkadľovať váš vkus. Ak aj nemáte konkrétnu predstavu, vďaka atraktívne spracovaným predajným plochám si ju veľmi rýchlo utvoríte. 

Pod jednou strechou nájdete všetko pre bývanie, od kachličiek do kúpeľne až po pohodlnú sedačku do obývačky či živú zelenú stenu, ktorá dodá priestoru celkom nový rozmer. 

Nechávate si nákup auta na koniec roka? 

Hneď po bývaní býva druhou najväčšou investíciou kúpa auta. Z rôznych dôvodov a najmä s vidinou výpredajov a väčších zliav si ju mnohí nechávajú práve na koniec roka. Tento rok to ale vôbec nemusí byť dobrý nápad, spomalenie tempa výroby poriadne vyčistilo skladové zásoby a predĺžilo čakacie doby pri vozidlách zadaných do výroby. Nákup nového auta by ste preto určite nemali odkladať. 

Navštívte preto showroom Jaguar Bratislava a zoznámte sa s aktuálnymi skladovými zásobami vybraných modelov Jaguar za zvýhodnené ceny. S vašim novým autom budete môcť odísť už do niekoľkých dní a užívať si naozaj prémiový pocit z jazdy. 

jaguar bratislava
Jaguar na Slovensku (zdroj: topautopremium.sk)

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 730224x
Priemerná čítanosť článkov: 1402x

Autor blogu