Založ si blog

Projekt rodinného domu od architekta naplní vaše predstavy o dokonalom bývaní

Nechať si navrhnúť rodinný dom architektom má svoje nesporné výhody. Ako taká spolupráca vôbec funguje a ako zistíte, že ste naozaj v dobrých rukách? Zamerali sme sa na dôvody, prečo zveriť návrh domu profesionálnemu architektovi a čo môžete v tomto smere očakávať. 

Na dosiahnutie skvelého výsledku vás musí architekt najprv spoznať

Ak nechcete dom ako z katalógu a túžite po rodinnom dome, ktorý vám bude maximálne vyhovovať, riešením je návrh od architekta. Ten pre vás pripraví nielen kompletný projekt, ale ešte predtým s vami prejde každý jeden detail, ktorý bude odzrkadľovať vaše predstavy, technické možnosti a taktiež váš spôsob života. Základom pre úspešnú spoluprácu je, aby architekt porozumel vám a vašim potrebám. Tie potom pretaví do perfektne fungujúceho celku a teda zhmotní vaše predstavy. 

architekt navrh
Zdroj: pixabay.com

Kvalitný architektonický ateliér spoznáte nielen podľa referencií, ale aj podľa prístupu. Ten by mal byť predovšetkým ľudský s určitou dávkou empatie. Od prvých náčrtov až po hotový projekt ubehnú neraz desiatky až stovky hodín práce, preto je úroveň spolupráce veľmi dôležitá. Skutočný profesionál si s vami prejde všetky možné varianty, predstaví vám výhody jednotlivých dispozícii a bude pozorne načúvať vašim požiadavkám. Kombinácia vašich predstáv a skúsenosť architekta je cestou k originálnemu, zmysluplnému a funkčnému projektu. 

Ako nájsť kvalitný architektonický ateliér? 

Ak si kladiete otázku, kde nájsť ateliér, na ktorý sa budete môcť maximálne spoľahnúť, skúste to v New Living Center. Ide o jedinečné centrum dizajnu a bývania, kde nájdete desiatky showroomov a poskytovateľov služieb súvisiacich so stavbou a bývaním. 

Medzi nimi nechýba ani ateliér Kosi architekti, ktorý sa za vyše 35 rokov svojej existencie môže hrdiť stovkami kvalitných projektov a štúdií bytových domov, rezortov či rôznych obytných komplexov. Ako zaujímavosť sa nedá nespomenúť ani presah ateliéru do zahraničia, konkrétne na exotický ostrov Bali, Borneo alebo Srí Lanku, kde sa Kosi architekti postarali o projekty luxusných rezortov. 

kosi architekti
Kosi architekti – projekty luxusných rezortov (zdroj: newlivingcenter.sk)

Vďaka svojmu zameraniu na architektúru interiérov aj exteriérov obytných stavieb máte istotu, že architekti dokonale poznajú potreby bývania a so svojou kreatívnou náturou nechajú naplno vyniknúť aj vaše predstavy. Rýchlo spoznáte, že projekt vášho domu je v tých správnych rukách.

Prečo je prenájom fotoštúdia pre fotografov nevyhnutný?

28.03.2024

Ako fotografi neustále hľadáme nové spôsoby, ako posúvať hranice našej kreativity a zachytávať momenty, ktoré u zákazníkov vyvolajú odozvu. Hoci má fotografovanie v exteriéri svoje čaro, kontrolované prostredie profesionálneho fotoštúdia má v sebe niečo jedinečne podmanivé. Ak ste o tom ešte neuvažovali, tu je dôvod, prečo by prenájom fotoštúdia mohol zmeniť vašu [...]

6 prírodných spôsobov bielenia zubov

27.03.2024

Ľudia každoročne minú veľké sumy peňazí na liečbu zubného kazu a bielenie zubov. Aké by mohlo byť alternatívne riešenie? Používanie prírodných produktov a spôsobov na bielenie zubov je tou správnou cestou. Tu je šesť spôsobov, ako si môžete vybieliť zuby bez použitia akýchkoľvek škodlivých chemikálií: Pravidelne si čistite zuby Hneď si to vyjasníme, [...]

Dokáže vás (ne)prekvapiť cesta na letisko? Vyskúšajte taxi Vienna Bratislava

26.03.2024

Jarná dovolenka v exotike alebo medzinárodný kongres letecky? Vaše nové dobrodružstvo aj zbieranie podnetných informácií začne v komfortnom a spoľahlivom taxi Vienna Bratislava. Rezervujte si online transferovú taxi službu, ktorá vás odvezie z Bratislavy (letisko alebo centrum mesta) do Viedne (letisko alebo centrum mesta) bezpečne a načas. A prečo práve oni?

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 516
Celková čítanosť: 710330x
Priemerná čítanosť článkov: 1377x

Autor blogu