Založ si blog

Obmedzujete svoj biznis zastaralým webom a systémami? Zmeňte to ešte dnes!

Vykonávate v rámci podnikania veľa opakujúcich sa úkonov manuálne? Máte starší web len preto, aby ste niečo mali? Je načase to zmeniť a naplno využiť možnosti, ktoré vášmu biznisu ponúkajú moderné online nástroje. Neobmedzujte sa preto rutinnými činnosťami a zistite, že moderný web a agilný podnikový systém je vhodný aj pre váš biznis

Situácia okolo opatrení proti šíreniu koronavírusu naplno ukázala, aké dôležité je byť dnes online. Spoločnosti, ktoré v online prostredí pôsobia už dlhšie, získali pred ostatnými citeľný náskok a na novú situáciu sa vedeli lepšie adaptovať. 

Vybrali sme pre vás prehľad 3 online služieb a riešení, ktoré by už dnes mali byť základom pre každú modernú spoločnosť. Nemali by ste ich samozrejme využívať iba preto, lebo to tak robia ostatní, ale preto, lebo vám to bude dávať praktický aj ekonomický zmysel. 

Starý web nahraďte novým

Máte už niekoľko rokov starý web, ktorého poslednú aktualizáciu si už ani nepamätáte? Je načase to zmeniť. Ľudia stále viac informácií a odpovedí na svoje otázky hľadajú online a práve v tomto priestore máte ešte stále príležitosť vyniknúť. Mať poriadny web sa vám oplatí aj vtedy, ak nepôjde o váš primárny kanál získavania zákazníkov, vždy však ide o vizitku vašej spoločnosti a o to, akým dojmom pôsobíte. 

Možností, ako sa dostať k novému webu je veľa – v závislosti od rozpočtu a očakávanej funkcionality si môžete vyberať medzi rôznymi platformami, prípadne si nechať vytvoriť web na mieru. Aby však výsledky boli čo najlepšie a nový web mal pre vás zmysel, je dôležité obrátiť sa na niekoho, kto tomu rozumie. Nemusíte sa báť, aj profesionálna tvorba webstránok je už dnes cenovo dostupnou službou. Ušetríte si navyše množstvo času a starostí. 

Aby ste lepšie vedeli špecifikovať vaše požiadavky, máme pre vás ešte dva tipy. S tvorcom vášho webu si odkonzultujte možnosť, ako si budete vedieť webstránku spravovať a aktualizovať svojpomocne. Do budúcnosti tak ušetríte, najmä ak si drobné zmeny na webe budete vedieť spraviť svojpomocne a zároveň zvládnete rýchlo zareagovať na akúkoľvek zmenu situácie. Ďalšie, o čo by ste sa mali zaujímať, je prepojenie vášho webu s ďalšími programami, ako napríklad ERP, CRM či fakturačným programom. 

ERP ako palivo pre váš biznis

Možnosti prepojenia webu s externými službami a softvérom sme nespomenuli náhodou. Zohráva totiž stále väčšiu úlohu, pretože všetky online nástroje, ktoré sa rozhodnete využívať môžu byť prepojené do jedného celku. Ak ste sa ešte doteraz so skratkou ERP nestretli, v doslovnom preklade ide o plánovanie podnikových zdrojov, a to vo veľmi širokom ponímaní. ERP systém vám v rámci vašej spoločnosti umožní sledovať a manažovať prakticky akýkoľvek proces, či už ide o plánovanie stretnutí, koordináciu pracovných tímov alebo napríklad o manažment výrobných zdrojov. 

ERP systém je dnes možné implementovať prakticky do akéhokoľvek podniku bez ohľadu na počet zamestnancov, odvetvie alebo procesné postupy. Všetky údaje v rámci ERP systému je možné prehľadne vyhodnocovať, spracovávať a následne odlaďovať nedostatky. Získate tak nielen výborný prehľad o tom, čo sa vo vašej spoločnosti deje, ale budete mať aj možnosť nahliadnuť na získané čísla z celkom inej perspektívy. 

Zmeňte tabuľky za prehľadný ERP systém (zdroj: flowii.com)

Automatizovaná fakturácia

Tretím pilierom efektívne fungujúcej spoločnosti je automatizovaná fakturácia. Nečaká vás žiadne  zdĺhavé prepisovanie údajov z objednávky na faktúru, pri ktorom sa zvyšuje možnosť omylu. Jednoduchý fakturačný systém vám umožní rýchlo vystavovať faktúry presne podľa vašich predstáv. Ak napríklad cez e-shop prijmete objednávku, vďaka prepojeniu s fakturačným systémom bude vystavenie všetkých súvisiacich dokladov otázkou pár kliknutí. 

Sami sa môžete presvedčiť, že všetky tieto služby, sú dnes k dispozícii za dostupné ceny, implementácia fakturačného a ERP systému je navyše aj veľmi rýchla. 

História a dôležitosť bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

03.04.2024

Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci prešli dlhú cestu a vyvíjali sa s cieľom zabezpečiť všeobecnú pohodu na pracovisku. Dnes zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane zdravia zamestnancov a prevencii nehôd. Pochopenie významu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a pracovných zdravotných služieb (pzs) je mimoriadne dôležité pre zamestnávateľa aj zamestnancov. [...]

Zabezpečenie práce na lyžiarsku sezónu v Rakúsku

02.04.2024

Keď som prišiel do Rakúska dva týždne pred začiatkom decembra, dúfal som, že budem mať veľkú šancu nájsť si prácu a bývanie. Zavítal som do mesta Mayrhofen, ktoré je obľúbenou zimnou destináciou pre ľudí, ktorí si chcú užiť sneh rovnako ako nočný život. Práca v zahraničí Rakúsko: Rýchlo som zistil, že mesto je až do prvého decembrového víkendu takmer mestom [...]

Ako pripraviť záhradu na novú sezónu?

31.03.2024

Sezóna záhradkárčenia už klope na dvere a práve marec je ideálnym mesiacom na niektoré prípravné práce. Tých môže byť nespočetne veľa v závislosti od toho, čo máte v záhrade vysadené a aké máte na nadchádzajúcu sezónu ciele. Samotná príprava záhrady vám môže zabrať veľa času a preto by ste na všetky tieto činnosti mali pripraviť aj [...]

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 521
Celková čítanosť: 726105x
Priemerná čítanosť článkov: 1394x

Autor blogu