Založ si blog

Nepodceňujte online prostredie a získavajte klientov ešte efektívnejšie

Aktuálne obmedzenia naplno odhalili to, aké dôležité je byť dnes online. Už to nie sú iba prázdne frázy, ale skutočné odzrkadlenie reality, kedy sa z online stal plnohodnotný a často aj jediný kanál, ako poskytnúť službu alebo predať tovar. Vaše pôsobenie online by ste teda nemali už viac podceňovať, a to bez ohľadu na to, v akom segmente pôsobíte.

Základom je kvalitný web

Nech už predávate akýkoľvek tovar alebo poskytujete akékoľvek služby, absolútnym základom by mal byť pre vás kvalitný web. Rozhodne však nie taký, ktorý ste sa pred pár rokmi rozhodli zrealizovať z nutnosti. Webové stránky sú často prvým kontaktom, ktorý s vami váš potenciálny klient má, a v tomto prípade rozhodujú aj tie najmenšie detaily. Nájsť si vašu potenciálnu konkurenciu je dnes záležitosťou niekoľkých kliknutí a preto by ste mali mať web, na ktorý sa môžete maximálne spoľahnúť.

Ako by mal vyzerať ideálny web? Na túto zdanlivo jednoduchú otázku však neexistuje jediná univerzálna odpoveď. V prvom rade záleží od toho, v akom segmente pôsobíte, čo vaši potenciálny zákazníci hľadajú a ako im môžete svoj tovar či služby poskytnúť. Vždy je teda potrebné vychádzať z vášho biznis plánu, zabehnutých postupov a k tomu pridať niečo nové, čo návštevníkov vášho webu premení na platiacich zákazníkov.

Tvorba webových stránok modernewebstranky.sk

Základom vášho online pôsobenia je preto kvalitný web, ktorý návštevníka neodradí, naláka ho a zároveň mu poskytne všetky potrebné informácie. Nejde to však automaticky, tvorba webstránky si vyžaduje nielen technické znalosti a skúsenosti, ale aj pochopenie vášho biznisu. Práve to je cieľom spoločnosti Modernewebstranky.sk, vytvoriť web, ktorý dlhodobo prináša výsledky a nie je iba vytvorený na základe akejsi „nutnosti“.

Kvalitný web musí byť nielen pekný, ale aj funkčný

Dizajn webu je veľmi dôležitý, no rovnako dôležitá je aj jeho funkčnosť, obsah a technické vlastnosti, ako je napríklad rýchlosť načítania jednotlivých podstránok.

Keďže najlepšie sa vysvetľuje na príkladoch, pripravili sme si pre vás príklad nového funkčného webu pre pohybové štúdio. Nájdete na ňom nielen kontaktné údaje a tipy na rôzne cvičenia, ale aj prepojenie s rezervačným systémom. Čo to znamená v praxi? Online rezervačný systém pre pohybové štúdio je integrované so samotným webom a tak si každý záujemca môže svoj termín na cvičení rovno zarezervovať. Bez toho, aby musel niekam volať a zložito si zisťovať všetky potrebné údaje.

Online rezervačný systém calendiari.sk

Cez widget rezervačného systému si môže jednoducho vybrať z aktuálne voľných termínov a zvyšok už je len otázkou niekoľkých kliknutí. Za celú rezerváciu, resp. konkrétne cvičenie je navyše možné zaplatiť online. Čo je však najlepšie, takéto využitie online rezervačného systému nie je ani zložité a ani drahé, sami sa napokon môžete presvedčiť, aký prínos má online rezervačný systém Calendiari.

Ako vyzerá cesta k vášmu webu?

Môžete mať ten najlepšie vybavený a prepracovaný web, no ak ho vaši potencionálni klienti nenájdu, pre vaše podnikanie nebude mať prakticky žiadny prínos. Už pri tvorbe webu sa treba zamyslieť nad tým, z akých zdrojov naň budú prichádzať návštevníci.

Samozrejme, tým najlepším zdrojom býva spravidla neplatená návštevnosť, ktorá pochádza z organického vyhľadávania a v tomto smere je riešením SEO optimalizácia. Ide o dlhodobú investíciu, ktorá vám ale do budúcnosti môže priniesť množstvo návštevníkov bez toho, aby ste sa za kliknutia na váš web museli akokoľvek platiť. Získajte prehľad o seo optimalizácia cena a presvedčte sa, že nejde o položku, ktorú by ste nezvládli.

seo-optimalizacia
Seo optimalizácia seo-optimalizacia.eu

Dajte si záležať na tom, ako vyzerá „cesta k vášmu webu“ a či sa váš web zobrazuje na popredných pozíciách vo vyhľadávaní v prípade zadania relevantných výrazov. Ak si v tomto smere neviete dať rady, Adamovic SEO je pre dohľadateľnosť a prirodzenú propagáciu vášho webu tým správnym riešením.


Zdroj: calendiari.com, modernewebstranky.sk, seo-optimalizacia.eu, pixabay.com

Využite silu profesionálnej fotografie pre váš e-commerce úspech

31.05.2024

Stále máte názor, že profesionálne fotografie pre vašu webovú stránku sú vyhodené peniaze? Skúsenosti marketérov a mnohých firiem však považujú kvalitné fotografie za dôležitú časť prezentácie produktov, služieb, značky. Prečo sú profesionálne fotografie i vo svete atraktívnych selfie dôležité?

Polovica sveta nakupuje cez mobil – nakúpi aj u vás?

30.05.2024

Viac ako polovica svetovej populácie používa pri nákupoch na internete mobilný telefón. Ak sa pozrieme na Slovensko, čísla sú porovnateľné. Ako je váš internetový obchod pripravený na éru nakupovania cez smartfón? Spoznajte dôležité prvky optimalizácie vášho e-shopu pre mobilné zariadenia.

Rituály pre váš šťastný život – ráno s energiou a večer s relaxom

29.05.2024

V dnešnom svete je ľahké zabudnúť na seba. Neustále sme pod tlakom pracovných povinností, požiadaviek detí, rodiny a priateľov. Nájsť si čas na seba sa dá veľakrát prirovnať k luxusu. No čas pre seba je rozhodujúci pre naše fyzické i duševné zdravie. Skvelý spôsob, ako si vytvoriť okamihy pre seba a priniesť do života viac radosti a pohody, predstavujú ranné a [...]

Donald Trump

Trump označil Zelenského za najlepšieho predajcu všetkých čias: Len čo odišiel so 60 miliardami, už pýta ďalšie, treba to zastaviť

16.06.2024 17:25

Americký exprezident Donald Trump sa v noci na nedeľu sťažoval, že žiadosti Ukrajiny o podporu Spojených štátov "nemajú konca".

Kaaba, Veľká mešita, hadž

Púť do Mekky má už najmenej 19 obetí. Teploty stúpajú nad štyridsiatku

16.06.2024 17:09

V Mekke panujú v posledných dňoch vysoké teploty, ktoré sa dostali aj nad 45 stupňov.

kalinák

Šéf NR SR stále chýba. Čaká sa na Fica? Kaliňák: Nejde o dohodu medzi SNS a Hlasom, Pellegrini odišiel, situácia sa zmenila

16.06.2024 17:00

Kaliňák zatiaľ nepočul o žiadnych personálnych zmenách v koalícii. Pellegriniho už do koaličnej zostavy nepočíta.

dennik N versus Smer

Na 'smerákov' sa z podcastu Denníka N valila spŕška nadávok. Takto zmier nevyzerá, ohradili sa. Šéfredaktor sa bráni, že to bola satira

16.06.2024 15:39

Po množstve nadávok, ktoré zazneli z mediálneho podcastu na členov strany Smer sa smeráci pýtajú, či takto má vyzerať zmierenie.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk www.krtkovanie-nitra24.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk www.a-servislipka.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 534
Celková čítanosť: 767929x
Priemerná čítanosť článkov: 1438x

Autor blogu