Založ si blog

Neobyčajný priestor pre neobyčajné chvíle – prečo si vybrať bioklimatickú pergolu?

pergoly

Terasy pri rodinnom dome sú v súčasnosti žiadaným exteriérovým doplnkom. Zaujímavý trend predstavujú bioklimatické pergoly, ktoré kombinujú krásu, funkčnosť a moderné technológie. Prečo sú bioklimatické pergoly ideálnou  voľbou, ak túžite po vonkajšom priestore, kde budete tráviť celý rok?

Bioklimatické pergoly – variabilnosť a prispôsobenie sa na mieru

Hlavnou črtou bioklimatických pergol sú regulovateľné lamely, ktoré umožňujú prispôsobovať množstvo svetla a tepla, ktoré dopadajú na pergolu a vytvárajú atmosféru pod pergolou.

Ak sa v modernom stavebníctve považuje montáž sadrokartónu za vynikajúcu náhradu murovaných stien v interiéri, potom bioklimatické pergoly znamenajú nekonečno možností pre váš vonkajší priestor.

Každý zákazník na vlastný osobný vkus a iné požiadavky, čo sa týka vzhľadu terasy. Či už preferujete minimalistický dizajn, alebo chcete, aby pergola korešpondovala s domom, prípadne bola dominantným prvkom záhrady, materiály, farby a doplnky bioklimatických pergol vám zaručia unikátnosť aj očakávanú funkčnosť.

Bioklimatické pergoly a moderné technológie

Bioklimatické pergoly sa zvyknú označovať ako synonymum elegancie a modernosti. Okrem kvalitných materiálov a širokej palety farebných prevedení môžu byť vybavené modernými technológiami. Príkladom je diaľkové ovládanie, senzory na automatické zatváranie lamiel pri daždi či integrované osvetlenie, ktoré vytvorí príjemnú atmosféru aj po zotmení.

Doslova niekoľkými klikmi môžete nastavovať polohu lamiel a regulovať svetelné podmienky, pokiaľ si zvolíte možnosť pripojenia na váš mobil.

Ekologický prístup k bývaniu

Myslíte si, že bioklimatické pergoly sú len o peknom výzore a vašom pohodlí vonku pri akomkoľvek počasí? Ich využitie má aj praktické výhody, ako je energetická efektívnosť.

Vďaka regulácii slnečného žiarenia môžete znížiť teplotu v interiéri vášho domu, či znižovať používanie klimatizácie, alebo osvetlenia. To už môžete nazvať ekologickým prístupom k bývaniu.

Túžite po komforte, vlastnom štýle a praktickom využívaní vonkajšieho priestoru temer po celý rok? Vytvorte si oázu pokoja vďaka bioklimatickej pergole a doprajte si dokonalý zážitok z pobytu vonku každý deň.


Foto: elements.envato.com

Prečo váš obsah potrebuje viac ako len slová

30.08.2024

Chcete, aby bol váš e-shop úspešný? Zamerajte sa na kvalitný obsah. Content marketing je stále dôležitým nástrojom pre podporu online obchodov a predaja. Ak chcete udržať váš online biznis na špici, sledujte 3 trendy v oblasti content marketingu.

Zabudnite na starosti s faktúrami – objavte silu fakturačných aplikácií

28.08.2024

Ste začínajúci podnikateľ alebo freelancer? Nechcete sa trápiť zdĺhavou tvorbou faktúr? Riešenie je jednoduché a efektívne – využite aplikáciu na tvorbu faktúr. Zjednodušte si administratívu a venujte sa kreatívnym aktivitám a vášmu podnikaniu.

Správne rukavice do záhrady – kľúč k pohodliu a ochrane vašich rúk

26.08.2024

Máte radi práce v záhrade? Pestovanie rastlín je pre vás radosť a relax zároveň? Bez dobrých pracovných rukavíc sa však idylka môže zmeniť na nepríjemnú skúsenosť. Rukavice nie sú doplnkom, ale užitočnou ochranou. Ako si vyberiete správne pracovné rukavice do záhrady?

Petr Pavel

Pavel: Svet už nie je súbojom Západu a Východu, ale demokracie s autokraciami

14.09.2024 21:40

Náčelníkov generálnych štábov vyzval, aby sa vyjadrovali otvorene a odvážne, pretože podľa neho nie je priestor na to, aby boli politicky korektní.

česko

Situácia v Česku je vážna: Muža strhol rozbúrený potok, voda zmietla auto s ľuďmi. Polícia po nezvestných pátra

14.09.2024 19:25

Polícia v Česku pátra po prvých nezvestných v dôsledku dažďa a povodní.

Hraničný priechod Moravský Svätý Ján

Ďalšie obce pri Morave spevňujú hrádze. Rieka by mala kulminovať v nedeľu, prognózujú hasiči

14.09.2024 15:55

Povodňová situácia sa aj napriek pretrvávajúcemu dažďu vyvíja pokojnejšie, než sa pôvodne predpokladalo.

Matúš Šutaj Eštok, povodne

Šutaj Eštok: Koalícia smeruje k dohode na tzv. konsolidačnom balíčku

14.09.2024 14:14

Líder opozičného PS Šimečka kritizuje, že návrhy šetriacich opatrení ešte nie sú známe.

blogger

SK blog - miesto, kde nájdete tie najlepšie slovenské spoločnosti na Slovensku. Obľúbené odkazy: krtkovanie-dunajska-streda.sk www.krtkovanie-nitra24.sk uploading.sk overenie-vozidiel.sk www.a-servislipka.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 552
Celková čítanosť: 828025x
Priemerná čítanosť článkov: 1500x

Autor blogu